Забрана за престой и паркиране около НДК заради балотажа

Ограниченията засягат и бул. "Шипченски проход"
13 ное 2016 07:30, Елка Василева
0
Забрана за престой и паркиране около НДК заради балотажа
Снимка: архив, Reuters

Заради втория тур на президентските избори от 00.00 часа на 13 ноември до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга при вход "А3" и на прилежащите територии на НДК, съобщи пресцентърът на Столичната община.

От 08.00 часа на 13 ноември до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятията, както следва: на бул. "Витоша" - между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий"; на ул. "Проф. Фритьоф Нансен" - между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България"; на паркинга на кръстовището на ул. "Баба Неделя" и бул. "Витоша"; на ул. "Д-р Христо Стамболски" - между бул. "Витоша" и ул. "Баба Неделя"; на бул. "Патриарх Евтимий" - между бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен"; на ул. "Баба Неделя" - между ул. "Д-р Христо Стамболски" и паркинга при НДК; на бул. "Шипченски проход"- между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов".

От 20.00 часа на 13 ноември до приключване на пресконференциите в НДК се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва:
по бул. "Витоша" - между ул. "Гургулят" и бул. "Пенчо Славейков";
по ул. "Проф. Фритьоф Нансен" - между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България", и на бул. "Шипченски проход" - между ул. "Акад. Людмил Стоянов" и ул. "Александър Жендов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: НДКпаркиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари