МВР с компилация: Най-опасните абитуриентски изпълнения

Миналата година санкционираните около баловете са били 700
17 май 2017 07:09,
17

Столичната дирекция на полицията публикува във Facebook зрелищна видеокомпилация от най-щурите, но и опасни, изпълнения по време на абитуриентските балове, за да изостри вниманието на ученици и родители в сезона на баловете.

По време на празничните дни на месец май 2016 г. пътните полицаи са установили повече от 700 нарушения, допуснати от абитуриенти-шофьори и от водачи на автомобили, с които се превозват зрелостници или техни близки.

Абитуриентските празници винаги са изпълнени с много емоции и вълнуващи преживявания. В празнично настроение човек е склонен към компромиси, но когато те са свързани с неправилно поведение на пътя, това може да доведе до пътен инцидент и наранявания, предупреждават от СДВР, цитирани от Труд.

Преди дни от полицията излязоха с препоръки към абитуриентите във връзка с пътната им безопасност.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: МВРабитуриентибалове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не абитуриенти, а диваци!
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С този "клип" БГ-то трябва да участва в конкурсите на "Анимал Планет"!Обиколил съм половин Африка и Южна Америка, но там *** (маиймуните) са "по-културни" - може да поиграят, да си изпросят нещо за хапване, но да се наливат с ракия ... е това дори при животните го няма!!!Ама то простотията не ходи по горските животни!От липсата на разум могат да страдат само "разумните" същества!
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ... 9Не, това определено не са аборигени. Това са абсолютни ле- кета и из род.чета. Аборигените са коренните жители на Австралия. Това са кротки хора с богата култура и традиции, включващи уникално изобразително изкуство, народни приказки и предания, песни, танци. Те уважават и ценят дълбоко земята и природата и самите те са хора за уважение.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***...
12
6
 
8
 
! Отговори
Нещо странно видях преди 6 години
В АБВ-то пак са пуснали онази серия снимки на една паралелка руски абитуриенти, която ни пробутват вече трета година подред.И кой знае защо са написали, че това са български абитуриентки? Че не са наши си личи. Освен това,миналата година някой тук написа точно от кой руски сайт са свалени снимките.Но има и друго интересно нещо. Качили са и 7 снимки от американски абитуриентски бал.Вижда се, че и там е същото.Миналата година видяхме и фотоси на мексикански абитуриенти. На един акъл са навсякъде
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е да не изпопадат и да не се изпотрепят.Другото е досадно преувеличаване. Не ми е ясно каква е тази мания да се плюе по абитуриентите и да ги обсипват с ругатни и обиди? Ще повилнеят една нощ и дотам. После ги чака реалният живот с всичките му проблеми. Не им вгорчавайте празника, нека си го изконсумират, та да има на какво да се смеят след години, когато си припомнят какви са ги вършили.
10
11
 
11
 
! Отговори
IT преди 6 години
Бананова република БългарияКаквото беше беше, терминал 2 е бъдещето на интелигентните деца.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички станаха филмови продуценти...и всеки се мисли за на Брад Пит брат му
8
4
 
23
 
! Отговори
... преди 6 години
Сигурни ли сте че правилната дума е абитуриент, а не аборигент?Видяното ме кара да мисля, че второто е вярното.
7
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледаите как човек може да стане виновен дори да работи съвестно по тоя повод споделям как се обеснява на човек по сто пъти човека бе възприел и какво ти си му виновен а за капак приятелката решила дазлобее карала място искам да я питам ти кола караш ли не караш кръчмата аиде сега бъди добра и не се меси къде не тие работа щото едно че нямаш право и друго от лоялност не ти отива а ако искаш да се научиш заповядаи
6
5
 
24
 
! Отговори
fesa преди 6 години
това го правят само пикл овците от големите градове.В по-малките градове такава излагация няма.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаба компилация.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По е важно,че те вече са грамотни. Могат да броят до 12.
3
6
 
30
 
! Отговори
Capital преди 6 години
А МВР за компилации ли ми получава данъците ?
2
3
 
7
 
! Отговори
Петър Папазов преди 6 години
Да! Това малко на реклама прилича!
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази държава, където всичко е на опаки, най-много тази компилация да послужи за надъхване на младежите да направят нещо достатъчно щуро, че и те да влязат в нея