Нов епизод от сагата "Гаф на "Графа"

Фирмата, спечелила търга за ремонта се оказа конкурентна
18 окт 2018 08:50, Петя Славова
54

Пореден скандал след ремонта на столичната улица ''Граф Игнатиев".

Още по темата

Фирмата, спечелила търга за ремонта на релсовото трасе на улицата, месец след започване на ремонта използва материали, заради които преди това по време на търга за обществената поръчка е отстранена конкурентна фирма, предаде Bulgaria ON AIR.

Според Закона за обществените поръчки, Столичната община трябва да прекрати настоящата обществена поръчка и да възложи нова.

А според подалите сигнала съществени нарушения има в изпълнението на проекта и изпълнението му с неподходящи материали.

Заради ремонта в центъра на София столичният електротранспорт губи по 25 000 лева на ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протести след 1989 година в България няма, ако не броим платените протести, които се организираха през 1989-1991 години, през 1996-1997 години и през 2013 година. Платеният протест не е протест, а форма на преврат. Защо в България няма протести е ясно - след 1989 година мафията ликвидира всички форми на организираност в България, за да не може хората да попречат на последвали грабеж, който продължава и сега. Няма протести, ако няма кой да ги организира. В България хората са наплашени от мутрите. Още повече че в момента те управляват и цялата Държава е тяхна.
10
1
 
21
 
! Отговори
с ТАНК о Тодоров преди 5 години
Да идват БУЛДОЗЕРИТЕ !!!
9
0
 
18
 
! Отговори
Саан преди 5 години
До кой епизод стигнахте? И предлагате ли пуканки?
8
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един белгиец живеещ в България го беше казал много точно: - В Белгия от година няма правителство - по нищо не си личи, всичко работи . В България от три мандата управляват едни и същи - също по нищо не си личи, нищо не работи.
7
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свикнаха, че народът не казва и гък срещу нищо и никой, след 30 години нон-стоп далавери и кражби, апатията е трайно заселена в народопсихологията и я подкараха съвсем през просото. Не са виновни ТЕ, а НИЕ! И метростанциите са ужасни, грозни, недодялани. Градят и проектират хора никога не излезли в чужбина с купени дипломи и сертификати неструващи хартията, на която са написани! И не е само в строителството тази повсеместна немощ!
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ФАНДЪКОВА НА ВЛАСТ!
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съд за корумпирания самоковски компир!Незабавно!!!
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези ремонти освен сиво , грозно, евтино, неприветливо и безумно оскъпено друго няма ли? Сградите в София стровни преди век са най-красивата и част, след това всичко е за булдозера.
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е едно корупционно блато, управлявано от крадци, мафиоти и НЕКАДЪРНИЦИ.Ама явно на българинът това си му харесва.На протеста имаше 4 човека, двама от които бяха Кольо Босия и Йоло Денев.
2
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махай трамвая. Свикнахме без него.Така беше и в соца. По ул. Иван Асен. Ту автобус ту трамвай.Сега е добре.
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускам си телевизора на 10.10.2018 г. Гледам Йорданка Фандъкова на Графа, сложила каска и разпалено обяснява на журналята как ще наложи големи глоби на изпълнителя Джи Пи Груп, как следващата стъпка ще е прекратяване на договора, ще въвежда контрол над контрола и т.н.Викам си браво, Данче!Следобед тръгвам да се прибирам от Варна към София и по пътя се отбивам да видя един приятел в хотел РИУ Правец, известен още като хотела на Валентин Златев.И кой мислите виждам удобно разположен в СПА центъра Данчето Фандъкова!! Същата, която сутринта люто се заканва на фирмата, чий