Трамвай дерайлира на бул. Стамболийски в София

Мотрисата е запушила движението и в двете посоки по релсовия път
Обновена: 12 дек 2016 08:30 | 12 дек 2016 08:28,
23
Трамвай дерайлира на бул. Стамболийски в София
Снимка: архив, Bulphoto

Трамвай дерайлира близо до кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и бул. "Константин Величков" в столицата. Това съобщи репортер на Dnes.bg.

Предната част на трамвая е буквално изнесена върху асфалта.

Инцидентът се е случил около 8.20 ч. тази сутрин.

Засега не е ясно дали има пострадали при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всички сайтове само преписват новината и никой не е проверил какво точно е станало и че трамвая се е ударил в друг трамвай. Само по чудо няма пострадали.
19
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Българина е *** и тва си е, обиждайте се засягайте се мен не ме касае. Но как по дяволите е възможно все още да хулите и мразите комунизма а всеки ден от телевизора да ви гледа и да му се кланяте най чистото му олицетворение !?! Коментарите навсякъде из пространството хулене по комунизма, абееее ей че ако не бяха тия прости депутати начело с вожда им. Тия нафталинови типове са посления спомен за това време ама вие си мразете хаотично е така за спорта.
18
0
 
2
 
! Отговори
Кой е виновен? преди 7 години
Инциденти стават по цял свят. Но само в България те се политизират! Дерайлира трамвай - Герб са виновни, Костов, Господ, новият президент, старият президент, арменският поп... Никой не се наема да потърси истинските виновници, да разбере защо това се е случило, да се опита да подобри нещо, да помогне на някого, да стане по-добър. Можем само да плюем по другите, да философстваме, и да се оплакваме.
17
5
 
0
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
До тцтцЦяла българия работи, за да издържа тлъстите ви шопски ***, а ти квичиш като прасе по коледа. Ние не мразим софия, а мазните софиянци, които лижейки комунистически *** станаха кореняци. И сега понеже за нищо не стават мрънкат срещу всички. Ня цяла българия данъците потъват в тая клоака!
16
1
 
5
 
! Отговори
тцтц преди 7 години
до всички коментатори мразещи София: като я мразите София защо масово се изнасяте тук и пращате децата си насам а !?! София не ви обича, но ви храни прошляци а вие само я цапате със селския си манталитет.
15
3
 
1
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
До АнонименАбстолютно, софия е клоаката на българия, не знам защо постоянно ни занимават с новини от там.
14
0
 
2
 
! Отговори
boris.tsvetkov.37 преди 7 години
Ето какво попитах Фандъкова и отговора и по проблема със зачестилите катастрофи в столичния градски транспорт:https://facebook/boris.tsvetkov.37/media_set?set=a.10153274574142406.1073741960.696027405&type=3&pnref=story
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях в трамвая. Явно в стрелката е причината, защото вместо направо, завихме надясно и ни удари другия трамвай, който идваше отсреща, но другия ватман дори не спря да види какво става, добре че никой не пострада. И друг път се е случвало да завива надвсно погрешка, но не е имало трамвай отсреща.
12
5
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
До Анонимен"Незнам само , защо занимават цяла България със Софииските проблеми. Какво ме интересува мен София, мразя този град."Ами не ги чети тези новини :)
11
0
 
15
 
! Отговори
DeDe преди 7 години
Същата работа като Хитрино,никаква подръжка на линията.Въпрос само на време е когаще се обърне някой трамвай.Линията на петицата е в трагично състояние,то навсякъде е така ,ама да видим откъде ще дойде голямата трагедия и после да се вайкаме и да пращаме СМС ите
10
41
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам само , защо занимават цяла България със Софииските проблеми. Какво ме интересува мен София, мразя този град.
9
4
 
8
 
! Отговори
тими преди 7 години
чудя се само докога министерство на транспорта ще търпи този транспорт а не му отнеме лиценза за превоз на пътници или да го вземе под своя шапка
8
2
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Днес рано сте запичнал с " весели хапчета".
7
0
 
10
 
! Отговори
Георги - очевидец преди 7 години
Не коментирайте неща, на които не сте били свидетели! Просташко е! Трамвая е вървял в посока Западен парк. Изглежда, че стрелката в посока Красна поляна бе направила проблема, тъй като задната талига беше на кривата посока Красна поляна, докато самия трамвай и предната талига бяха в посока Западен парк, т.е. перпендикулярно на бул. Константин Величков!
6
40
 
13
 
! Отговори
56 преди 7 години
Откакто избраха льотчика за Президент, само нещастия.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този участък това не е единично явление. Често става, защото линиите са двойни - и за теснолинейни, и за широколинейни трамваи. И ако ватманът се заплесне малко...Преди две-три седмици същото стана на следващото кръстовище - "К.Величков" и "Пиротска".Така че - нищо ново под слънцето...
4
3
 
19
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
ЗАВОЯ ГО ВЗЕМАТ С ВИСОКА СКОРОСТ, КАК НЯМА ДА ДЕРАЙЛИРА. ВИНАГИ СЪМ СЕ ПРИТЕСНЯВАЛА НА ТОЗИ ЗАВОЙ.
3
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е положението в ГРОБ.
2
0
 
16
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Представям си задръстването. Минах от там но в 8:10 . Голям късмет. Сега не ми се мисли.
1
5
 
25
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
До само ГЕРБТъпотата е заразна! Не прощава!