Разлято масло затруднява движението на Сточна гара

На място има почистващи фирми и екипи на Общината и СДВР
Обновена: 28 авг 2019 07:50 | 28 авг 2019 07:26, Красимир Ангелов
8
Разлято масло затруднява движението на Сточна гара
Снимка: Булфото, архив

Разлято масло на пътното платно създаде временно затруднение в движението в района на кръстовището на Сточна гара, бул. „Данаил Николаев”, ул. „Резбарска” и ул. „Първа българска армия”, съобщиха от Столична община.

Установено е, че цистерна е разляла масло на пътното платно. На място са екипи на Дирекция „Аварийна помощ и превенция”, Столичната пожарна, СДВР, Столичен инспекторат, почистващите фирми.

Сигналът е получен в МВР преди няколко часа.

Направена е организация и градският транспорт се движи, но е затруднено преминаването на автомобили.

В момента продължава работа на кръстовището. Затворен за движение е бул. „Данаил Николаев” от Сточна гара в посока „Подуяне”. Градският транспорт се движи по маршрутите си в района.

Шофьорът е в Пето районно управление, където му се съставят актове. Сега работим да пуснем движението по "Данаил Николаев", защото предстои тежък трафик. След това ще мобилизираме всички екипи да почистят улиците, каза кметът на София Йорданка Фандъкова, която даде извънреден брифинг.

Около 2 часа сутринта камионът е излял около 8 тона масло. Заради замърсяването на пътната настилка са предизвикани 6 пътно-транспортни произшествия. Улиците в района се обработват непрекъснато с пясък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Фалшива новина преди 4 години
Такова кръстовище няма.
5
7
 
3
 
! Отговори
прост роб преди 4 години
Сутринта го видях по тв. Това си е 100% фалшива новина. Камьон йок. Шофьор йок. Само Данче първа китка там да обяснява, как сложила пясък и миела улицата с медикс. Това е причинено нарочно, да има какво да "спасява". Но точката на спасяване вече е премината. Следващия кмет да му мисли, не знае в какво се забърква.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, шофьора нито е държавен служител, нито отговорно лице на държавната адмистрация. Демек не е "калинка", или корумпиран чиновник. И със своята немарливост е предизвикал това. Не, това е "матреал". Такъв прави магистрали, слага тротоарни плочки, изражда бебета и т.н. СТРАШНО!!!! Ама не сме били случили политици.. А ние какви сме? "Чалгари"по манталитет. Нали си ибираме такива като нас в парламента, дето се хвалим как сме минали тънко или платили по-малко. Абе, далавера брато.
3
2
 
6
 
! Отговори
някой преди 4 години
С пясък не могат да оберат маслото. Трябват трици да попиват и да се подменят. След като се измие платното може да се наръси пясък за по- добро сцепление.
2
1
 
9
 
! Отговори
БСП активист преди 4 години
Някой иска да подхлъзне Батко преди изборите!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
8 тона масло! Сериозна работа.