Две коли са опожарени в столичен квартал

Предполага се, че става дума за умишлен палеж
7 окт 2021 12:23,
11
Две коли са опожарени в столичен квартал
Снимка: Pixabay

Две коли са опожарени в столичния квартал „Света Троица“.

Едната от тях е изгоряла напълно, а по другата има сериозни щети, информираха от СДВР, цитирани от БНТ.

Още по темата
Сигналът за огнения инцидент е подаден вчера. Предполага се, че става въпрос за умишлен палеж. В района е намерена запалителна течност. На този етап обаче версията не може да бъде официално потвърдена.

Разследват се причините за инцидента, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Ясно е, че преди 2 години
Местата на улицата пред блоковете са по-малко от колите на хората живеещи в тях. Пешо паркира под празореца ми вече 5 години и смята, че мястото е негово. А аз няма къде да си сложа джипката. Естествено, че ще го почерпя с коктейл ***.
6
1
 
4
 
! Отговори
Може и сами преди 2 години
Сами собствениците да са си подпалили колите, за да вземат застраховка и да си купят на лизинг най-новите хибриди и електрички, които също често се случва да се подпалват и сами без човешка намеса
5
3
 
1
 
! Отговори
Да почнат преди 2 години
Също да ги палват и скъпите лъскави огромни коли, които заемат с размерите си по две паркоместа освен това са привилегировани хората със скъпи и луксозни автомобили хибриди и тем подобни с ниски данъци, висок клас еко, и други екстри за богаташите. Така че нека да продължи масово такава кампания по разчистване на такива тарикати.
4
0
 
3
 
! Отговори
До Общината преди 2 години
А електронната система на прошнуровани тетрадки ли ще се води? И ако си напазаря на едро един кочан с билети за паркинга, по-евтино ли ще ми излезе?
3
2
 
2
 
! Отговори
Общината преди 2 години
Да реши радикално въпроса. Очертава и номерира паркоместата пред блоковете и ги обявява под наем. Същевременно създава електронна система за наем на паркоместа.
2
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Потърпевшият е неглежирал знак В27 и Т17 оказващи: забранени престоят и паркирането + служебен абонамент, олицетворени чрез регламентираните от закона за пътищата Туба с Вода и Автомобилна Гума.
1
4
 
6
 
! Отговори
Едва ли преди 2 години
Искали са да откраднат акумулатора...