Ножове, брадви, кучета... Бандата от "Зона Б-5"

Твърди се, че те са пребили жестоко 17-годишните Християн и Атанас
Обновена: 23 юли 2016 22:00 | 23 юли 2016 21:45,
336
Ножове, брадви, кучета... Бандата от "Зона Б-5"
Снимка: bTV

След последните нападения над младежи в София една снимка се разпространява масово в квартал "Зона Б-5" в София. Твърди се, че това е бандата, която жестоко преби 17-годишните Християн и Атанас, съобщи bTV. Сред заснетите са и задържаните. Освен ножове и брадви, те използвали и кучета, за да сплашват жертвите си.

"Хванаха едно момче, пуснаха питбули срещу него. В "Зоната" има тунели, сваляли са там клошари и са правили ММА боеве", разказа пред телевизията човек от квартала.

Любимият им знак очевидно е средният пръст. Демонстрират силата си с оръжия. 

Още по темата

На общата снимка се вижда Явор - син на Мартин Първанов - Лудия, наркобос от близкото минало, който оцеля след стрелба преди 9 години.

Явор е написал, че се занимава с "кражби и продажби" за "Левски София 1914". Снимал се е с пакет с неясно съдържание, за което е коментирал - "на закуска, обяд и вечеря ям само растения".

Един от сборните пунктове на бандата е столично заведение.

Продавачката от квартала Юлия Василева признава, че е чувала, че зад близък блок "стават разни неща". В къща до квартала живее Костадин, нападнат преди дни от същата група. "Събориха го долу и с ритници. Тия скинари ще ни убият. Ти не знаеш ли 20-годишни деца какво правят, като се дрогират с тия треви? Не се контролират. Когото срещнат, него почват", разказаха жени, които познават бития.

Траян пък е прострелян с въздушен пистолет. "Без причина. Минавах с жената и детето. Нито съм ги провокирал, нито съм им казал нещо. Около 20 човека бяха", казва той.

Въпреки че Траян разпознава нападателите си, а свидетелски показания подкрепят разказа му, те не са задържани.

Засега в ареста са само трима от бандата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още по темата: бандаСофияЗона Б-5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
30
 
! Отговори
ВД преди 7 години
Незнам на кой отбор са фенове тези,но така не се прави.Дори и такава групичка да попадне на 2 момчета от противниковия отбор неможе да ги спукаш от бой,да ги наръгаш и да ги вкараш в интензивното,при това тези момчета даже не са имали и 18 години.По този начин излагаш себе си,излагаш и клуба който подкрепяш.Ако тези наистина са левскари в Сектор Б неможе да не се знае кой са и на следващото им идване на герена такъв бой трябва да им хвърлят,че да се замислят когато излагат така името на сините
14
14
 
8
 
! Отговори
.. преди 7 години
Строг, но справедлив - имаме нужда от Ердоган в Бегето.
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! ЗА КОРНЕЛИЯ НЕ ЗНАМ И НЕ И ВЯРВАМ .ПОНЕ ДОКАТО НЕ ВИДЯ ,АМА ЗА *** Е ГРЕДО-ИЗВАДНО ЧЕ НЕ СИ МРЪДВА ПРЪСТА . ВИЖ , ИНАЧЕ УСТАТАТА МУ ТАКИВА ГИ ПЛЕЩЯТ ВСЕ ЕДНО СМЕ ОАЗИС НА МИРА . ЛЪЖЕ И НЕ СЕ ИЗЧЕРВЯВА . ОПИТЕН И ЗАКАЛЕН .В ЛЪЖИТЕ ДЕ !
12
1
 
22
 
! Отговори
ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! преди 7 години
Затова хората си купуват оръжие.....ПРТИВ ТАКИВА НЕГОДНИЦИ.АКО ЧАКАТЕ , БОЙКО И КОРНЕЛИЯ ДА ВИ ПАЗЯТ.........ВЕЧЕ СТЕ ДАЛИ ФИРА!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Полицията ли? Ами тя КОНСТАТИРА а не ПРИВАНТИРА . И някой,правителство, власт,демократични ценности , умишлено ги заставят са правят това .Вместо полицията да има ПРЕВАНТИВНА ,дейност тя е заставена да КОНСТАТИРА .
10
2
 
11
 
! Отговори
Нема такава държава преди 7 години
Верно е! Родната полиция пази... Просто преди "пази" се слага "ги", а не "ви" или "ни"...
9
6
 
16
 
! Отговори
НИЕ преди 7 години
В каква държава живеем!?Оставка!
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са задържани, защото полицията ги паази - това са героите на нашето време. Ако питаме министърката, ще ни обясни, че те са под наблюдение - това е същинската утеха за вечепостардалите и надежда за останалите, които са изтерзани от страхове за децата си и собствената си цялост.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
усеща се тестостеpона на снимката
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, какво трябва още - свидетели, поемни лица, що ли. Един калашник би спестил излишни разходи на обществото.
5
5
 
72
 
! Отговори
WTF?????????????? преди 7 години
Анархията в Боколенд е пълна. Щом полицията не може да се справи с група пикльовци, представете си какво може да направи истинска банда или да не дава Господ някоя терористична организация. Как можахме да паднем толкова ниско като държава? Не ми го побира главата!!!
4
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яки пичове, навремето и ние така се събирахме, само че вършехме добри дела.
3
0
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има всякакви млади хора ... има и много умни които знаят какво искат и как да го постигнат има и *** като тези на снимката.
2
0
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А полицията какво прави?Чопли семки?
1
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така изглежда реалното бъдеще на България