Части от София без вода в сряда

За засегнатите са осигурени водоноски
16 авг 2016 14:54,
1
Части от София без вода в сряда
Снимка: Софийска вода

На 17 август  2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод  и канал на бул. „Сливница“ район „Люлин“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“ от ул. 722 до ул. „Околовръстен път“
Съюз на слепите в България „Успех“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“№138. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 17 август  2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Константин Величков“ Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ ъгъла с ул. „Галичник“.

На 17 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 731 кв. „Република“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Филиповци“ – „Трънска махала“ и ул. „Банско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Банско шосе“ ъгъла с ул. 729.

На 17 август  2016 г. (сряда), във връзка с присъединяване на новоизграден уличен водопровод  на ул. „Вълшебно биле“ кв. „Драгалевци“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родна стряха“, ул. „Горски дух“, ул. „Вълшебно биле“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вълшебно биле“№4.

На 17 август  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Водислав“ вилна зона „Малинова долина – Герена“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Водислав“, ул. „Силян“, ул. „Река Палакария“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Силян“№1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дреме ми за софия