Конска фъшкия по европейски... Лого на Столичната община

Снимка в социалните мрежи развихри въображението на столичани
Обновена: 24 авг 2017 14:15 | 24 авг 2017 14:00,
47
Конска фъшкия по европейски... Лого на Столичната община
Снимка: Facebook

Вероятно всички сте забелязали как усилено през летните месеци, бригади от строители обикалят столичните булеварди и отревиство боядисват осевите и ограничителните линии по пътищата.

Е, да, ама – не! Наред с добрите практики, очевидно има и лоши, например – неоправен бордюр на тротоар, чиито отломки са маркирани в жълто, в жълто са боядисани и... конски фъшкии.

Снимката, която даде повод за размисъл във Facebook на стотици столичани, със сигурност е от София, но към момента остава неясно коя е "ощастливената" улица или булевард.

Не липсват обаче цветущи коментари под поста в страницата на "Спаси София".

Едни се съмняват, че е истинска, докато други настояват фирмата, извършила боядисването, незабавно да бъде разкрита и наказа от Столичната община.

Ето и някои от коментарите:

...снимката може да се ползва и за лого на Столична община - боядисано лайно по европейски проект.

...Бързат хората бе, за тях е мисия да оправят целия град, не разбирате ли? Баси, имайте малко търпение до завършената картинка!

...Да не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли...

...Това е фотошоБ, нали?

...Типично за фирмите-изпълнители. Може би трябва да се види коя е фирмата?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
До SAТогава защо идва при нас куцо и саката да ни руши и цапа града,стойте си по родните места ни я не идваме при вас да рушим,цапаме,крадем и тн.
19
0
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Просто трябва да им отнемат животните, защото ги изтезават.. Алооо НПОтата пак ли двойни стандарти се прилагат? Аз за да гледам куче се искат документи, ваксини, обезпаразитяване, регистрация.. А, тия правят каквото си искат!?
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще добавя към 10-имаше два милиарда лева за саниране къде ли не,а нямаше пари да санират старите сгради в центъра на София,която е лицето на държавата.Когато се прибереш от чужбина и видиш тази мизерия,ти става жал за 27 годишната "демокрация",която не можа да лустроса поне центъра на столицата,в която ежедневно идват хора от цяла Европа и не само.Грешна политика от грешно избрани хора.
17
0
 
0
 
! Отговори
хммм преди 6 години
ами да...какво толкова като ям пред компа. Все пак, за драскачите от днесбг няма нищо по-интересно което се случва в момента в България освен това. Горките луди
16
1
 
8
 
! Отговори
SA преди 6 години
Само софиянци си мислят,че живеят в европейски град!А то си е село-българско!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ти върху компютъра ли ядеш?Ами затвори го,де,поне докато консумираш,ще си оцапаш компа.
14
0
 
4
 
! Отговори
хммм преди 6 години
****ка ви тъпa да *б*! Бях седнал да ям, кви са тия *** на първа страница.
13
0
 
7
 
! Отговори
така е преди 6 години
А кой чупи и хвърля ***,извън земните ли?не всички ни я,друг е въпроса че от провинцията идват всякакви индивиди с изкривени физиономии,прости,нахални,неграмотни но с претенции и вече не може да се живее нормално в София.
12
3
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен6 "Забрана за движение на превозни средства с животинска тяга в градовете и по първокласната и второкласна рупубликанска пътна мрежа !!!"................Е как ? Забрави ли БХК? Веднага ще почнат да съдят , че нарушаване културните традиции на цял етнос, дискриминираме ги! Това да не е дядо Иван, в някое село, че да му забраниш да си коли прасето насред двора, преди коледа, или да му забраниш да прави сирене в селската мандра, както е правил над 100 години? Защитен етнос са!
11
1
 
3
 
! Отговори
Един преди 6 години
***. Просто искам да видя, дали е в списъка с цензорираните думи, или и аз мога да я ползвам, като авторчето на статийката.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е лого на цялата ни държава. Жалки крадци! Съсипаха България!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се строи в София,по самоковски.И каруците си карат по булевардите.Всичко на снимката е истинско,но не е достатъчно.Материал за подобни снимки,колкото щете.Снимайте и публикувайте.Започнете от центъра на София-от олющените сгради и опасните полуразрушени балкони,от грозните графити по току що боядисани сгради,от подскачащите под краката ви тротоарни плочки,от мръсотията около пазарите и не само там.Така изглежда "европейската"столица на България днес,която ще посрещне елита на Европа.
8
2
 
4
 
! Отговори
Ееее преди 6 години
Поне и един от фасовете да беше боядисан.
7
1
 
4
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Заглавието беше сгрешено, понеже думата с Ф се цензурира автоматично, а автора е искал да прецака системата, хаха :)
6
11
 
0
 
! Отговори
mda преди 6 години
Не е истина колко има невежество... Жълтата маркировка е ВРЕМЕННА... Разбития бордюр е ВРЕМЕННО. Проблема изобщо не е това което неразбиращщите пишат. Има истински проблеми с маркировки бордюри и тн. Търсете ги на края на ремонта и тогава вече да се знае кой си е оставил ръцете...
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрана за движение на превозни средства с животинска тяга в градовете и по първокласната и второкласна рупубликанска пътна мрежа !!!
4
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Комантарът за новия герб на София, е право в десятката!!!!!!!!!!!!!!!!!!Важи и в двата случая на значението на думата Герб.
3
0
 
4
 
! Отговори
Полиглот преди 6 години
Пише се фЪшkия мили мои
2
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бирено мечекато цяло спаси софия е някво хомо организация търсеща внимание ...
1
2
 
3
 
! Отговори
chach преди 6 години
milost...obiadvam.