МВР ще проверява декларациите на влизащите в София

Нарушителите ще бъдат санкционирани, но ще отнема време
19 апр 2020 14:12,
101
МВР ще проверява декларациите на влизащите в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В късните часове на деня и утре обаче се очаква трафикът към столицата да се увеличи. Полицията започва сериозни проверки на декларациите на влизащите в столицата. При несъответствие ще бъдат налагани санкции.

Прибирането в столицата ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата около града между 6 и 8 сутринта и между 18 и 20 часа вечерта.

Още по темата

Въпреки това полицията ще проверява декларациите на искащите да влязат в София хора. Ако се установи несъответствие между написаното на излизане и на влизане от града, нарушителите ще бъдат санкционирани. Това обаче ще отнеме време, тъй като събраните декларации по пропускателните пунктове в София са хиляди, предава БНР.

От МВР обясниха още, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно на всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили.

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София.

Най-активно от вътрешното министерство очакват при пропускателните пунктове на АМ "Тракия", АМ "Хемус" и в района на Владая.

Спокойна е обстановката към този час в кварталите "Факултета" и "Филиповци", няма регистрирани инциденти и през изминалата нощ в двата квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фактът, че София бе затворена едва след като масово хора заминаха за провинцията, дава основание за предположението, че и ще бъде отворена бързо, за да могат те да се върнат. Или - по-вероятно - пълната блокада ще остане на думи, за по телевизора, а реално ще бъдат пускани на връщане подобно на заминаванет
53
4
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 4 години
Ей чета коментарите и просто си затвърдявам мнението за българина: злобен, недисциплиниран, не много интелигентен в 90 процента от случайте, адски завислив и ако може ще "изяде" другите. Еххх какъв купон ничака в бъдеще, с тоз манталитет, оправия никога няма да има, независимо кой ни управлява
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще се види има ли държава или има само платени соросиди. Някои тук пишат за злоба от страна на "панелките". Не е злоба, не е завист. Искаме най-сетне корупцията да престане да закопава държавата и населението. Ако сега пак минат метър, ще си е чиста корупция.
51
1
 
3
 
! Отговори
ахаа преди 4 години
апък ние си душим пръцканото 3-4 дни с домашните тука , санкции за пътувалите по 300лв и събраното разпределете по останалите в у дома столичани хахаха
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе друго си е под асмата голям праз че щели да ме глобят ...все едно съм бил в гърция пари има ще ги спонсорирам от мен да мине айде
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трее да са от курорт ,независимо дали е балкански или морски ,иначе са фалшиви
48
3
 
1
 
! Отговори
ами преди 4 години
човешка природа макар че то нашто си е балканска човешка природа - тея дет са киснали 3дни и пърцунели в панелките ся мразят тарикатите дето са джиткали по прованса
47
4
 
1
 
! Отговори
моля преди 4 години
а вий тей или иначе се натискате по панелките ся щот има селяци дето късат синджира им завиждате
46
1
 
4
 
! Отговори
кпсс на бкп преди 4 години
направо от кпп. ги карайте на острова белене
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В полицейско мутренска държава с 45 годишен опит в шпионирането това ще е успешен акт! Да живее Народна Република България и нейните шпиони/разузнавачи! До ден днешен комунистите си въртят бизнеса - все още роби на комунизма! Не ви ли омръзна бе ***? Кой ви управлява до ден днешен - най върхунския комунист телохранителя на баш комуниста!А сега и ще шпионират през т.н. демокрация - не 80% всичко е 100%-во! Со кротце со благо, не! Изпростял, завистлив народ от предатели - и не давайте минуси!
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да внимават много щото следващите избори софия може и да не е тяхна ... На герб имам в предвид ...
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Една задача - През 30 минути да гърмят по 2-3 патрони за респект. Имитатор! Когато се разпадна СССР, а трябваше да се пътува, защото трябваше да се яде, от Украйна към Молдова се преминаваше през Приднестровската ССР. Там, за разнообразие, можеше да ти пуснат и цял пълнител. Командваше 6-та армия на Лебед. Войниците бяха на самозадоволяване с провизии. Кой каквото си вземе от преминаващите. И се оцеляваше.Вие сега какво, че ще има полегнали до личните си МПС и вече рев, истерия!
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си излизам и влизам без проблем кво ше проверяват ше щрафнат някой в най големия пик да отбият номера
41
1
 
14
 
! Отговори
Ваньо преди 4 години
Аман от селски номера. Ние се натискаме по панелките и слушаме скапаните си комший по цял ден. Искаме санкции.
40
6
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Ами поставете 500 полицая с компютри и добри възможности за проверка и не давайте пиле да префръкне. Като е ходил да взима детето от бабата да си останат там. Бабата да ги храни. Изобщо разносвачи на пица и други такива няма нужда да ги пускате по принцип. Тия от кол центровете са си home offiice могат и от село да работят.
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу гербавите мутри !
38
7
 
9
 
! Отговори
Една задача преди 4 години
Г-н министър, я да решите колко броя са намалелите с 2/3 леки коли. Ако срещнете затруднение в решаването на тази задача, повикайте някой четвъртокласник да ви помогне. Разставете на входните артерии на столицата по няколко десетки полицаи да правят кеф на вас, на премиера и министрите. Може и стражеви кучета да поставите там. PS И обезателно от двете страни на КПП стройте жандармеристи с късоцевни автомати и с патрон в цевта. През 30 минути да гърмят по 2-3 патрони за респект.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се коментриращите вече на градус ли да или друго? Какви са тея омрази и мерене на..
36
2
 
8
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Продънихте ни празничните дни с тази изсушена информация. Голям праз.
35
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо да не се връщат! Да са мислили когато е трябвало.