Медици от "Пирогов" пред президентството: Не точим касата

Ние искаме спокойствие, не тормоз от НЗОК, поискаха те
Обновена: 22 юли 2021 19:57 | 22 юли 2021 19:08, Красимир Ангелов
175
Медици от "Пирогов" пред президентството: Не точим касата
Снимка: БГНЕС

Медици от „Пирогов“ изпълниха заканата си и излязоха на протест пред президентството.

Още по темата
Протестиращите медици носиха плакати с надпис “Пирогов не точи касата!” и “Пирогов не е системен проблем!”, съобщава БГНЕС.

"Ние искаме спокойствие, искаме да спре административният тормоз от НЗОК. Това е нашето искане", каза д-р Камен Данов от Пирогов на протест пред президентството.

Д-р Данов посочи, че на протеста има както и медици, така и пациенти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сещам се когато Москов щеше да въвежда някаква входяща система с отпечатъци как всички директори на болници се събраха да му "рапортуват" всеки с куфарче, да ги наречем "ценни книжа". Предполагам ви е ясно, че не са лични средства на директора, а проценти от недекларираната печалба на болниците.
76
6
 
4
 
! Отговори
до 83 преди 2 години
Абе ГЕРБ трябва да се забранят като тоталитарна партия бе, като БКП, КПСС и NSDAP!!!Щото са нацистка партия, нацисти проклети!!!
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Саботажи? Лелееее... ГЕРБ ли кара Кацаров да върши простотии? ГЕРБ ли са антиваксъри, че и антиваксър за министър на здравето те ли сложиха, а? Саботьорите сте вие червените хмери, дето винаги всичко рушите, без значение дали е добро и дали е в полза на хората. Вие сте тия дето в нищо и никого не вярвате, освен в Сталин и Путин, разбира се.
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вън военната хунта !
73
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитват се да ни убедят, че да направиш истинскаоперация с всичките му усилия и усложнения вместо проформа и да вземеш парите.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Анонимен 43По-скоро държавата е на такова ниво заради едни ***, дето гледат какво да откраднат, виновни са им всички, които ги карат да спазват някакви правила и висят в държавните болници (където плюят лекарите и крадат даже от тоалетните) а после на висок глас се изказват навсякъде, все едно, че някой им обръща внимание. Мъка, Боже!
71
4
 
5
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Не бъдете срамежливи "***"! Защо не публикувате снимката с плаката "Назначете г-жа Президентшата в НЗОК. Тя е свикнала на 2 щата."Нали всички мечтаем за хубав живот,няма защо да се срамуваме от мечтите си.Все някога мандата свършва, дори и президентския...
70
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До АнонименЗа бога КАК МОЖЕ ДА СЕ НАХВЪПЛЯТЕ ТАКА СРЕЩО ДОКТОРИТЕ ТА ТЕ СПАСЯВАТ ЖИЖОТИ.
69
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И всичко това със скромната подкрепа на Герб. От 2 месеца не са във власта и започнаха саботажите
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
76 Кога те пуснаха от психиатрията? И нали знаеш, че ония в бяло в психото, където си бил не са същите дето са на протеста. *** да си изпиеш хапчетата, айде Кире.
67
2
 
6
 
! Отговори
инженер тройкаджия преди 2 години
Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията в бели престилки, за които човешкия живот е стока
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 52 Ти верно ли се лекуваш чрез нета бе? Сериозно те питам? В нета има такива простотии, че как си още жив не знам. А Петър Дънов не е лекувал всичко и сам си го е признавал. Всеки истински знахар би отказал да лекува всяка болест. На този свят няма лекар мултифункционал. Така че, напиши си завещанието, че с това Интернет лекуване няма да доживееш дълголетие.
64
1
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Пак да повторя - дори да извършат един единствен преглед в месеца ,болниците получават 85% от парите заработвани преди пандемията според споразумението с НЗОК за пандемичното финансиране. Кой е луд да лъже като така или иначе си получава парите без дори да има нужда да работи ?!!За сведение , във Великобритания правителството финансираше медиците с 90% от приходите им преди кризата , а Швейцария им заплащаше 100% , та не е нещо измислено в България
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 66 Я ни светни някоя тънкост от него, как да се пазим от коронавируса? Изглежда че в България коремните хирурзи най-много разбират от вируси?
62
7
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Лекарския съюз как се произне се за онзи, дето остави изнасиленото момиченце да умре в линейката? Или за онзи, който беше дал хапчета против повръщане при хранително отравяне, след което 16-годишно момче умря? Как се произнесохте по случая, когато нагла АГ докторка отказа да даде плацентата на бащата на новороденото. Вследствие на което един млад българин беше фалшиво самоубит от палачите на Бойко Борисов?
61
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев си отмъщава на медиците за дето спасиха жена му.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви кажа ли истината? Фармацевтичните представители обикалят като хиени по отделенията на болниците и обещават комисионни на лекарите, ако предписват определени лекарства. Доцовете и професорите в работно време правят частни приеми. Не плащат данъци. Едно време беше на мода лудата крава и когато някой пациент няма уточнена диагноза:"Абе пиши го луда крава!" Да, вие си вярвайте в идилии.
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаехме че комунистите сте психо старци, знаехме че ви хлопат повечко от една дъска, но вече знаем че сте и сектанти, след като се обърнахте срещу лекарската професия. Между другото Радев нали се разболя от ковид. Него лекари ли го лекуваха или врачки от раша?
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Анонимен 43. Убеди ме. Отиваме няколко съвипускника. Пожелаваме ви здраве и щастие :)))Мисля, че повече няма да четем и слушаме простотии като твоите и на тези от твоето ниво. Защото там нивото е друго. Благодаря за отделеното време :)))