ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?

Десислава Атанасова поиска от президента да освободи свои съветници
Обновена: 20 фев 2019 12:30 | 20 фев 2019 12:29, Камелия Цветанова
227
ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?
Снимка: архив "Булфото"

Заради отсъствието си от пленарната зала червените депутати пак отнесоха критики по време на обсъждането на ветото на президента Румен Радев върху Закона за личните данни.

Още по темата

От ГЕРБ ги упрекнаха, че ги няма да защитят държавния глава, който стана такъв с тяхната подкрепа.

"Вероятно г-жа Нинова отново е на СПА, както направи последния път, когато отиде при народа“, иронично подметна Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя поиска от Румен Радев да освободи от правния си съвет Борислав Цеков и излъчения от неговата квота в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки, защото те са глобени за злоупотреба с лични данни.

Атанасова обясни, че двамата са осъдени да платят глоба от по 10 хиляди лева, защото са злоупотребили с лични данни на граждани и журналисти.

Софийският административен съд е потвърдил постановление на Комисията за защита на личните данни, което Цеков и Кичашки са обжалвали. През 2016 г. блогъри и журналисти сезираха комисията, че ЕГН-тата им са в списък на лицата, подкрепящи Инициативен комитет с представляващ Петър Кичашки, който се е регистрирал като застъпник на теза в инициирания от Слави Трифонов референдум.

Така че заради това Атанасова отсече, че сега е моментът държавният глава да покаже, че е принципен човек, защото иначе ветото му ще изглежда като „пореден висш пилотаж в лицемерието“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
21
 
5
 
! Отговори
Курнела преди 5 години
Не могат да дойдат другарите в пленарна зала. Купили са си билети и са приготвили чемоданите за Масква.
80
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази съскаща змия няма ли кой да я настъпи за главата...
79
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деси "Умното" пак се изцепи неподготвена.
78
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия потъват и искат да удавят и Радев с тях най-доброто което трябва да се направи е да се стои надалеч от тях и да си потъват сами, колкото по-бърже толкова по-добре.
77
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсва им паравана! Липсва им БСП, за да има с кого да се оправдават и с кого да се гаврят!
76
19
 
4
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ИСКАТ ИСКАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ КОМУНИСТ.ИЧЕСКИ РЕЖИМ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ И ЗЕНЕЦУЕНА ХОДЕТЕ ТАМ . МОЖЕ ДА ОТИ.ДИТЕ И В РУСИЯ ИНФЛАЦИЯ 300 ПРОЦЕНТА . НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯ С 22000000 ЗА 18 ГОДИНИ ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ ,МИГРАНТИ ОТИВАЙТЕ БЯГАЙТЕ .
75
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тази кой ли не знае, кой ли не е слушал за нея.....:)
74
1
 
15
 
! Отговори
СОТИРЧО САМ преди 5 години
СИ ГО ИЗБРАХ
73
6
 
28
 
! Отговори
УУУУЖАС.... преди 5 години
ТАЗИ ЖЕНА Е НАЙ ГОЛЯМАТА КЛЮКАРКА В ПАРЛАМЕНТА ЗАНИМАВА СЕ ОСВЕН С КЛЮКИ И С ЛЪЖИ СЕГА ИЗПОЛЗВА ОТСЪСТВИЕТО НА НИНОВА И НАЙ СВОБОДНО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ КОЛКО МНОГО И ЛИЧИ СЕЛСКОТО И ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ КАКВОТО И ОБРАЗОВАНИЕ ДА СА И ДАЛИ ИЛИ СИ Е КУПИЛА - ТО НЯКОЙ ВИ ВЯРВА ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ВЕТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА СЕГА ИМАТЕ СВОБОДА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕ ЧЕ НЕ ГО ПРАВИТЕ И ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ СИГУРНО НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО
72
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ама сега ще трябва да молят Президента да наложи вето за преференциите и ЦИК и ще трябва да се съгласят с ветото, за да се измъкнат от кашата, която забъркаха с Изборния закон. Защото иначе става голям резил - да отменят собствените си закони.
71
6
 
25
 
! Отговори
РАДЕВ ГИ СРИНА преди 5 години
направо го заби ТИКВАТА като пирон в чамова дъска с речта по повод годишнината от обесването на АПОСТОЛА. Сега извън кожата си излизат да омажат Президента с лепкавата кал, в която са затънали
70
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тонкатаТонка сега като я нема в парламeнта Корнела да ви покачва рейтинга, колко ще се сринете 2 месеца и рейтинга ви пада на 10 % ? Сега с какво ще си запълва времето тоя парламент като нема с кой да се карате остава ви умно да гледате в тавана и да зяпате мухите.
69
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз селска мома да закичи китка на ухото и да ходи да сее пипер на нивата, а не да се мори да говори неумности, че и по телевизията да се излага. Тъкмо някой левент на село ще и напие водата.
68
4
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ ИСКА ЛИ НЕЩО преди 5 години
значи трябва да се прави точно обратното. Тая седмица се нагледахме на безпринципни салто морталета в ГЕРБ. Всичките гербаджии обаче съвсем убедено с комсомолски плам в очите обикаляха телевизиите да обясняват колко мислят за народа. Върна се Борисов, на другата сутрин трима видни гербаджии едновременно говореха по 1, бтв и нова да отмият срама от нарежданията на ТИКВАТА
67
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама ГЕРБ от 9 кладенеца вода ще докарат, но няма да признаят вина.
66
21
 
9
 
! Отговори
teo преди 5 години
НЕВЪЗМОЖНО ! Как Румен Радев ще уволни Борислав Цеков и Петър Кичашки без да получи разрешение от *** И ОТ РУСИЯ !? БЪЛГАРИНО ?????
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, Тонка, чрез изборите ще протестират разочарованите, защото е по-цивилизовано! Вашите протести с платени умно-красиви и докараните камиони с прасета пред Парламента ги помним, ха, хххаа... Ще има протести, бъди спокоен, идват избори и си заминавате по цивилизован начин!
64
5
 
24
 
! Отговори
Фандъкова преди 5 години
Според мен БСП даже доста играха с Герб, трябваше още след изборите да не влизат в парламента както направиха Герб при Орешарски.
63
5
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ ДА СИ ОТИВА преди 5 години
ДОБРОВОЛНО. И ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ
62
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом всичката мазна слуз в парламента вие на умряло срещу Радев значи Радев е направил нещо хубаво. Cами си представете какви *** има в тоя парламент от всички бои и цветове и всички до един ДС милиционери и комунисти.