Посрещаме 2017-а с Графа, Поли Генова и Берковската музика

Концертът "Сцена под звездите" ще започне в 22:00 ч. на 31 декември
22
Посрещаме 2017-а с Графа, Поли Генова и Берковската музика
Снимка: Булфото

Традиционното посрещане на Нова година на площад "Княз Александър I" в София ще се проведе за 18-та поредна година, съобщиха организаторите от БНТ.

Концертът „Сцена под звездите“ ще започне в 22:00 ч. на 31 декември и ще продължи до 1:00 ч. на 1 януари. Мащабното събитие е част от календара на културните събития на Столична община.

Тази година водещи на празничния спектакъл ще бъдат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Георги Любенов. В програмата участие ще вземат едни от най-популярните български изпълнители, сред които Владимир Ампов – Графа, Поли Генова и Studio 121 с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от "JEREMY", група "Тангра", както и Берковската духова музика, ансамбъл „Български ритми“ и други.

В събитието ще се включат и млади таланти от риалити формата "Голямото рок междучасие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Komentator преди 7 години
СКУКА
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А НА ЗВИЗДИТИ В??????? НЕМА ДА КАЗВАМ КЪДЕ! ТЕ СИ ЗНАЯТ!
15
1
 
8
 
! Отговори
тянков тв в ефир преди 7 години
бездарници що спряхте фолклорната телевизия/и с ефирния му излъчване в С. България ..............да не би да са с най висок рейтинг от другите гоуеми тв бездарници ............
14
4
 
4
 
! Отговори
maxobg преди 7 години
ами поканете "Дупарата",бе отворковци!! тя е много талантлива нали,хейтъри нещастни!!!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звезди???? Хахаха? В царството на слепците.---------------Именно! В царството на слепците и едноокият е цар!: D У нас и некадърникът минава за звезда. И все пак Графа е добър музикант и певец,докато Генова е сапунен балон.
12
2
 
10
 
! Отговори
музикант преди 7 години
моли полева може спокойно да я махнете. знае само една песен с която се провали.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големите бездарници, които никой не иска да кани в заведенията , ги натрапват на телевизионните зрители. И всяка година е така. Ето т.нар. "граф" например. Има ли мероприятия , в което да не ни се налага да търпим неговото протяжно виене? Добре , че има дистанционно
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звезди???? Хахаха? В царството на слепците.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я нещо по оптимистично, идва Рождество. Предполагам е от Рудолф Щайнер по Евангелието на Йоан.***В Праначалото бе Паметта.И Паметта продължава да живее.И Божествена е Паметта.И Паметта е Живот.И този Живот е Азът на човека.Който струи в самия човек.Не той самият, а Христос в него.Когато си спомня Божествения Живот.В неговата Памет е Христос.И както лъчистия Живот на Паметта.Христос ще излее светлина.Във всеки мрак на непосредствено настояще.***Напишете си го на листче, без точките и нека да ви бъде пред очите за ежедневен прочит. Това, че не вярвате в нищо е без з
8
0
 
14
 
! Отговори
Men преди 7 години
Да благодаря с тия изкуствени фалшиви звезди, създадени от една телевизия и същата тая телевизия ги пробутва по всички медии, които притежава. Ей така се убива стойностната музика....
7
0
 
19
 
! Отговори
Босфор ТВ преди 7 години
Гледайте bTV, ние ще ви зарадваме в новогодишната нощ с качествени турски сериали! Истински маратон, а после концерт на Планета!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен Берковската Духова Музика ме радва, ще вземем тая година да идем!
5
1
 
17
 
! Отговори
Web дизайнер преди 7 години
А Гери-Никол и Издислав, пардон, на Тони Стораро малкото Фики там ли ще са???
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-прехвалена българска поп певица от Поли Генова! С половин песен 10 години ни занимават с нея!
3
1
 
24
 
! Отговори
Иван преди 7 години
БНТ е всичко друго но не и обществена телевизия! Жалка имитация на частните телевизии, политика от сутрин до вечер, лансиране на пет певци до дупка! Когато бях дете си спомням, колко предавания имаше за децата, за младежите, за тинейджърите, за пенсионерите, имаше предавания като Атлас, които те отвеждаха то вс.точка на света, имаше вечер на бг филмите, на световната класика, тв театър....сега БНТ е пълна боза! Нищо обществено няма в програмата им!
2
3
 
20
 
! Отговори
Блатен тъжник преди 7 години
*** , закъде без Графа и Поли Генова бре!Кой друг ще се навие да участва на безплатен концерт?На мен обаче, пари трябва да ми дават, за да ги слушам!
1
4
 
28
 
! Отговори
Сотир преди 7 години
Посрещайте си я... На студено, без пиене и ядене и с треторазредни певачки! Графа да ми вие и да ме депресира още от първите минути на Новата година!