Фандъкова иска полиция в центъра в "Овча купел" - денонощно

В района се разполагат три постоянни патрула
Обновена: 15 сеп 2016 20:14 | 15 сеп 2016 19:10, Веселина Йорданова
14
Фандъкова иска полиция в центъра в "Овча купел" - денонощно
Снимка: БТА, архив

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска денонощно засилено полицейско присъствие в района на бежанския център в квартал "Овча купел". Това стана на среща, проведена в Столичната община с директора на СДВР старши комисар Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на общината.

Още по темата
Кметът поиска и постът на жандармерията, разположен в близост до центъра, да е денонощен.

"В района се разполагат три постоянни патрула, за това се договорихме с директора на СДВР старши комисар Младен Маринов и това се очаква от живеещите в района, с които се срещнах днес“, каза кметът след срещата.

"Директорът на СДВР организира по три полицейски екипа около бежанските центрове, които са на територията на Столична община“, допълни още тя.

Старши комисар Младен Маринов информира столичния кмет, че във връзка със заявения от ВМРО протест на 16 септември в района на бежанския център, СДВР предприема всички мерки за обезпечаване на сигурността на гражданите.

До момента от Столичната община са монтирани камери за видеонаблюдение срещу центъра и в района на ЦДГ 72, както и е изградено ново улично осветление в района на жилищните сгради.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До българина: НАМИРАТ СИ РАБОТАПЪРВО СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ И ПОСЛЕ ГИ РАЗРЕШАВАТ! НИКОЙ НЕ РАБОТИ ВЪРХУ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ! ПО ТОЗИ НАЧИН ОТЧИТАТ ТАКА НЕОБХОДИМАТА ИМ ДЕЙНОСТ, ЗА КОЕТО ПОЛУЧАВАТ ДОБРИТЕ СИ ДОХОДИ И ВЛАСТ В ОБЩЕСТВОТО! ТОВА КЪСОГЛЕДСТВО ЩЕ ДОВЕДЕ И НАС И ТЯХ ДО "НИЩОТО"! ЦЕЛИЯТ СВЯТ "ПРОЦЕДИРА" ПО ТОЗИ НАЧИН, А И УМИШЛЕНО СЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ , ВМЕСТО ДА СЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ! С АТЕИЗЪМ И СЕКТАНТСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА! ВСЕВИШНИЯТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВОДАЧ ЗА ЧОВЕКА!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
Форинър преди 7 години
А пък полицията иска по високи заплати и пари за дрехи, но всъщност бай много иска протести срещу правителството!!! И тече подготовка за това. Но вие си трайте....
6
2
 
24
 
! Отговори
скоро преди 7 години
Фандъкова изпуска нещата и тези бежанци ще и вземат главата.....
5
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ги искаме, а вие ги пазите!Мадамите в армията им носят тостерчета и им говорят на "милички"Полицията ги пази..Политиката ви е геноцид спрямо българския народ!
4
1
 
19
 
! Отговори
sdfghjkl;';lgfd преди 7 години
АРТИСТКА КАНДИДАТ ЗА ***...
3
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне ново осветление ви са направили, както и камери. Повечко бежанци да идват, че градовете ни да засветят и от космоса да се гледат.
2
1
 
37
 
! Отговори
българина преди 7 години
Когато си тежко болен и искаш да се оправиш не се лекуват като си бършеш носа и макар с парцела.... Само разнасяш бацилите. Проблема е че не трябва да са тук в България разбра ли *** мър шо!
1
3
 
38
 
! Отговори
681 преди 7 години
Депортиране или в Белене,заедно с ГРОБ