Тормоз: 82-годишна баба плаща сметките на 32-годишния си внук

Той често я обиждал, дори стигал и по-далеч
Обновена: 20 окт 2019 19:38 | 20 окт 2019 18:00, Нели Христова
202

На системен тормоз била подложена 82-годишната Тодорка Йовева. Тя живеела в апартамента си в София с 32-годишния си внук, който често я обиждал. Сметките плащала само тя, а един ден почти се стигнало и до физически сблъсък.

Заедно с внука й Наско, в апартамента живеела и неговата приятелка. Те обаче не давали и стотинка за сметки, а аргументът на Наско бил, че направил ремонт със свои пари. Баба Тодорка обаче казва, че са нямали уговорка за това. През по-голямата част от времето жената не живее в апартамента, а на село.

"Година и половина не са плащали парно! 1702 лева съм платила! 711 лева вода! Също година и половина не е плащана! Аз ги платих, защото дойде писмо, че ще ме съдят!", разказа 82-годишната Тодорка пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Внукът често обиждал баба си. Последният път стигнал дори по-далеч.

"Той ми хвана ръцете, но не посегна да ме удари. Ходих два пъти до полицията, те ми казват нямаме право да се месим в семейните ви работи!", сподели възрастната жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: домашен тормозBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
30
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Моята баба, светла и памет, даваше мило и драго за нас. Беше готова да гладува само и само да има за децата...И така, последните и години се грижехме за нея като писано яйце. Плащахме и всички сметки, от нищо не я лишихме. Какво става с този народ бе хора? Къде отиде семейството, любовта на възрастните,на децата...да се карат кой платил сметките, кой дал лев и трийсе повече...в гроба ли ще ги носите тия пари?
120
5
 
27
 
! Отговори
? преди 4 години
Да ползваш ток, вода и парно, и да не си плащаш е наглост! Ползват жилище наготово, подобрения правят, за да им е добре на тях, бабата си е на село. Как не им е неудобно с тази пенсия да им покрива разходите? Ако вие се бръкнете да платите два бона, за нещо, което не сте ползвали, едва ли ще сте на страната на внука. Тя била злобна, а внука не е ли, щом е започнал да руши всичко!?... И веднага се е обадил на баща си, че баба му е викнала телевизията. Бащата защо не я защитава? Има нещо гнило.
119
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До RemiС поста си, като незаинтересован човек показвам личното си отношениеАко беше незаинтересован, нямаше да коментираш и четеш тази статия. Това, че има коментари , не означава, че хората се интересуват от имота на тази жена. Ама и ти си много зле и пропаднал, типично за мръ.сни ци.га.нни. като теб, които какво ли не измислят само и само да се одберат до чуждото. ***.гал гну,сен, не се прави на невинен, защото използвате телефоните да обирате възрастните, а сега изпозлзвате други подходи.
118
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До RemiТоку що показа ***.н.галската си същност - алчен за чужд имот, независимо от това, какви са отношенията между притежателката му и роднините й.
117
7
 
8
 
! Отговори
Remi преди 4 години
Активизирахте се тези, които предлагайте бабата да се спука от яд СЛЕД КАТО УМРЕ,че някой друг, ще живее в апартамента и, а не любимото внуче, което я е.бава сега? ХахахаМного долноПравят ремонт, защото ще остане за тях, след като умре бабата, а и нали сега си мият задниците там.А не плащат сметки, защото ще ги вземат от бабата на село.Хора , вие в ред ли сте?Може да е зла, но си е тяхната баба и ако не им харесва , да си ходят под наем..
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реми. егоистично мислене. Явно нямаш семейство. Трай си по-добре.
115
9
 
12
 
! Отговори
Remi преди 4 години
1.Бабата живее на село2.Младите живеят в апартамента. Правят ремонт, но не плащат консумативи3. Не се разбиратИзвод: Бабата продава апартамента, наема ако и трябва някой да я гледа или ако не трябва си прави какъвто иска кеф!Това е решението, а не бля-бля, вещица. Като са стигнали до там, мислите ли, че я гледат!Смешни хора. Смешни стереотипи...
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХахахахахахахаМного си ***. Пишеш глупости. Хора, не се хабете, това е жалък провокатор. И ако коментиращите са " внукът и приятелката му", ти вероятно си бабата.
113
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ден идва видов ден и всеки плаща за греховете си. Аз не осъждам бабката нито внука.. Господ ще ги съди.
112
13
 
6
 
! Отговори
13 преди 4 години
Някои хора са правили доста поразии, и когато усещат че краят им е близо, осъзнават това, че живота им накрая нищо не струва, и тогава започват да изпитват омраза към останалите, които още дълго ще живеят и ще имат шанс да не бъдат такива отпадъци.
111
6
 
14
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 4 години
Внукът и приятелката му се активираха да пишат тук а уж не били загрижени за cкапания мухлясъл апартамент в който живеели насила но без да плащат сметките що така бе нали апартаментът и без друго е cкапан защо така сте се загрижили за cкапания мухлясъл апартамент на бабата, а???
110
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СъседДано Тодорка да се поправи, да стане мила и да омекне; да не бъде толкова зла, алчна и жестока към внука си, защото тя вече е към края на живота си. С това отношение към внука си и семейството си, тя много повече ще загуби! Внукът й ще загуби апартамента, а тя ще загуби родата си! Ще бъде запомнена с недобри чувства.
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен така ми се видя както каза съседа. На много хрисима се прави госпожата, бистра вода ненапита. Винаги има две страни на медала.
108
6
 
16
 
! Отговори
Съсед преди 4 години
Познавам лично модата двойка ! Децата са страхотни, възпитани и умни !!!! Това е пълна глупост! И двамата работят и я поддържат ИЗЦЯЛО и това ще излезе на яве, защото има още десетки хора от блока , които ще подкрепят децата! Тодорка е алчен и лош човек и я познават всички през целия и живот !!! Тази жена НЕ Е ЛУДА,А АЛЧЕН И ЛОШ ЧОВЕК! И Нека няма коментари от странични хора от това семейство!
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам конкретния случай, защото винаги си има причини за конфликта, но по принцип който дава му се връща поне двукратно. Това го знам от опит. Жената да е доволна, че е жива и изглежда здрава. Това положително ще и продължи живота. Ако се ядосва ще свърши бързо и няма да е щастлива накрая.
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 120Точно така. По- добре е да се дава, а и така и близките ти ще те запомнят с добро. Покойният дядо на мъжа ми ( без да съм му искала) ми е давал малка сума пари за рожденият ми ден. Не съм го карала да ми дава пари, нямам нужда от парите му, но той искал просто да ме уважи по случай моя рожден ден. Гледала съм моите свекъри да ги уважа с нещо - с някакъв подарък по случай техните рожденни дни. Както и бабата на мъжа ми.
105
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да, може и да е постановка и да са им платили и на двамата от телевизията. Тази версия изглежда най-вероятна.
104
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба ми е на 88 и дава полвината пенсия на племеничката си за дъщеря и студентка. И никога не е искала нещо за отплата, въпреки че братовчетката не се мярка често. Жената е стара но жизнерадостна и щастлива, че помага на младите. А това бабе на снимката го е яд, че младите го обрали. Не знам, но няма да умре с усмивка на устата
103
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не става въпрос толкова за това кой е крив и кой е прав. Укорително е поведението, как от много гледане на т. ъпи предавания решаваш да се излагаш публично. Могли са да разрешат спора помежду си. И друго. Никой уважаван тв екип не би отишъл да прави такъв репортаж. Как си представяте, че бабата отива в телевизията те от добра душа правят репортаж. Отидете вие със същата история и няма да ви обърнат внимание,защото това не е новина. Някой с интерес от имота е подкокоросал бабата.
102
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и зли баби и лоши внуци, но вещицата си личи от далече.Злобата прелива от телевизора.