Контрольор блъска пътник от автобус, приличал му на гратисчия

Клипът със скандала е разпространен в социалните мрежи
Обновена: 9 юни 2018 16:51 | 9 юни 2018 16:40, Екип на Bulgaria On Air
69

Пореден случай на насилие между контрольори в градския транспорт в София и пътник. Скандалът се разиграва на спирката на автобус в столичния квартал "Дианабад".

На клипа, разпространен в социалните мрежи, се вижда как контрольор изблъсква пътник от автобуса, а при разменените между тях реплики, служителят на градска мобилност твърди, че го прави, защото пътникът му приличал на "гратисчия".

От Центъра за градска мобилност не бяха открити за коментар, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо контролата не заблъска така някои истински лилав гратисчия?
55
6
 
18
 
! Отговори
с-в (пенсионер) преди 5 години
С цел да съм сигурен - изгледах клипчето няколко пъти. Контрольорът през цялото време блъскаше САМО ФЛАНЕЛКАТА (тениската, тишъртката или каквото е там). Онзи младеж какво търси ВЪТРЕ ВЪВ ФЛАНЕЛКАТА ??? А ???
54
1
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Интересно, когато съм пътувал в градския транспорт в София, не съм видял да се държи така контрольора с интегриращите се българи, напротив, даже и билетче не им иска, защо ли...Обаче, адмилирам пропускателния режим в метрото! Там този режим е както трябва, с купуването на билетчетата...
53
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато имате конфликт с някого , особено държавни служители , включително полицаи , катаджии е да извадите телефона и да снимате всичко на видео - заради своята сигурност Камерата действа като оръжие - като види че е сниман човек се държи нормално
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябвало е да снимате на видео това с чужденците и да се намесите Автобусът е обществено място и няма забрана за снимане на хора там Хората трябва да се намесват като видят такива случаи
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 05.06.2018г двама чужденци момиче и момче бяха глобени от контрольорите с някакви билетчета на стойност 30лв извадени не от кочан ,чужденците нямаха български пари и им платиха в евро.
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София сте тотални маллоумници :)))Как това никога не се случва във Варна или Бургас ?!Защо само при вас са тези диввотии ?!
49
2
 
26
 
! Отговори
123 преди 5 години
След обявяването от съда за незаконни на цените на билетите, купуването на билети и плащането на глоби е престъпление.
48
8
 
18
 
! Отговори
Станислав преди 5 години
Ама няма звук видеото. Може и този наистина да е гратисчия и да се прави на интересен. Не се прави новини така на този казал във facebook че снимал видео без звук и да ви го озвучава.
47
1
 
42
 
! Отговори
Не на гратис преди 5 години
не,разбрах новината, приличал.на гратисчия или е,без билет. ако аз му приличам на гратисчия без да ме е провпил.ще му искъртя зъбите или той моите.ще падте голям бой. блъснатия човек сигурно 100 % е. БЪЛГАРИН .ака беше *** и немаше да го види.
46
1
 
19
 
! Отговори
Негратисчия преди 5 години
Тия двамката на клипа,като котка са.
45
1
 
25
 
! Отговори
Дино преди 5 години
Тоя ако ме бутне така го дърпам с мене надоле хахахауха
44
1
 
31
 
! Отговори
anansar преди 5 години
Ем какво очаквате, повечето контрольори от СКГТ са наети по програмата за социална адаптация на затворници. То едно същество, което си е прекарало живота по пандизите и в престъпните групи- какво друго да работи и как да се държи?
43
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази държава удари дъното. Всеки е узверен и скача на всеки.
42
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това държание на контрольора е неприемливо. Как така ще го блъска?То следващия път ще реши да го пребие. От автобусните фирми да почнат да наемат нармални контрольори.
41
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Барселона"Видеото не се отваря от чужбина..."---Защото неправилно си написал името си. Пише се "БарЦелона", питай иЦо стоЙчков, майна! :)
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук няма факти! В нашата държава се работи по "усещане" и "обосновани предположения"! Усещане за корупция, обосновани предположения за вина и пълна невнятност на властта към това, как са сложили държавата върху плаващи пясъци. Но когато няма мозък, а само тиквено семе, какво друго да очакваме?
39
0
 
37
 
! Отговори
!! преди 5 години
Нямат право да го пипат!
38
0
 
32
 
! Отговори
Тим преди 5 години
Крайно време полицията да спре да ходи и да си губи времето с тях а да вземе мерки и да започне и тех да ги третира като нарушители на обществения ред
37
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да ви кажа, че не всички контрольори са такива. Не правете извод от частния случай за общото. Днес видях с очите си 2 контрольорки, които съпровождаха възрастен закъсал човек с патерици, когото познавам. И то не около спирките, или в транспорта, ами като че ли бяха тръгнали да го проводят до вкъщи. Това не знам дали им влиза в задълженията, но те го правеха...