Части от столицата остават без вода на 10 август

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 9 авг 2016 14:33 | 9 авг 2016 14:33,
0
Части от столицата остават без вода на 10 август
Снимка: Софийска вода

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Козлодуй“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Козлодуй“ от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до ул. „Георги Сава Раковски“,ул. „Рила“; по ул. „Веслец“ от ул. „Рила“ до ул. „Родопи“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Козлодуй“ пред №16.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Княгиня Мария Луиза“, Център , се налага спиране на водоподаването от 14:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Княгиня Мария Луиза“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с бул. „Княгиня Мария Луиза“.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тракия“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Тракия“от ул. „Поручик Пачев“ до бул. „Княз Александър Дондуков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тракия“ №5.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“ 2   се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 56, бл. 211, бл. 220, бл. 221 и автосервиз до бл. 56.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 220.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Иван Гарванов“, жк. „Красна поляна“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Гарванов“ от ул. „Добротич“ до ул. „Ришки проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ришки проход“ ъгъла с ул. „Добротич“.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роса“, кв. „Горубляне“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Роса“ от ул. „Поручик Мороз“№4 до ул. „Гродно“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Роса“ ъгъла с ул. „Поручик Мороз“.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Божур“, кв. „Курило“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Божур“, по ул. „Нов живот“ от ул. „Смагово“ до ул. „Явор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Нов живот“ ъгъла с ул. „Божур“.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“, кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Радивоя“ от №1 до №10, ул. „Стефан Караджа“ бл. 2 и бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Стамболийски“, кв. „Панчарево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Петър Менджийски“, ул. „Беликата“, ул. „Васил Левски“ от №1 до №8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Петър Менджийски“.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел и спирателен кран на ул. „Медвен“, кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Медвен“ №5, №7, №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Медвен“№9.

На 10 август  2016 г. (сряда), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Гургулят“, гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Юрий Гагарин“ от ул. „Царибродска“ до ул. „Витоша“, ул. „Гургулят“, ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Гургулят“ ъгъла с ул. „Юрий Гагарин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари