Рокери искат строги наказания за убийствата на пътя

Изразиха съпричастност с близки на жертвите от ада край Драгоман
28 юли 2016 13:52,
38
Рокери искат строги наказания за убийствата на пътя
Снимка: 24 часа

Десетки рокери се събраха пред Съдебната палата, за да поискат по-сурови наказания за убийците на пътя.

Те изразиха съпричастност към семействата на загиналите мотористи край Драгоман в неделя, пише "24 часа".

Още по темата

През това време СОС решава за свободата на обвиняемия за тежкия инцидент турски гастербайтер.

Според прокуратурата чужденецът е навлязъл в насрещното платно с "Мерцедес"-а си и помел семейството.

"Искаме справедлив процес за смъртта на нашите приятели", каза Сергей Пенков, който е един от демонстрантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
хулигани преди 7 години
Пребиха невинен човек в Бургас преди две три седмици.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези ракоджии ли бяха, рокери ли дето вдигат шум през нощите за да ги чуеме кога ще започнат да се движат като дисциплинирани участници в движението? СерГей отдавна не е в България. До кога?
24
2
 
13
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Нищо чудно и мотористите и този турски гастарбайтер да са виновни, всички знаме как шофират и едните и другите, само дето мотористите вече ги няма.
23
2
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
Я се осъзнай!Аз ли съм виновен, че ти караш мотора си с 200 км/час в населено място, при разрешени максимално 50 км/час? Ти си виновен, а не аз, т.е. да друг ми е виновен, в случая ти. Другият вариант е всеки да се зареди с някаква гаубица и да отстрелва такива като теб - тогава наистина няма как да кажа друг ми е виновен - щом не съм те отстрелял, значи аз съм си виновен. Разбираш ли безумието на това, което си написал? Май не разбираш, моторист си.
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли моторист, който не превишава непрекъснато разрешената скорост? Няма разбира се, но претенции имат много.
21
8
 
9
 
! Отговори
Чичо-Дедко преди 7 години
До Анонимена.. какво мислите за автомобилистите в България, които не дават мигачи (надявам се не преувеличавам, но са поне 70-80%)? За тях не трябват ли наказания? за неправилно изпреварване, превишена скорост, мачкане на хора по пешеходни пътеки и зони?! Мотористите ви били виновни! На нас българите все някой друг ни е виновен!
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19Сложих ти минус, но за форсирането си прав.Не си прав обаче да твърдиш, че всички мотоциклетисти са нарушители.От олелията, предизвиквана от това форсиране можем да се спасим, само ако има ясни правила и нарушаването им се наказва със солидни глоби.
19
6
 
10
 
! Отговори
Някаква си там преди 7 години
До АнонименКогато ме видиш да форсирам и да не спазвам ЗДП, където и да било по пътищата, обещавам ти лично да ида в КАТ и да поискам да ми напишат глоба.
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей тия на снимката спокойно могат да ги арестуват всичките, така и така са отишли на крака в съда. Бас държа, че нито един от тях не спазва ограниченията на скоростта и изобщо знаците по пътищата. Знаем как карат и в градовете - нарочно форсират моторите, защото им прави кеф да вкючват алармите на колите, като минават.. Така че нека не ми се правят на някакви пазители на законността
17
7
 
7
 
! Отговори
Някаква си там преди 7 години
До До 8Видях резултатът от сблъсъка. Вариантите бяха два - или моторът е изпреварвал или е ударен. Но по оставените следи и подредба на частите от телата, от мотора и мястото на автомобила, не става въпрос за първото, а за второто.Моля, когато коментирате и оплювате, поне се поинтересувайте за какво става въпрос. Освен това - не се дръжте като управляващите ни - да се подлагаме на всеки външен субект, а се замислете, какво щеше да стане, ако такова нещо се беше случило от българин в Турция.
16
8
 
14
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Давайте момчета ! Само вие можете да се преборите с тираджите убиици по пътя ! Но с този подкупен парламент ще ви е трудно!
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един моторист е много по уязвим на пътя, от един автомобилист,така, рокерите имат право да искат някаква по специална защита.
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И автомобилистите искат по-строги наказания срещу всички моторджии. Така ще е най-справедливо. Всеки ден ми се иска да мисля за моторджиите, че са умни, но те всеки ден ми доказват обратното. Уважението е взаимен процес. Обратното е своеволие.Или?
13
8
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Придържайте се към темата на статията,а именно,че се иска справедлива присъда за убийците на мотористите,а не как карат всички рокери и тям подобни.Според мен трябва да ги съдят за убийство , но не по непредпазливост,защото не са спазвали законите по пътя.За мен са убийци,отнели човешки живот-до животен затвор.
12
1
 
27
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Проблемът с турските гастарбайтери е свързан с културата им и начина на мислене. Като цяло турците не карат безрасъдно но имат строго изразан патриархат и чувство за себедоказване. От там идват и проблемите - тръгват от Дортмунд, да речем за Истамбул и за тях е въпрос на чест сами да изкарат пътя без почивка, а това са близо 3000 километра и за това стават белите. Човек трябва когато е зад волана освен за себе си да мисли и за другите!
11
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този случай вероятността само мотористите да са си виновни е 55%, вероятността и мотористите и гастарбайтера да са виновни е 40% и вероятността само гастарбайтера да е виновен е 5%.
10
4
 
13
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
В случая асоциацията е моторист, значи е виновен. Мотористите сами си направиха това - хората да мислят за тях, като винаги нарушаващи правилата, т.е. винаги виновни. В случая има и втора асоциация - гастарбайтер, значи кара прекалено бързо и опасно, но тя е по-слаба от първата асоциация за мотористите. Какво наистина се е случило, едва ли ще разберем - в КАТ са само некадърници и пишат каквото им скимне.
9
7
 
17
 
! Отговори
Плювналиев преди 7 години
Тук съм напълно солидарен с момчетата, макр че не трябва да се подхожда на религиозна оснвоа и в този случай. Имат позиция и са излезнали да я заяват публично, а не само да плюйват из формуте като плъхове. Ако всички граждане бяха като тях сега щяхме да сме мноого напред.
8
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някой замислял ли се е,тези "рокери",колко нормални хора са убили и продължават да убиват с рокрските си изцепки,особено по населените места?!Има ли представа,цялата тази *** от "рокери",мотористи,притежатели на мощни коли,или на гърнета,гърмящи,като цели дивизии танкове,които ДЕНОНОЩНО,си правят "кефа" да пилят слуха на нормалните хова,колко хора унищожават с наглите си и отвратителни изцепки на "самоутвърждаване",по улиците в населените места?!Кой да накаже тях?Полицията ли?Ха-смях!
7
8
 
20
 
! Отговори
Някаква си там преди 7 години
Тук става въпрос за убийство. Ден по-късно отново имаше ударена мотористка на магистралата от заспал гастърбайтер. Тези чужденци могат и в автомобил да се врежат и пак да има жертви. Защо сте толкова озлобени?