Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускай водата.Ха Ха добре се криеш но се издаде. Провокатор именуваше май.преди дни тая идология застреля 9 невини души.
57
2
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Слушайте!Проблемът е, че СБНЛ не е вашистка, нито нацистка организация;))) Като гледам какво сте написали в Уйкипедията;))), той и Бай Тодор е бил легионер!;)))
56
1
 
6
 
! Отговори
Останахме 5 човека преди 4 години
И се карате...Разделяй и владей важи в пълният смисъл за бена България!
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само в Украйна,но преди години имаше случай с немски младежи,увличащи се от нацизма,след което бяха избити,а едно момиче от тях просто изчезна и никога не се е появило,вероятно също убито.Това е професионално убийство на тези деца! Няма кой да ги е избил,освен турци или някои тайни служби,защото омразата им е била насочена към турците.Пазете се от нацизма!
54
0
 
9
 
! Отговори
пф преди 4 години
до 64 мисля,че го е страх!!!От новичок??
53
11
 
5
 
! Отговори
Анти-Сорос преди 4 години
До: "Слава Укран"Вие Бандеровските хохли, сте фашизоирана хунта. Майдана го спретнахте вие, финансиран от отвъд-океанските ви приятели и затова ще сърбате това което сте си надробили!
52
3
 
13
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До петолъчницитеСтига с това ако другари. В историята няма ако!Ако Тройния съюз беше победил през ПСВ, територията на България щеше да бъде по-голяма от територията на Санстефанска България и щяхме да притежаваме цяла Добруджа, Букурещ и Белград!
51
5
 
13
 
! Отговори
Серенгети преди 4 години
До rusnak 59: Да............Там където стъпи руски ботиуш Нищо не никне. Фрустрацията е постоянно състояние на руският дух, след като знаят (руснаците), че някой може да живее по-добре от тях. Руснаците Не са способни на прогрес. Факт. Никой на Планетата Земя Не иска да чуе за Вас.......Просто россия е изостанала второкласна държава от Третия свят. Махайте се от България която Ви е дала Кирилицата и Малко Религия, Дурвавност и много още
50
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу фашизма, свобода за хората!
49
10
 
9
 
! Отговори
Слушайте! преди 4 години
Фашизма е ОПАСЕН, МНОООГО ОПАСЕН,не се подвеждайте по нацистки личности,за да не ви превърнат в зомбита,както направиха с украинците!Стойте далеч от такива организации! Пазете и близките си от тях.
48
2
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До анонимен 42Алоу ЗКПЧ-то, хайде стига лъжи и хибридки, а. Южна Добруджа е върната на България през 1940 година, когато чебурашките и немците са съюзници. Има сключен международен договор - Крайовска спогодба, ратифициран от Англия, Франция, Германия и СССР!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!
47
3
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Празните кратуни на антифите развяха гръцкият национален флаг насред центъра на София! Какво падение! Гръцки флаг, никога не се е вял тъй свободно из София, все едно гръцката армия е влезнала и я е превзела! Дали се вее българският национален флаг в Атина, например? Иначе,с поре дмен Бдението прред къшата на Луков е по-стойностно от факелното шествие, което дразни празните кратуни наречени софийски жители! Смърт на Виолета Якова и нейния тъпкач, шабес гой!
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луков марш не може, гей паради може
45
11
 
3
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Повторението е майка на знанието.
44
12
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Някои отдавна не ги е газил руския ботуш, май.
43
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Не забравяйте че българите са единствения народ, който е спасил еврейте си от гибел.Ироничното е че сме били съюзник на Хитлер.За приказките на цар Борис е неуместно да се говори, отказали сме да пратим войска в Русия, за разлика от Румъния и Унгария.
42
7
 
17
 
! Отговори
Гарантирано от SIC преди 4 години
Сборището на Копринка - може!Луковмарш - не може!
41
8
 
22
 
! Отговори
Циклон Б преди 4 години
Руснаците се изплашиха. Всеки който се чувства "руснак" (на опако) да се маха от България.Никой не е канил руснаците по Българските земи.
40
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забраниха Луковмарш, а разрешиха "Панцирите" за Сърбия да прелетят в небето на България.
39
6
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Болни хора ...