Без инциденти ли? А този двор след концерта!

МВР се похвалиха, че митинтъг на Слави минал без проблеми, но...
30 окт 2016 10:03,
243
Без инциденти ли? А този двор след концерта!
Снимка: БТА

От МВР се похвалиха вчера, че митинг-концертът на "Орлов мост" е минал без инциденти. Всъщност, задържали двама души с метални боксове, но ги пуснали, не били опасни.

И така, ако сверяваме само сводките на МВР ще се окаже, че въобще мероприятието е било изключително мирно - концертът е почнал в 19 часа, завършил в 21 часа и само тези двама души с боксове са нарушили обществения ред.

Във Facebook обаче се появи клип точно от мястото на събитията. Анна Кирилова живее на бул. "Цариградско шосе" и е била на метри от концерта.

"Имаме къща с двор. Вратата към двора е желязна и я бяхме заключили. Сега вратата ни е разбита, оградата към задния двор счупена и в двора ни е пълно с много хора, които хвърлят боклуци, пикаят и т.н.", пише жената във Facebook.

Тя и мъжът й подали сигнали на телефон 112, но уви - безрезултатно.

В клипът ясно се вижда как дворът на къщата им е пълен с хора, които обикалят най-необезпокоявани в чуждата собственост.

"Вече и оградата към съседите ни я няма...", завършва поста си жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Антонио БоневБаси на това ли му викаш революция? Пази Боже!
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя и мъжът й подали сигнали на телефон 112, но уви - безрезултатно."hahaha aide be :D
209
0
 
8
 
! Отговори
до 224 преди 7 години
Абе то и след мач Левски Цска е същото мазало.
208
6
 
6
 
! Отговори
Антонио Бонев преди 7 години
Това ми напомня на чорбаджиите и предателите по време на априлското въстание , освобождението и другите наши освободителни борби! Плачат че им взимат конето , че им взимат житото , че им секът дървото в двора за да се стоплят четниците (примерно) Ей народе тук въпроса е много по ГОЛЯМ И ВАЖЕН от двора на това семейство че го били опикали и осквернили. Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ РЕВОЛЮЦИЯ НЕ СЕ ПРАВИ С овцевъдство и послушничество. Както е казълл един велик Българин : ДЕЛА ТРЯБВАТ НЕ ДУМИ!!!
207
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами те тези дето блеят след учиндолския са с произход от места с външни клозети. Какво друго очаквате. Я отидете да видите и колко наторена след концерта е и Борисовата градина. Индивиди с подобен отвратителен манталитет и лична хигиена имат претенциите да определят на референдум вашето бъдеще точно по същия начин, по който опикават навсякъде.
206
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те в Щатите Бойко не го имат за нищо. Един път го поканиха на президентската закуска (където бяха общо 4000 души) и повече не повториха.
205
2
 
14
 
! Отговори
Аврамов преди 7 години
Ако смятате че Слави, Митьо Пищова или Генерала без армия,ще ви оправят положението - много се лъжете !Ако започнат въобще някакви промени в този скапан свят,то ще е ако Тръмп се измъкне от капана който са му заложили и спечели властта в Щатите /което ще е истинско чудо,ако му го позволят задкулисните сили в страната/ и нарита след това доста ***, като се започне с Меркел и Оланд и се завърши с такива плазмодий като бате ви Бойко !?
204
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алооо, пак се отплеснахте и забравихте опикания двор. А жалбоподателката чака отговор - кой ще и измие двора или така да си стои до следващия концерт, когато вероятно пак ще бъде опикан. Щото то като тръгне един път, става навик.
203
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако депутатите са 120 ще се изразходват двойно по-малко пари за корумпирането им.Това е голяма икономия.
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К`ВО СТАНА - ВСИЧКИ ПОсЛЕДОВАТЕЛИ били ***. Че то не останаха нормални
201
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре вечер е Хелоуин - празника на ГЕРБ. ИЗКУПЕНИ СА ВСИЧКИ ТИКВИ ПО МАГАЗИНИТЕ.Ръководството на ГЕРБ да не се маскира, те са си натурални вещици и вампири.
200
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ СА ПЕЛИ ЗНАКОВАТА ЗА ГЕРБ ПЕСЕН "ЦЪФНАЛ ГЕРБ" - текст и аранжимент - Цец-ка Цачева Пее се по музиката на песента "Цъфналуй мушкато"
199
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАРОДЕ ????
198
8
 
11
 
! Отговори
омг преди 7 години
Лигавата Крисия пак пяла с него ?! хахаха Е той вече я взе за мезе - разхожда я насам-натам като мечка на панаир. Мисли си, че му вдига рейтинга и събужда патриотизъм у публиката. И тя вече се превръща в бъдеща мутреса ,води я да черпи опит.А, за ***, дето било време някой да го изхвърли -ОК тогава скачай първи в коша, Слави ! :)
197
6
 
8
 
! Отговори
До 211 преди 7 години
Много точно казано! Ама какво им се обясняваш, все едно- няма да те разберат тези, които са безнадеждно зомбирани от личността му. (то пък една личност харизматична!) Те мислят, че Слави е свещена крава. Зад пределите на мутренския му репертоар, мироглед и изказ нищо друго не съществува, няма други личности, друга музика, други шоузвезди. Той успя да профанизира нацията! И сега май точно тези хора ще определят съдбата ни -като подкрепят "гениалните" му идеи и забият последния пирон в ковчега. Сценаристите са му "опорната точка "- за пред зрителите. Иначе задкулисно големите дърпат конците
196
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В НАЧАЛОТО БЕШЕ ЕДИН ОПИКАН ДВОР. АЛООО, НАКЪДЕ ИЗБИХА РАЗСЪЖДЕНИЯТА. ВЪРНЕТЕ СЕ НА ТЕМАТА, ТЯ Е ГВОЗДЕЯТ НА НОВИНИТЕ ДНЕС.
195
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 204А ти си средностатистически т.ъпак. И да, иам такива, които слушат Бетовен. Както и "Къде си вярна ти, любов народна", но не в изпълнение на мучащ фалшиво *** с мегаломански комплекси. И да, задаваме си въпроса кой го задържа на екран вече има-няма 20 години. И не, не е зрителският интерес и аудиториялен рейтинг. За съжаление в България няма место за американска мечта и тук обикновени хора не стават милионер с находчивост и труд, така че Слави и талант - сори, не става
194
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До като са много, депутата знае, че ако не се навие той самия, то има още много, които чакат...-------В това няма никаква логика. Мислете, не слушайте кой какво ви говори. За гласуване на закон е нужно 50% + 1. Едно е да убедиш 121 човека, съвсем друго 61, два пъти по-лесна задача. Като се вземе предвид, че масово не ходят на работа задачата се улеснява. И това е ако тия са мажоритарно избрани.
193
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега питайте Кметицата от с. Белчин защо разреши тази дивотия. Точният въпрос е кой и защо и нареди да разреши това безобразие......
192
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два въпроса ме мъчат. Каква му е играта на Слави? С коя я играе?