Кои столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извръшва ремонти
Обновена: 20 дек 2017 11:59 | 20 дек 2017 11:57, Анисия Иванова
1
Кои столични квартали остават без вода утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 21 декември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Давян Груев", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Дамян Груев“ - от ул. „Димитър Трайкович“ до бул. „Христо Ботев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дамян Груев“ и ъгъла с ул. „Димитър Трайкович“ .

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Станимир Станимиров“, кв. „Малинова долина - изток“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на бул. „Климент Охридски“ - от ул. „Константин Муравиев“ до ул. „Георги Кьосеиванов“, бул. „Климент Охридски“ - от № 67 до № 105, ул.“Константин Муравиев“, ул.5, ул. "Станимир Станимиров“, ул. „Евгений Силянов“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „инж. Стоимен Сарафов“ № 27 и 29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода"ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Станимир Станимиров“ и ъгъла с ул. „Константин Муравиев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Рила“, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пирин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Рила“ и ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Поради ремонт на уличен водопровод на ул. "Явор“, с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. „Иван Вазов“, ул. „Момина сълза“, ул. „Мичур“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Стоянов“ и ъгъла с ул. „Явор“ .

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Блазна", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Караджин“ - от ул. „Връх Острокап“ до ул. „Половраг“, ул. „Ибровица“ - от ул. „Караджин“ до ул. "Блазна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Караджин“ и ъгъла с ул. „Ибровица“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люлин“, кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Витоша“, ул. „Погледец“
ул. „Люлин“ - от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“, ул. „Суходолски път“ - от ул. „Люлин“ до края на улицата. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Люлин“ и ъгъла с ул. „Витоша“.

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Клокотница“, кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. "Княз Борис I“ - от ул. „Козлодуй“ до ул. „Струга“, ул. „Клокотница“ - от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Клокотница“ и ъгъла с ул. "Цар Самуил“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
31
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
Пример: кв. Банишора; ул. И.Т...в (по добре карта); Време (от-до); Причини; Водоноски и т.н. Мен ме интересува моят квартал и улица. Третия коментар ще изпратя на Фандъкова. Ама хич не е трудно, да пишеш ясно, за важните неща!