Вятърът и бурята в София събориха шатрите пред Ректората

Обилен дъжд валя в столицата, на места го обърна на градушка
Обновена: 25 авг 2020 13:27 | 25 авг 2020 13:26, Красимир Ангелов
215
Вятърът и бурята в София събориха шатрите пред Ректората
Снимка: БГНЕС, архив

Силният вятър и разразилата се буря над София събориха шатрите на протестиращите при Ректората на Софийския университет, съобщава bTV.

По обед времето в София се развали, заваля проливен дъжд, като на места за известно време валя и градушка. Най-интензивни валежи, на места придружени с градушка, имаше в районите в северната и западна част на София – Люлин, Надежда, Овча купел, както и Триадица и Витоша.

За днес е обявен код жълто за гръмотевични бури в 13 области в Западна и Централна България.

От пресцентъра на Столична община увериха, че пет екипа на аварийната дирекция извършват обходи в града и имат готовност да реагират на сигнали. Към момента градският транспорт се движи по всичките си маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УстаФка.Ръководството на Ректората не е отишло да удържи палатките.Направо провокации.А тия палатки за тях са ги били сложили.ХахахаРадев с юмруче къде е
142
2
 
25
 
! Отговори
протеституиращ преди 3 години
Довечера на протеста с плакат " ГОСПОД Е МУТРА - ОСТАВКА ! "
141
0
 
21
 
! Отговори
Антиреклама преди 3 години
Оказва се,че тия палатки не са устойчиви на обикновен дъжд.
140
1
 
21
 
! Отговори
K6 преди 3 години
Супер новина , изми изсъхналата урина и кочини браво божа работа
139
3
 
26
 
! Отговори
А. Бабикян преди 3 години
Незабавна оставка на цялото ръководство на Националния Институт по Метеорология и Хидрология!! Затова, че не са предотвратили бурята поразила беззащитните протестиращи!!Това си е чиста платена провокация!! Унищожено е имущество.А и полицията седеше и гледаше, без да вземе някакви мерки, докато бурята унищожаваше палатки и тенти!!Долу мафията!!
138
5
 
32
 
! Отговори
*** преди 3 години
Оставка на природните явления. Метеоролозите са мутри.
137
3
 
25
 
! Отговори
Аз въскръснах преди 3 години
Само заради васЗа да ви спася от Божи бяс! Светкавици блестят, облаци бумтятА в катуна битиъкян е върло пян! Х2Дъжд го Плиска със водаА той като теле, с пиянски глас реве и към Дундуков две гледа със шубе!
136
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пфууууууу ся от дъжда и влагата ще се размиришат още повече в тоя катун - то кофите за ***, то некъпаните 47 дена палаткаджии ще се разсмърдят още повече, мирише на гнило. Абе може ли в центъра на европейска столица да се допуска такова смардилище, то заприличало на сметище и можеш да различиш кое е буклюк кое протестър.
135
3
 
11
 
! Отговори
охо преди 3 години
До ахаЗаблуждаваш се, повечето хора биха търпяли и насърчавали бандитизма, стига самите те да са вътре в "далаверата". Ако ти си воден от принципни мотиви, каквито и да са те, да знаеш че си малцинство, макс 10%. Повечето хора търсят как да изтъргуват подкрепата си срещу изгода, и са склонни да замижат с едното, та и с двете очи.От друга страна твърде идеалистичните, интелектуални и принципни типажи рядко успяват да овладеят народа и да реализират идеи. За това са нужни други качества
134
3
 
34
 
! Отговори
ХаХо преди 3 години
Вятърът-терорист от ГЕРБ разбута безделниците. Гръм да ви удари, *** такива !Кхкхкхкх
133
19
 
5
 
! Отговори
аха преди 3 години
заебете го Божков и той и тиквата са доказани престъпници за затвора и само плиткоумен народ би ги търпял и би им осигурил богатство свобода и препитание, само лош матерял би търпял тези хора и самите те си познават материала затуй му поднасят информацията на снимки и картинки и звукови записи ...нормален народ не би търпял тези 2мата
132
2
 
29
 
! Отговори
Ало, Маджо, преди 3 години
химическите тоал. дават фира. Затънахме. Бурята бутна и двете тоалет.ни. Ся кво да правим като нямаме лодки??? Ало.........прати ни на Пинокио лодката - закъсахме я.ко!Потъвамеееее
131
16
 
4
 
! Отговори
До 138 преди 3 години
Как Божков изкара SMS кореспонденция с бившия финансов министър Горанов? Какво общо трябва да има Горанов с Божков?
130
22
 
4
 
! Отговори
аха преди 3 години
е не! снимките са подправени премиерът е супер Горанов е супер Севда е супер паяка и сокола са измислени герои и кражби и корупция в България няма ! НЯМА! тц ! прокуратурата е независима и стандарта е висок . супер сме ура !........само че аз ще емигрирам ! повече така немога ! емиграция!
129
3
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Президент-от селоЗам.президент-от селоМая Манолова- от селоКорнелия Нинова -от селоСлави Трифонов- от селоНе, мерси
128
1
 
29
 
! Отговори
кенче бира преди 3 години
лош вятър , лош !
127
1
 
26
 
! Отговори
Gabi преди 3 години
АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ НА МАМА БОЖКА И МАЙЧЕТО ИСКА ДА ПАПКА
126
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do 138 А министърката дето чете реч на английски, написана на кирилица. А простошкото говорене и то ли не е на Борисов. А 111 място по свобода на медиите и то ли не е вярно? Корупционните схеми и те ли не са верни, измислени ли са?
125
2
 
40
 
! Отговори
охо преди 3 години
До мхмАбе пич. За да не се въртим в един цикъл, да допуснем за момент че премиерът е корумпиран и си държи пачките в нощното шкафче. Само за момент.Ами Гешев, той няма шкафче. С него какъв ви е проблема. И ако има някакъв проблем, ще не вземете да го дефинирате бе.Гешев ако си подаде оставката, следващият прокурор на Орлов мост ли ще го избират.Или вече опънахте бесилките, няма нужда от прокурор, а и от МВР?!?
124
29
 
3
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Премиера спи до шкафа с парите , Севда секретарката на Боко ходи при Божков бизнесмен и мафиот обвинен в престъпления и убийства Божков риве че премиерът му е искал подкуп и се е поддал и описва схемата с картинки и комикси за *** и финалната картинка снимка на премиера със шкафчето с парите на Божков мафиота ...е вие съзнавате ли в нормална държава и нормален народ дали този премиер още ще на поста си !?? говорим Европейска държава ами пак ли имате нужда Европа да казва кво да правите