Отново блокада: Протестиращи блокираха още 2 възлови кръстовища в София

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено
Обновена: 29 юли 2020 15:20 | 29 юли 2020 15:13, Красимир Ангелов
560

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група протестиращи блокира още две ключови кръстовища в София – това на Софийския университет и Оролв мост, видя репортер на Dnes.bg.

Още по темата
По-рано днес протестна проява блокира и кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Демонстрантите са доста по-малко, в сравнение с вечерните протести, но се заканиха, че акциите им ще продължават.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


560
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
8
 
1
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
384! Ами, не се дели! Застани при тези млади хора! Ще видиш как и други ще се престрашат!
370
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умните и младите- що ме ходите да правите секс, а висите по кръстовищата кат жрици
369
2
 
16
 
! Отговори
Полицията преди 3 години
не е уведомена кои кръстовища ще се блокират. Затова вместо да ги упрекваме да им помогнем. Да се обадим на 112 за да кажем, че е блокирано и да снимаме всички, които блокират улицата. Така ще получат възмездие без да енеобходимо да бъдем агресивни, а движението ще може да се реорганизира бързо.
368
0
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Са в крайна сметка аз мога ли с едни приятели да хода на Бийч Бара на Гурко да пия една Френска мастика или по центъра ше бъде мно страшно и да си седим да си пием дома?:):):):)
367
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще ги газиш, не можеж ги уцели как са се пръснали по платно то 20 човека. Най много 2 да уцелиш и то с майсторство.
366
4
 
5
 
! Отговори
до 380 преди 3 години
Сайтовете - като повечето от нас! Въртят ветропоказателя! Както обясни някой по долу - повярваха за момент, че правителството пада и тук се лансираха настроения против Тикваря! Което сме предвиждали, че тия, които най много го поддържат, първи ще го нападнат, за да засвидетелстват светли чувства към новите властници. Сетне като видяха, че не е сега момента и им се спусна директива - играта с плюсове и минуси се върна както си беше! В другия сайт пък директно те орежат и правите сили надделяват!
365
8
 
2
 
! Отговори
Чичко Полицай преди 3 години
Получихме 20-тина съобщения от недоволни граждани с въпроса "Защо не прибиваме протестиращите младежи с палки, сълзотворен газ и електрошок?"Официалната позиция на МВР е следната:"Въпреки желанието ни, не можем да си позволим да прибиваме протестиращите с палкки, по простата причина, че на другия ден ще се съберат 200 000 човека и ще ни изпочупят гръбнаците - вече пробвахме тоя сталинистки подход и не работи."
364
11
 
5
 
! Отговори
Нина преди 3 години
Полицията умишлено не отбива движението за да има спречкване между шофьори и протестиращи по заповед ОТГОРЕ! Просто който ползва кола да не минава през центъра или ако иска да участва в протеста да я паркира на булеварда направо. Така блокажа ще е тотален
363
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо се дЕлиме нали всички сме българе.
362
0
 
7
 
! Отговори
До "надарен... преди 3 години
Няма по-тъжно и жалко нещо, от 14 годишен (или човек с интелект на 14 годишен), който се опитва да провокира, и да е интересен и забавен с тролщини. Просто мравки ме полазват по гърба от трагичните ти напъни.
361
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тролчетата от Днес, осъзнават ли че са пълни ид йоти с тези задни части, досущ като кумира им, народния министър председател от ГЕРБ хахахаха
360
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ит - то пак си смени името!!!
359
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умните и красивите га протестираха и блокираха, не ривахте, нали! Гордеехте се с тях! И аз сега се гордея с тези момчета, които търпят хули за една идея! Нито са гладни, нито са боси, нито са прости като нас! Но, *** скача отгоре им, защото е безопасно! Хайде, отивайте, пребивайте ги заедно с просташката си полиция и грухтете щастливи! Иначе не се засягате, че една вулгарна персона е начело на държавата три мандата и никой друг народ не би търпял такъв екземпляр на власт! Днес пак простотии!
358
14
 
4
 
! Отговори
НАДАРЕН ГЕРБОЕБ преди 3 години
Явно новото поколение са КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ! На 25-30, а вече поемат държавата в ръцете си! БРАВО НА МЛАДИТЕ!ВСИЧКИ НИ ПОДКРЕПЯТ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДО ОТКАТ!
357
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да протестирам срещу протестирващите!!
356
6
 
15
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Този протест е особен!Не тръгна спонтанно, даже нямаше предпоставки за това! С помощта на Коронавируса обаче се случи нещо невероятно! Социолози,дори и леви,отчетоха за първи път повишаване на доверието към правителството във време на трудности!Беше избран нов гл.прокурор, привлечени под отговорност бяха башолигарсите..Изведнъж излезе човека с юмрука,един беглец-бизнесмен с грехове обяви битка с хунта,леви-десни "жаби" също вдигнаха крак... И ето ви протест,Вие изберете повода!
355
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ако някой самосвал мине през тях кой ще носи отговорност за това??? Измамниците организатори, отровно трио или миризливата петорка, оня от Дубай или моралния виновник онзи с юмручето???
354
17
 
2
 
! Отговори
НАДАРЕН ГЕРБОЕБ преди 3 години
Ще ни търпят, докогато кажем ние.Ние МЛАДИТЕ определяме правилата в момента. Свиквайте...
353
1
 
5
 
! Отговори
Съмнявам се преди 3 години
че ненамесата на полицията е точно търсения ефект по скоро им липса организираност, както на всеки ву е известно и им е наредено да не прилагат НИКАВА сила, защото всички помним протестите за надписаните сметки на ЧЕЗ - вкараха провокатори и се пусна кръв. А Боко кръв не може да гледа, както се знае. Но с тази лоша организация пак ще се стигне до там. Трябва да отделят групите ако трябва с два кордона и да обозначат бързо обходен маршрут. Провокаторите може да са и от едната и от другата страна
352
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте сташни бе черепчета, нас комуниатите на времето не ни уплашиха та вие ли бе наркоманчета. Дето за една доза се въргаляте по асфалта.