Момичета уж се бият, а скинари в храстите се крият!

Бръснати момчета със сценарий, дебнат около НДК
Обновена: 19 сеп 2016 10:18 | 19 сеп 2016 08:52,
76
Момичета уж се бият, а скинари в храстите се крият!
Снимка: архив, Reuters

Случайни минувачи стават жертва на групи непълнолетни скинари в района на НДК – поредна версия на този познат буквално от десетилетия столичен сюжет се появи през последните дни в социалните мрежи.

Както често "бръснатите глави" действат, и в този случай има "примамка".

"От няколко места разбрах, че има сценарий – две момичета се правят, че се бият, минувач се намесва и групата скинари скача и го пребива, обвинявайки го, че е нападнал момичетата", разказа Димитър Ганев, който е бил очевидец на подобна ситуация в средата на миналата седмица.

Тогава "в капана" влезли двама чужденци – сириец и иракчанин.

"Бяха ги наобиколили една група от скинари на 15-16-18 г. Викаха по тях: "Защо удари българката?!". Един от тях взе огромен камък", разказа той пред bTV.

От хора на мястото Ганев разбрал, че само час по-рано по същата схема бил пребит друг човек – българин.

По думите му на мястото дошла полиция, която арестувала един от агресорите. Въпреки това от МВР официално отричат да има сигнал за нападения в района на НДК.

А в някои издания даже се появявиха интерпретации, че побойниците от идеалния център на София са бежанци, които нападат българи – вероятно в търсене на аналогия със събития, случващи се в Западна Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
14/88 преди 7 години
Измислиха как да оправдаят действията на полицията, при намесата им в този случай. Всички телевизий, вестници и сайтове като този са покорни служители на правителството и компания " Те са част от тази компания". Престанете драги да наричате българите, който не позволяват новите *** да тормозят български момичета с грозни имена. Засрамете се, може някой ден новите *** да нападнат и вашите, дъщери, приятелки, майки. Тогава питам аз, дали ще продължите да сте така мили с новите ***.
40
2
 
9
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Хайде започнаха пак със лъжите за да се опитат да изкарат брадатите майки невинни!Алоооо журналята, балъците на тая схема свършиха, пробвайте нещо друго.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престъпниците в БГ се чувстват безнаказани, защото Главният престъпник - Началникът на държчвата ги покровителства.
38
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ги кара да обикалят около ндк и да заглеждат момичетата? По добре държавата да налага ред, но като ги няма нека скинарите да си вършат работата.
37
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До БПФ,защо си мислиш,че един измислен и нещастен ганьооо,защитава момичета и жени.
36
1
 
16
 
! Отговори
ProStack преди 7 години
Оставихте си децата на улицата и после нема да се бият и събличат... Как? Възпитанието НЕ Е купуване на нов телефон и пращане на даскало с една изглила тетрадка!
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛОШ МАТЕРИАЛ
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се провери достоверността. Аз като минавах имаше десетки зяпачи и полиция, идваше и линейка. Едно момиче беше в шок, а полицаите говореха за някакви тарамбуки. В сводките на МВР нямаше информация за този случай, определено нещо прикриват щом досега този случай не е оповестен.
33
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо всички се фокусират върху битите араби !? Същите тези малки лигльовци с бръснати глави пребиха чисти българи един час преди това! Разбра се, че подобни случаи е имало още няколко пъти миналата седмица. Полицията за пореден път се прави, че нищо не се е случило, "нямали сиганл", което е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! На ямсто имаше патрулка и линейка, а поне 5 човека се обадиха на 112!
32
11
 
13
 
! Отговори
Dgdfsgw преди 7 години
Айдеее, пак измихме на бедните терористи ръчичките. Те скинарите са виновни за всичко. Дааааа. Повтаряйте след мен: Ислямистите са добри, ислямистите са добри, ислямистите са добри ОПААА резнаха на някой главата и пребиха жена с камъни. Скинарите са виновни.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом се бият 2 момичета оставете ги да се бият!! ша има яко да си дърпат косите :)ако 2 момичета бият 1 момиче намесете се!!!!!
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А полицията както винаги нищо не знае. От края на 90-те около ндк се събираха всякакви епилирани глави. Бежанците и цялото бездействие е задействало едната клетка в шамандурата. Впрочем от тогавашните скинове почти всичките наркоманясаха или се пропиха. Защо сложиха камери? Да ги гледат как се наливат непрекъснато ли?
29
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
светлини години разлика от нормалните хора по света,повдига ми се от тая държава
28
3
 
33
 
! Отговори
Light преди 7 години
Живея близо до стадион "Герена" , преди години обичах да ходя на мачове, но сега никога не бих отишъл. По стадионите са останали само отрепките. Тези футболни ултраси и псевдоскинари са УТАЙКАТА на обществото. Всички те са ПУБЛИЧНИ ВРАГОВЕ. 90% от тях са за затвора за няколко години, та като излезне, да не смее да пресече на червено, камо ли да иска да бие хора хей така - за спорта..... при тях това е перманентно състояние - те просто искат да бият хора.....
27
1
 
35
 
! Отговори
Romper Stomper преди 7 години
Порастнете! Учете съвестно в училище! После хранете семейсто, деца... и животът ще е прекрасен! Забравете за тези караници и глупости!
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това са boneheads НЕ skinheads! Истински skinheads са против расизма и различията! Образовайте се !"Прав си, ама на кой му пука. Докато хората се делят на подобни, каквито и да било групи, касти, колективизации, ТКЗС-та и т.н. до тогава няма да я бъде работата.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клюкарскодезинформационнамедия.
24
1
 
8
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Значи просто нямаш информация за някои неща.Не всички са мамини лигльовци, които само външно подражават някому и правят хулигански зулуми, за да изглеждат силни.
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са boneheads НЕ skinheads! Истински skinheads са против расизма и различията! Образовайте се !
22
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В идеалния център останаха ли драки за таквиз социални игри,драки зад драки и на края няма съобщения за нападения в идеален център,те по тоз сценарий са им поделили ролите,драките с драки под мишница се появяват,минувачи учудени минават,че още момичета се бият за тия драки,че още и на тях нападат след като ги растървават,по сигнал идва последния в сценката да направи акт за отнесените драки на тия зад него и тях,събират се драките щот други няма за декорация на райна.