Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!

Няма неоспорими доказателства срещу него, смята защитата му
20 ное 2017 11:30,
80
Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!
Снимка: кадър Нова тв

"Синът ми е невинен и вече е много разочарован от правосъдната ни система", каза пред Нова тв Сребрина Гаджева – майката на Йоан Матев, който е обвинен в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина.

Още по темата
Адвокатът на Матев - Стоянка Маркова, пък подчерта, че няма никакви категорични доказателства за това, че именно клиентът й е отнел живота на 15-годишното момче.

"По ножа, с който е извършено престъплението, няма следи от Йоан. Телефонният номер, който е засечен от клетката на мобилен оператор в района на престъплението, не е на клиента ми. В онзи момент той не е носел никакъв телефон", категорична е защитничката.

Дори съучениците на Йоан не казвали категорично, че именно той е човекът от разпространените от полицията видеозаписи от минутите след убийството.

"На местопрестъплението са открити следи от кръв на две жени или момичета – по салфетка и тоалетна хартия, които били хвърлени до пейката, на която издъхна Георги", каза още Маркова.

Майката на Матев каза още, че показанията на по-малкия й син Марсел, който каза, че брат му му е споделил подробности за убийството, не са взети "съвсем коректно".

"След разпита Марсел беше изключително травмиран", каза Гаджева.

Тя отрече Йоан да е променил начина си на живот и външния си вид в месеците след престъплението, както твърди прокуратурата.

"Той постоянно тренира фитнес, а не смятам, че това да пораснеш в тийнейджърските си години, е престъпление", категорична е майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да осъдиш човек без доказателства е все едно да го убиеш без съд, както са правили фашистите.Ние фашисти ли искаме да бъдем?
13
3
 
30
 
! Отговори
Пандо Панделев преди 6 години
Горкият, невинен убиец, мамин златен той..... В Централния ще го обгрижват майчински нежно и най-вече редовно.
12
2
 
33
 
! Отговори
Върховен съдия преди 6 години
Трябва да си много загорял и пиян на мотика, за да разправяш, че тази застаряваща и набръчкана *** е... "изпъната".Подкрепям мнението на Анонимен 2, като са невинни защото толкова време се крият и възпрепятстват старта на съдебното дело? Нали точно в съда ще се докаже, че малката дрога е невинна. Или не?
11
3
 
34
 
! Отговори
мдаааа преди 6 години
Кофти време улучи Йоанчо - идва предстедателство на ЕС , негативен доклад за правосъдната ни система , едва ли могат да се изложат с измислена присъда , ББ няма да разреши
10
27
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
а ти откъде разбра, че е убиец, ясновидец ли си? или очевидец? въобще не му симпатизирам на този 'момък', но чак пък цялото училище да знаят, и начело с класния и директорката да са се наговорили да го крият 1 година, малко намирисва, не мислиш ли?
9
2
 
28
 
! Отговори
мдаааааа преди 6 години
естествено че е невиниен, Георги си е седял и без да иска се е подхлъзнал няколко пъти на някакъв нож ииииииииии тъмните сили са решили да си направят шега и взели , че обвинили малкия сладък Йоанчо То за това са адвокатите , брат му го посочва като категоричния убиец - ама те сега това било , онова било А като е невинен защо се опитаха да саботират делото и не се явяваха да им се връчат необходимите неща за неговото задвижване
8
2
 
23
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Ми щом е невинен защо го държат в ареста тия зли хора!?
7
4
 
42
 
! Отговори
malart преди 6 години
Спокойно. След време и на тях ще посегне. Такива родители винаги си плащат за чудовището, което са създали и защитават
6
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въобще не се наемам да коментирам кой виновен и кой не, но от този случай помня само, че 8 месеца около 300 полицаи и не знам колко си кучета търсиха, ровиха, претърсваха, гледаха записи и нищо не откриха. накрая някой чул, че друг казал. с онези сестри белнейски правиха 5 години днк експертизи, та чак в австрия. не знам точно как се работи у нас, ама май никак не е добре системата.
5
8
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Като я гледам каква се е изпънала , май не осъзнава , че синът и е убиец!
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шмугльо, вземи тогава още един невинен и лежете двамата
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да си мислиш, че при тази съдебна система винаги може да се отървеш срещу малко пари, а накрая ти точно да не успееш си е разочарование.
2
4
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо тогава той се кри толкова време като мишок , после защо и майка му се кри за да не и връчат решението на съда ?!
1
10
 
22
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Госпожата е права да се бори за сина си, но пък на нас ни писна от изплъзващи се убийци... Време е да се върнем към по-добре двама невинни в затвора, нежели един виновен да се откопчее! Сега е точно обратното.