Борисов: Шестлентов път между Цариградско шосе и "Младост"

Очаква строителството да приключи в края на следващата година
17 май 2020 12:30, Петя Славова
192
Борисов: Шестлентов път между Цариградско шосе и "Младост"
Снимка: БГНЕС

"Работата по големите инфраструктурни обекти в страната не е спирала." Това написа премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Постът бе съпроводен от снимки, показващи случващото се строителство. По думите му, напредва строителството на разширението на Околовръстното на София между "Цариградско шосе" и квартал "Младост".

"Проектът предвижда съществуващият двулентов път да бъде разширен в шестлентов, с което пътуването ще бъде по-бързо и безопасно. Трафикът по това трасе е изключително натоварен, през него преминават между 22 000 и 26 000 превозни средства на ден.", написа още премиерът.

Той допълни, че участъкът е с дължина 6 км, строи се в срок и трябва да бъде завършен до края на следващата година.

Премиерът потвърждава, че се е запознал с визуализацията на обекта и благодари на всички строители и проектанти за добрата работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
4
 
! Отговори
f преди 3 години
Телевизионните кули да пускат ултра къси вълни, тиквата да умре без слушалки!Не се знае малкото или голямото число на честотата в херци означава къси вълни, нарочно обърнали числата.
132
2
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
басът ходи много слабо по въздух, за предпочитане е с допряна до болното място колона басов звук, но колоната да има по себе си и гума.На ултра къси вълни, радиото и телевизията на антена са със свръх качествен сигнал, просто се получава забавяне по трасето. Обърнали числата на честотата и не се знае голямото или малкото число означава къси вълни.
131
10
 
8
 
! Отговори
Теорема преди 3 години
Щом комунисти,турци и *** пищят,значи се е случило нещо хубаво!
130
4
 
4
 
! Отговори
f преди 3 години
от ДНЕС се ебавват и са ми филтрирали съобщенията, а аз имам какво да кажа за прогнилата медицина.Ако щете вярвайте, почти всички заболявания хронични, включително инсултите и рака, се причиняват от бацили, и ако не с оригинален антибиотик, а оригинални антибиотици не продават по аптеките, то с антимагнитен АЛКАЛ да отблъсне бацилите от тялото е лечението. Или с регенерация от ултра басов звук от положителна колона, толкова басов че не се чува, но и да се чува, пак става, и зъби растат.
129
4
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Влакът като спре до син светофар, не усещате ли как от синята светлина се лекувате??Но истински цвят синьо!
128
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
демек краденето на пари не е спирало, щото тия инфраструктурни проекти са точно това. още преди официалното откриване почват да дават дефекти, а след година-две са за ремонт и ремонт на ремонта и още крадене... хунтата трябва да бъде изритана, съдена и опандизена! тежко и горко на всички, с всеки изминал ден става все по-страшно положението и кражбите
127
3
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Би трябвало синята светлина да задвижва уредите, защото е положителен ток, то и в ел-мрежата има синя светлина и топлина, и те вършат всичко, отрицателното само изгаря уредите и убива хората. Ако беше само положителен тока, щеше хората от него да се лекуват, в контакт с него. Синята светлина ходи много слабо и бавно по въздух, но затова пък по проводници и земя и стени и таван.
126
0
 
2
 
! Отговори
ЧЕСТИТО ! преди 3 години
До Анонимен -125 ! Жълтурко , за теб се прави специален път и самолет,но не знаем само какъв колисар харесваш, с малки гуми или по- големи, мисля, че големите ще ти отиват, ще летиш без грешка, и плъзгането ще е добро. Хайде, а ти е честито !
125
4
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Ако искате батериите на телефоните ви вечно да са заредени, пускайте си за постоянно блу тута, но около телефона да има истинско и плътно фолио, може и да не е докоснат до фолиото , но да е наблизо. И когато е допрян до вас телефонът с включен блу тут, много неща лекува!
124
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТроловете са винаги от властта ! Това е правилото ,защото те разполагат с народната хазна и раздават парсата , а *** не бачка без заплащане ! Така че няма как да не важи и днес поговорката "Крадеца вика дръжте крадеца ! В сайтовете има цял партизански отряд от свитата на *** на бат Бойко ! Но това могат хората ,това правят ,утре като падне Герб ще бър шат след следващиге !
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МНОГО ЗЕЛЕН !Лошото е че от 11 г. ние си дишаме вонята на най-долните и лакоми комунисти ,които заедно с ДПС унищожиха всичко читаво ! Тези които са били шофъори ,масажисти ,бидигардове на големите далавераджии докато са возили големците на БСП са научили от всички занаяти най-тънкия и днес по-големи далавераджии ,майстори са хората на Бойко ,защото и той докато е правил масаж на ушите на бай Тошо и като стара лисица изучил мафиотските номера !
122
1
 
0
 
! Отговори
вижте го преди 3 години
Хора вижте този клип, ако си мислите, че някъде има справедливост за бедните!https:// youtube/watch?v=idYkObkb9C8
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как можахме да се излъжем толкова и да нацелим от наглите най-наглия !
120
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ = МАФИЯ ТОВА НЕ Е ШАЙКА ,ТОВА Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА ,ПРЕВЗЕЛА ДЪРЖАВАТА ! НО КРАЯТ И СЕ ВИЖДА , ХОРАТА СЕ ОСЪЗНАВАТ ВСЕКИ ДЕН ВСИЧКО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ!
119
8
 
4
 
! Отговори
МНОГО ЗЕЛЕН ! преди 3 години
До f - 103! Ти помниш ли хубавите пътища, направени при управлението на БКП, направени от павета ,и докато стигнеш до София, оставаш без зъби! Няма да знаеш, защото си много зелен. Ние българите, не знаем какво искаме, за нас само : " БОЙ , ЕБ... И ДЪЛБОКО ЗАРАВЯНЕ ! " .За да не миришем !!!
118
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата и шайката му!
117
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе е вярно,тези,които искат да свалят правителствоото и са юрнали троловете да плюят по ГЕРБ са мафията,герберите се опитват да спасят България!
116
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръгват автобуси от всички общини в понеделник за София , пълни с чиновници ! ГЕРБ прави контрапротест в защита на правителството! Никога досега държавата и мафията не са били толкова обвързани, в момента те са едно цяло ! Хора събудете се и да си върнем държавата !
115
5
 
15
 
! Отговори
Приятел преди 3 години
Барбас Ганьос: "Късмет имате ,че аз съм ви премиер."Егати късмета , егати проклятието!Последни в Европа и твърдо вървим в обратна посока.Младите избягаха ,старите *** като пилци , а ние чакаме някаква мижава пенсия ,която малцина ще доживеят.
114
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По време на карантината се видя,кой искаше да предпази населението и кой искаше да се заразят повече хора и дори заплашваше Мутафчийски с убийство,кой даваше и даряваше на болниците и хората и кой си правеше оглушки и не даде един лев,по делата им ще ги познаете,не по приказките!