Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си

Притеснил се за сигурността си и не останал на мястото
11 май 2018 08:55, Елка Василева
200
Предаде се! Мъжът, блъснал дете с колелото си
Кадър: Bulgaria ON AIR

Младият мъжът, който блъсна с колелото си дете в столичния Южен парк и избяга, се е предал късно снощи в полицията, съобщи БНР.

Той е отишъл с адвокат в столичното 4 РПУ.

Още по темата

Мъжът се казва Борислав Миланов и е на 24 години.

Той е обяснил е, че не е останал на място след инцидента с детето, защото се е притеснил за сигурността си.

Момиченцето е със счупен крак и други наранявания по тялото и е прието в "Пирогов".

Миланов е задържан за 24 часа. Предстои пълно разследване по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучелюбителите да започнат да си държат помяpите на каишка! И те плашат децата!
64
15
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Има си просто и необходимо решение - пълна забрана на велосипедите в населените места с над 10000 човека население. Крайно време е да се спре безобразното поведение на велосипедистите. Не стига, че заради една шепа велосипедисти затапиха София с велоалеи та и коли и пешеходци няма къде да се придвижват, а и по паркове и тротоари велосипедистите ни газят от десетина години.
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ninaВ България не е незаконно да караш колело в парка. Във Виена може би да, но в София не!
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименсамо велосипедистите са проблем да.никой друг не блъска децата на хората в парковете защото иска да върти бързо ***
61
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въртипедалковците пак се опитват да изместят темата - отговорност на родителите в парка, кучетата в парка и какво ли не още, само и само да не се коментира наглото поведение на въртипедалковците сред хората,
60
7
 
15
 
! Отговори
nina преди 6 години
Аз мислех,че инцидентът се е случил на велоалея-как така е разрешено да се кара колело в парка,където се разхождат хора? И вие,които нападате родителя,че не си бил гледал детето-ако това е нормална пешеходна алея,където хората се разхождат,какво прави това колело там?
59
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки нормален човек знае, че според закона на тротоарите велосипед може да карат само деца до 12 години, но според наглите въртипедалковци, те имали право да карат и сред пешеходците. Кога ли ще схванат най-простото нещо - велосипеда е ППС (пътно превозно средство) и като такова трябва също да спазват закона като се движат с него.
58
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само велосипедистите ли са ви проблем? А кучетата по парковете не са ли проболем? Носят зарази навсякъде! Според собствените ми наблюдения, само млади хора с по-скъпи породи кучета ги водят на ветеринар и ги обезпаразитяват външно и вътрешно! Градинките са се напълнили с кърлежи! Сядаш на пейка и те полазил кърлеж! За кучешка тения да не говорим! И *** навсякъде и само около 30% от хората събират фeкaлиите на кучето си! Нападат, зъбят се, лаят! То стига и от уплах някое дете да получи диабет!
57
0
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
Браво! Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Теб явно не са те ,,наглеждали " първите 7 години-
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могат ли господата от МВР да дадат информация колко санкционирани велосипедисти има?
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако държавата си беше на мястото, този нямаше да си развява байрака в парка сред децата и да ги блъска. Другият вариант - всеки да вземе нещата в свои ръце и примрно с бухалка да спре велосипедистите, не е за препоръчване, но както вървят нещата, не знам дали на хората няма да им писне от велосипедистите и те да станат държавата.
54
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съобразената скорост е лична отговорност на всеки един водач на някакво ПС, но пешеходците могат да предявават претенции за движението на велосипеди само там където има явно обозначена велоалея или явен знак за забрана за движение за велосипеди Принципно велосипеда е двойнствено ПС и може да се движи както сред коли така и сред и пешеходци.
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще се пробват. Родителите на детето да смъкнат пари от въздуха
52
5
 
17
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Мафията на въртипедалковците се развихри и тук, търсейки под вола теле - защо родителите не са държали детето си на каишка, докато го разхождат в парка. Що се не скриете някъде, големи наглеци сте.
51
7
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 6 години
Браво бе !!!Всеки от нас е държавата и ти също.Като нямаш мозък ,,държавата" ли да ти влее.Във всяка една държава се случват произшествия и непредвидени инциденти, значи философе няма нито една държава да си е на мястото. Титан!! Държавата му била виновна!?!?!?Виж по форумите какви постове се ,,леят" ,все на хора от тази държава с мозъци на хамсия,,Две неща са безгранични ,вселената и човешката г.л.у.п.о.ст"- А.Айнщайн". Прав е!!!
50
15
 
9
 
! Отговори
ХУЙ преди 6 години
Е естествено, че ще избяга. Защо да чака да бъде пребит от бащата? И всъщност защо той не си е наглеждал детето?
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владо-плацентата 2
48
5
 
17
 
! Отговори
cxvxvxv преди 6 години
Тоя е карал много бързо сред хора а *** е че това не е незаконно, като се засилят направо летят не се съобразяват с нищо. Това дете на 1 годинка едва ли му е изскочило толкова внезапно на тази възраст те едва ходят, най вероятно е правил слалом между хората. Дано детенцето да се оправи
47
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този с колелото е наглец, вярно. Но иначе българинът наистина е проССТ! Майките и бащите не си гледат децата. И аз имам един детски спомен в който аз като дете, по най-нормален начин си карах Балканчето и едно 2-3 годишно се засили умишлено пред колелото ми. Набих спирачки и от свирещите гуми едва тогава майката олисала се от клюки, се сети, че има дете. И се разкрещя "Гледай къде караш!". Абе ооуууу, дръж си малко детето бе! Наглеждай го! И аз съм бил тогава дете, което просто си кара колелото!
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От един случай не може да се прави генерално заключение, но инциденти винаги ще стават от всякакво естество защото човека е доста несъвършенно същество. По принцип вземането на мерки малко подобрява статистиката, но в случая не виждам какви мерки могат да се вземат, освен колоездача да получи присъда и това да е сигнална лампичка за други потенциално опасни карачи...