Дърво на пътното платно – ей така, до бордюра!

Паркираш си назад до детска градина и изведнъж...
27 май 2017 19:23, Красимир Ангелов
18

Снимка: Dnes.bg

Дърво на пътното платно шокира столични шофьори, които искат да паркират в близост до бордюра на столичната улица ул. "Царибродска" между ул. "Позитано" и ул. "Три Уши", сигнализира читател на Dnes.bg.

То е на пътя и понеже не очаквах да е там, при паркиране назад си ударих колата в него, пише читателят ни.

Дървото е точно срещу детска градина, а според хората, които живеят в близост, поне десетина коли вече са се ударили в него при паркиране.

Реално дървото е с корени в края на платното, но стъблото му върви над пътя и навлиза с около 40 см. в него. Точно толкова, колкото да си удариш ръба на колата в него, пише нашият читател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: дървоСофияпаркиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
Marina преди 2 години
<a href=https://rescuer.info/stati/10-kak-stat-samodostatochnym-i-bogatym-chelovekom.html>как жить в достатке</a>
16
2
 
0
 
! Отговори
Нфб преди 6 години
какви надвиснали дървета има по улица Климент Охрид...но гората е частна..всеки момент някое дърво може да падне върху автобус с хора или върху кола..при сняг опастността е още по голяма..дали някоя инстанция ще задължи собственика на тази частна гора да обезопаси пътя...Едвали...
15
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
"На калпав *** вълната му пречила".Като спите докато паркирате,ще продължавате да ги удряте
14
3
 
12
 
! Отговори
ГОГО преди 6 години
Хубаво си е дръвчето!Събужда заспали шофьори.Що не заковът един знак паркирането забранено.Хем ще бъде екологично,хем и полицая като пише актовете за неправолно паркиране ще бъде на сянчица...
13
4
 
15
 
! Отговори
realist преди 6 години
То е на пътя и понеже не очаквах да е там, при паркиране назад си ударих колата в него... Ami ogledaloto na kolite ne e samo za grimirane...
12
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НаблюдателКато е толкова полезно що не залесят Цариградско шосе с дървета?
11
3
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ударил си ръба на колата))))Да си беше ударил ръба на главата
10
5
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Дървото си е там от години и е сто пъти по-полезно от колите бълващи вредни газове!Просто на някои хора и въздуха им пречи.
9
3
 
29
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Тоя читател май счита че всичко в България е вече пълно и равно и това е най-големия проблем. Ударил си бил колата, щото не го видял, ами тези огледала за красота ли ги имате. На крива ракета космоса и пречи!
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не будете търтеите в Зелена система, че броят с колко точно петунии да барнат някой кич - я ноти, я петолиние, я часовник. И ако остане време - колко точно храста да изрежат на гъба.
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кьорав карти не играе. Заспал шофьор дърво до пътя му пречи - ами не паркира върху него! Кой знае кой "велможа" се е "възмутил", че не знае да се оглежда добре къде и как паркира. Дървото помага колкото може да дишате мааалко по-чист въздух.
6
10
 
7
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
Красимирчо,Сорос да ви плати по една командировка до САЩ да се нагледате на глупащина и абсурди!В САШ има дървени стълбове (щото в САЩ кажелите оше са на дървени стълбове .... както беше в България преди 50 години ....), които стоят по средата на пътя .... разширявали пътя Американските умници и изведнъж стълба се оказал на пътя ...Има надлези на които височината не отговаря на оказаното на знака - редовно има по някой трок с махнат покрив
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ахмак, няма да паркираш - това не е паркинг. Само ще араш, ай де де.на не би да чакате бай х***й и прктроници да ви монтира по пътищата?
4
4
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Това е проблем от национален мащаб! Баце веднага да се обади на главния прокурор и службите за сигурност! МВР да задържат дървото нарушител и да му наложат глоба.
3
3
 
35
 
! Отговори
А преди 6 години
Ама това дърво го има от години там, не се е появило току така след дъжда....
2
8
 
13
 
! Отговори
Дръндорков преди 6 години
Е и какво, просто да го отрежат ли, че е най-лесно...
1
6
 
29
 
! Отговори
Naco преди 6 години
Това ли е ПРОБЛЕМА на България? НАРОДЕ????