Мъж потроши автобус в София заради пропусната спирка

Нанесени са само материални щети върху превозното средство
16 фев 2021 17:07, Ния Христова
47
 
Пътник в градския транспорт в София извади чук и потроши превозното средство. Няма пострадали хора, изпочупени са вратите на автобуса, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Инцидентът е станал в понеделник около 17:20 часа в автобус 280. Пътник започва да крещи на водача на автобуса да отвори вратите. Предполага се, че е пропуснал спирката си. Това обаче не се случва, тъй като превозното средство вече е в движение. 
 
Тогава пътникът става агресивен и рязко дърпа един от прозорците на автобуса и чупи неговия край. След това се прехвърля към втората врата на автобуса, където от раницата си вади чук и нанася материални щети по вратата на превозното средство. Накрая отива вратата на автобуса, която се намира до водача на автобуса, и отново с чук разбива стъклото.
 
Шофьорът прави десен завой по булевард "Г.М. Димитров" и спира на следващата спирка. Водачът успява да натисне паник бутона и да подаде сигнал към диспечерския пункт, а те към телефон 112. 
 
При инцидента няма пострадали хора. Записите от камерите са свалени и са предадени на компетентните органи. Сега автобусът ще трябва да остане в гараж, докато бъдат отстранени щетите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
22
 
! Отговори
Трошаша преди 3 години
За щастие има камери!Сега ще заплати щетите на автобуса и ремонтната дейност свързана с тях! + допълнителен обществено полезен труд, докато се научи че общинското имущество не бива да се троши!
20
4
 
29
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
В лошия Китай, този щеше да троши с *** камъни в Трудов лагер до полудяване и след това.Наистина труда превъзпитава, тежкия труд най-вече.Ама много лоши тез китайци беее...тук е рай...ние сме по-добре от Китай.
19
2
 
19
 
! Отговори
по Христо Смирненски преди 3 години
Верен удар удара спокойно гони,екнат сънните врати;а автобуса пука, цепи се и ронив кехлибарени искри... Хей, другарю, ти какво решил си с чук!?С тоя трясък и искри? Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,нов път в тези тук врати!
18
2
 
29
 
! Отговори
Спиро преди 3 години
Дрогата е много кофти работа. Вече няколко пъти го разбирам отблизо. За едно няма нищо дрогирания побеснява. Веднъж някакъв *** видимо неадекватен, се клати срещу мен и в опит да се разминем го поглеждам учудено и онзи ми извади нож! Друг пак такъв ми налита на бой, че съм му бил взел асансьора под носа, във входа в който живея. Вече не смея нито да ги гледам, нито на асансьор да се качвам, че може на дрогиран да попаднеш!
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тц,тц,тц...Този сигурно е хванал Южно-Африкансия Щам!!!!!Много буйни стават от него, ей!
16
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И лудниците ликвидираха в Бьлгария
15
4
 
18
 
! Отговори
ВИВА ГЕРП преди 3 години
Още малко МЕРКИ и БЕЗРАБОТНИ и ще гледаме доста по-интересни събития!
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега глоба, плащане на щетите в троен размер и блокиране на дебитната карта докато не се издължи и ще му дойде акъла. Като разкаже на приятелите си, че е гласувал една година заради това, и те ще са кротки.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избушен, изтрещел матрял.
12
5
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А активният любовник на вандала е бил въоръжен със сърп.
11
2
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Медиите с ковид истериите си са го препрограмирали...
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Акбар?
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че освен материални щети не са нанесени психологически щети на автобуса, че тогава питате. Как се минават два милиона километра в депресия?
8
0
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ЧУК БЕ ЧУК
7
2
 
5
 
! Отговори
чети внимателно преди 3 години
Първо стъклата, после главата.Българино ***, заслужаваш си съдбата !
6
1
 
29
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Преназобен е бил...горкият човечец.Пропуснал една спирка и...превъртял.Народът...пропусна цели 30 години да го...крадат и мамят сумати...управници и пак...спокоен.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е някой пиян геолог, последовател на Пимпирев
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковидidiot надрусан. Сега да го осъдят да плати всичко
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами така е - едно време хората си носеха химикалки, вестници, дезодорантче, некой салам, а ся чукове, бухалки, ножове, пистолети, ваксина за коронавирус
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахах - а тоз що си носи чук у раницата