Бързи и яростни... Ежедневието на столичните пожарникари

Софийските огнеборци с клипче за шофирането из столицата
27 яну 2019 12:35,
25
Бързи и яростни... Ежедневието на столичните пожарникари
Снимка: архив "Булфото"

Пожарната служба е уважавана институция в България. За своята многогодишна история тя е спасила хиляди животи в страната ни. Службата на пожарникарите не е лека и все пак това е една от най-мечтаните професии за всички деца.

Още по темата

Шеста Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в град София е решила да покаже как се шофира из улиците на столицата ни.

Клипът е заснет и монтиран, а публикуването му е извършено в социалната медия Facebook.

Коментарът на пожарникарите е само с една дума: "Ежедневие..."

Остава въпросът какво точно трябва да мислим за многоточието – дали пожарникарите не се опитват да алармират за наличието на проблеми в културата на шофиране на столичани?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
15
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Когато колегите им полицай не си вършат работата така става.Преди два дни един *** беше спрял "за малко" на завой.Автобуса (съчленен)не можа да вземе завоя и задръсти булеварда.Всички се наредихме и чакахме сума ти време и.диота да дойде и да си премести таралясника
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селяните си паркират и на завой , и от двете страни на улицата и където може да се наврът.Пожарникарите не трябва да пазят толкова паркираните коли. ЖИВОТ спасяват все пак.Като не са оставили достатъчно място за минаване на камион ще боядисват.И аз кавам всеки ден кола. Никога не спирам на завой и винаги гледам да не преча на никого. дори и на камиони, дори да се наложи да ходя 1-2 преки или колкото е необходимо. Разбираемо е,че няма места за паркиране ама.. малко култура