Зловещо в София: Жена на дрога, а в дома й – труп, увит в чаршаф!

Тя се чула с бившия си, искала да й помогне да излезе от тялото си
27 ное 2016 07:42,
60
Зловещо в София: Жена на дрога, а в дома й – труп, увит в чаршаф!
Снимка: Булфото, архив

Труп на мъж е открит в столичния квартал Дружба, съобщава БНТ.

Около 21 часа снощи мъж е подал сигнал в 8-мо районно полицейско управление за инцидент с бившата му приятелка. Според неговата информация, жената го уведомила, че е приела наркотици, заедно с друг мъж в апартамента му.

Помолила го да отиде във въпросния апартамент и да ѝ помогне, по думите ѝ, "да излезе от тялото си".

Още по темата

Малко след разговора мъжът се срещнал с нея и се опитал да я заведе в 8-мо районно управление.

По пътя тя му разказала, че мъжът, с когото е приела наркотици, е бил пуснат от следствения арест.

Малко по-късно жената избягала и се барикадирала в апартамент в блок 48 на кв. Дружба 1.

Полицаите от 8-мо райнно управление веднага се отправили към посочения адрес, успели да проникнат в апартамента и вътре се натъкнали на окървавен труп, увит в чаршаф.

Екипи на разследващите и оперативна група бяха изпратени на място, за да установят самоличността на трупа и причините за смъртта. 

Това е втори сллучай на барикадирал се в събота в София. В късния следобед мъж се барикадира в дома си в Горна Баня. Той стреляше с пушка. Драмата там приключи късно вечерта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа крадял,лъжел,давал подкупи......а ДЕПОТАТА???????Точно заради тях сме на тоя ха.Ние народа.....жал ми е за нас,а за младото поколение????Няма оправия,за жалост това е истината.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички луди надойдоха в София.
38
3
 
5
 
! Отговори
Баладжия преди 7 години
Защо полицията и държавата не си вършели работата? България е ПЪРВА по полицаи на глава от населението и това не е защото не си вършат работата толкова много, а защото сме убийствено престъпен народ. 1 на 600 души е полицай и пак не стигат, 1 на 100 трябва да стане полицай, за да има малко сигурност. Всеки един я краде, я бие, я убива, я лъже, я взема и дава подкупи, я изнасилва, я не си върши задълженията, работата и т.н. и после пита "що полицията не стига". Ми спри да ѝ даваш работа!
37
0
 
17
 
! Отговори
22 преди 7 години
ако имаше работеща държава, такива психари щяха да са прибрани в специализирани заведения!
36
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът изтрещя! А нашите ще затварят психиатриите и ще пускат лудите на свобода, защото нямали пари! Е, такива новини ще станат ежедневие!
35
3
 
18
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Или това е под влияние на вредни наркотици разпспротсранявани с благословията на ПАРТИИТЕ в България да тровят хората или е имала психични проблеми и в 2-та случая дотам ни докараха БКП + ДС + РУСИЯ и ЕС и САЩ само ни довършват с помощта на ТИКВАТА и сие !
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 40,Имаше и наркоманиПрав си имаше от всички пороци! Но голямата разлика от дне си тогава, че пороците не се рекламират по телевизията и медиите.... Тогава, добра или лоша, държава имаше, днес няма! Това е трагедията и е жалко, че като комунистите сте се хванали за идеологията и продължавате да копаете надолу.
33
1
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До 40,Имаше и наркомании сега всички чакат да се даде. и обвиняват международното положение , че са до шия в собствените си екскременти
32
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е,че тогава режимът толерираше *** и мързеливци.Мойте родители изплащаха малката бетонена кутийка цял живот при все че им бяха отнели земята на която построиха блок за да населват *** и пульо от кол и въже събирани и да им даеат жилища като социално слаби почти без пари.Сега същото правят с бежанци.Има нещо много сбъркано в тоя свят.
31
8
 
28
 
! Отговори
40,Имаше и наркомани преди 7 години
и проституиращи жени и мъже.Бездомници и безработни нямаше, защото законите не позволяваха да има. Така, търтеи се оказваха абонирани за заплата, а хора, които с нищо не са допринесли за развитието на България, получаваха общински жилища с предимство, защото това беше част от идеологията на онези времена - да направим добрини на примитивния, за да го превъзпитаме, като му даваме положителни примери. А примитивният, търтеят и некадърникът се присмиват на съзнателните, работливи "будали"!
30
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
41,Не се излагай. Имаше ги и през соца, но произшествия от този тип или не се оповестяваха, или се съобщаваше пределно кратка информация в 1-2 изречения в долната част на вътрешните страници на някой вестник.Хората научаваха какво се е случило посредством мълвата.
29
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък по времето на комунизма има съседи които редовно се биеха с брадви,парчета арматура,камъни и велосипедни вериги.През останалото време палега автомобилно гуми в тях или по стълбището или трупаха отпадъци в асансьорите.Милицията не им правеше нищо.Добре,че умряха от пиене и мизерия по някое време.Сега имам некви подобни една степен по-малко диваци поне не палят гуми.Не е до комунизма,капитализма и наркотиците.До хората е.
28
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наркотици, трупове, ... така е при демокрацията и пазарната икономика в България
27
1
 
27
 
! Отговори
ШМЕЙЗЕР преди 7 години
И ДВАМАТА БЕ БИЛИ НАДРУСАЛИ ЯКО С ЛЕПИЛО И СИНТЕТИЧНА ДРОГА ЕВТИНА!!! ПОСЛЕ СЕ ДУШИЛИ СЪС СВИНСКИ ОПАШКИ :DТАЯ ИСТОРИЯ НЕ Е ПЪРВАТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА :D
26
9
 
20
 
! Отговори
71341 преди 7 години
Предлагам следващата изборна кампания на ГРОП да бъде под надслов: "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРЕРЯЗАНИ ЛЕНТИЧКИ - ТОЛКОЗ ПОВЕЧЕ МЪРТЪВ НАРОД"
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-евтино ли излиза на данъкоплатците болните да обикалят в безпомощно или агресивно състояние по улиците, отколкото да се грижат за тях в специализирани клиники?
24
5
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
По моему такива хора- социално и психо нестабилни, невъзможни да се интегрират и да бъдат полезни на обществото, трябва да живеят в комуни или подобно, под надзор и спец грижи. Като в САЩ. Те не донасят нищо положително за никого а дават лош пример. Така обществото ще изчисти трудния контингент.
23
1
 
7
 
! Отговори
Србин преди 7 години
До до сръбинРади на магистрала.Има турски шовери,има и паре!То ради.
22
1
 
5
 
! Отговори
гавраструп преди 7 години
трупът женски ли е или мъжки?
21
13
 
7
 
! Отговори
Яcтpeб Дъ Оттоман преди 7 години
100% турска работа