Катастрофа на Околовръстното, има затиснати хора

Три коли са се сблъскали близо до разклона за Бояна
Обновена: 4 яну 2017 22:23 | 4 яну 2017 22:21,
32
Катастрофа на Околовръстното, има затиснати хора
Снимка: архив Булфото

Катастрофа е станала в София на Околовръстния път и бул. "България" в посока Перник, съобщи "Фокус". На място има пожарна и линейка.

Инцидентът е станал близо до разклонението за резиденция Бояна. В катастрофата са участвали три коли.

При катастрофата има затиснати хора, твърди "Нова тв". В момента пожарникари работят по изваждането на пострадалите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Малоумни сте преди 7 години
Много големи разбирачи и шофьори ще ми дойдете всички. От къде знаете кой колко опит има зад волана и защо вярвате толкова безрезервно на всичко, което чувате по телевизията при положение?
23
0
 
1
 
! Отговори
Димитров преди 7 години
Българина само велосипед може да кара хахахаха шегата настрани ама това е бъдещето в големите градове, не Стефка и Гошо дет карат дизеляк на 20г и IQ-то им е равно на годините, Та както казах, за под 5км в София да караш автомобил трябва да имаш комплекси.
22
0
 
1
 
! Отговори
! преди 7 години
Трябва затвор,затвооор кои не го разбра.*** на 20-22 год къде са е качил в този автомобил за 15000лв?!!Аз ако съм на ченгетата там на катастрофата,щях да им направя гъзовете на решето от бои.Ама сега трябва,никога повече да не видят книжка,да ги глобят..солено и да вървят на топло,да ги видя "състезателите" дет не могат да карат в панделата как бършат пода и някои друг ***.Затвор!!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 26: За катастрофа с коли пише в тази статия,не за строителни работници!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега строителната фирма да изплати на семейството му 100-200хил. лева и другия път работницитв ще са вързани с колани и никой няма да пада. Тия хора се качват там не по свое желание или за удоволствие, а защото някой го е накарал. Същия този някой трябва да се погрижи и за безопасността. В българия много се експлотира човешки труд и никой не зачита бедния човек, за това и има толкова социално напрежение. Всеки гледа да е с лъскава кола и скъпи дрехи за да го уважават.
19
0
 
6
 
! Отговори
JJ преди 7 години
Така и така търсят адреналин, нека като няма смъртно наказание да въведат за такива келемета една руска рулетка.Един 45-ти с 3 куршума и 3 празни гилзи и да въртят - пак е 50/50, ама ако оцелеят няма никога да са същите.
18
0
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Търсели двете кухи *** адреналин... Ами да им го дадат точно там - на Околовръстното. Дайте им точно две секунди преднина за гонка без коли и стреляйте в краката. Та като паднат да усетят с цялото си същество адреналина. Да видят какво значи страх, болка, осакатяване.
17
0
 
15
 
! Отговори
Сергей преди 7 години
*** никога не свършват,а в България за съжаление се увеличават!!!На такива обществено опасни идийоти незабавно трябва да се отнемат свидетелствата за управление на МПС за постоянно,и полежат поне 1 г в затвора възпитателно.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак някакви лекенца, пак БМВ. Докога, бе???
15
0
 
16
 
! Отговори
Пpeзкyрoр преди 7 години
До Анонимен "две БМВ-та в гонка, водачите 21 и 22 годишни. да ги хванеш сега тия и в ареста"Еееех, мечтиии... аре бегайте овците да бачкате, че само за охранвачите на Дoгaн и Пpacеeвcки имате да плащате 6 милиона, отделно Блеене, КТБ... А, да - и пак гласувайте за бoклyци на изборите, иначе... Румъния!
14
0
 
18
 
! Отговори
Булгаропитек преди 7 години
И кой стигна с 5 минути по-бързо в крайна сметка?
13
2
 
20
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
BMW е хубава кола ,но не е за всякакви ... . Тук в Германия в квартала има ограничение от 30 километра в час....Вярно никой не го спазва всички караме с 45 . Но до там.... Мина ли 45 плащам.... а аз и другите не щем....
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде го министЕр-председателО, бе! Да 'оди, да се снима тамО, па после да им набие канчетата на тия. :)
11
0
 
37
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
***, вместо да пишете само простотии да бяхте видяли новините по ТВ.Две *** с БМВ-та докато се гонят удрят джип и Поло и сега двете жени от полото са с опастност за живота.
10
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
две БМВ-та в гонка, водачите 21 и 22 годишни. да ги хванеш сега тия и в ареста няколко месеца, конфискация на книжката, жестоки глоби и т.н. вместо това ще излезе, че жените, които са пострадали в третия автомобил ще излязат виновни, че са се блъснали в БМВ-тата...
9
11
 
5
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
До 8 - какво толкова подскачаш ? Не съм си платил кабелната , съответно не гледам и не се оплаквам. Конкретно Нова тв , може да се гледа и онлаин , но в последните дни не дават любимото ми риалити - София ден и нощ и хич не ми е до тях.
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със Зайчето от съседната къща въртехме оборотно шмайзера. За това в махалата Боянсити и казват кака Цеца свирката. С Цецето се цепехме по Боянските ливади, здраво. Цомбех я по ъглите. А тя:"мъ.., не така..., ща ни види баба Вида". Скримна девойка от съседната къща.
7
15
 
8
 
! Отговори
За Русия д" бес преди 7 години
Що не ходиш в Русияа , да гледаш ТВ--без да плащаш....ха,ха,хаааааааааааааааа..??!Ше ти съдерат *** огт глоби!...И ТАМ СОЦА УМРЯ....НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВАЙ!ТАМ---И БИЯТ ,...ТА МААНИ ДРУГОТО.....ХА,ХА,ХА!
6
2
 
0
 
! Отговори
Bo преди 7 години
До RUSSIA the best
5
9
 
16
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Не съм платил кабелната за този месец и незнам какво са казали по Нова тв , ама по мои спомени те нямат новини в момента така , че вероятно е някаква стара новина.