Бонев убеден: Няма друга кандидатура за председател на СОС освен моята

Ще видим дали ще можем да постигнем стабилно мнзинство без ГЕРБ
14 ное 2023 10:33, Стела Стоянова
194
Бонев убеден: Няма друга кандидатура за председател на СОС освен моята
Снимка БГНЕС

Групата на ПП-ДБ и „Спаси София“ няма друга кандидатура освен моята за председател на Столичен общински съвет. Драми и скандали в нашето обединение няма.

Номинацията ми за председател беше едно от най-лесните решения, вземани от нашата коалиция. Тук не става дума за обещан пост, а за възможност, за която сме се „скъсали от работа“.

Това каза пред БНТ Борис Бонев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ и „Спаси София“, чиято кандидатура за председател на СОС не успя да събере необходимия брой гласове при тайното гласуване вчера.

Макар да потвърди, че не е възможно съвместно управление с ГЕРБ в София, Бонев заяви, че е позитивно настроен към конструктивен диалог.

Още по темата

В ГЕРБ има хора, които са много конструктивни и партийните повели може да са единствената пречка. Проблемът тук е политически, той не е по същество, а е в партийната дисциплина. Не е тайна, че Столична община никога не е била самостоятелна община и винаги е имало намеса от национално ниво, що се отнася до управлението на партия ГЕРБ, коментира Борис Бонев.

В общинския съвет има достатъчно съветници от различни партии и председателският пост не зависи от волята на ГЕРБ, категоричен е Бонев.

Ще видим дали ще може да постигнем стабилно мнозинство без ГЕРБ. БСП е вариант. Водим преговори за реализиране на съвместни приоритети, каза Борис Бонев в отговор на въпроса в каква посока са разговорите – за подкрепа за председател на СОС или за бъдещо съвместно управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нали уж гласувалите за ДС наследника се бореха срещу червената Ваня. А сега щели да мислят да управляват заедно. Държавна сигурност е и Държавна собственост.
113
1
 
16
 
! Отговори
Фенът до него преди 6 месеца
Да си праи селфи с оная работа в тоалетната на Община София, за тва би го бивало, аме треа бая да се огъне в кръста за да лопне собствената си си цецка на отсмукване. деПал! Дайте нещо по управленско, финансово грамотно и възпитано. Тва е голямБоклук. Авантаджийството му личи по постоянно отворената му черна дупка под носа от където лъха на кариес и равалени къси зъби. Шъ треа фен да се инсталира
112
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоз пък и нагъл!
111
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега разбирам, защо тоя го държат назаде в редиците си. Надъхан до безобразие.
110
2
 
43
 
! Отговори
Румен преди 6 месеца
Нагъл, самовлюбен и противен тип. В София гласуваха 25% от столичани, от тях 25% гласуваха за ПП и Смучи София, но този се изживява като велик политик... Бонев, ти си никой, и никога няма да надскочиш жалката си същност на посредствен нагълец.
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 108 - Освен ако татьо не е гей и не търсе и той някое млади биче...
108
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ден втори и мегаломанията е налице.
107
1
 
29
 
! Отговори
Юряя! преди 6 месеца
На времето на това му се викаше "чрез нахалство,към прогрес".Това беше лозунга.Чудно,защо толкова се натиска да е кмет?Или пък други го натискат?
106
0
 
26
 
! Отговори
Няма начин преди 6 месеца
До Анонимен Щом си гласувал за него, получаваш гей парад. Лошо няма, 21 век сме все пак. Уж сме толерантни, но, никой не се радва, когато сина му доведе зет, вместо снаха.
105
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ми е ясно какъв му е филма на това момче Но ми се струва че или е пълен аматьор Или някой му дава грешни съвети Прави точно това което ПП ДБ правиха две години И чак тогава разбраха че е било грешка И сега управляват държавата с тези с които отричаха А се оказа че е единствено възможно Ако ПП ДБ допуснат този *** бонев да управлява с бсп Както май предпочита Ще изгубят още избиратели Ще има стачки в софия за *** и други неща А управлението на васко ще се провали
104
0
 
19
 
! Отговори
Алов преди 6 месеца
Бъдете сигурни и след 1 година няма да го изберат. ГЕРБ това искат. Нали кемта е ваш айде де действайте -ааа не можете ми отставка
103
0
 
32
 
! Отговори
Цървул преди 6 месеца
Момчето си мислеше, че като марширува край Терзиев в изборния ден,работата му е "опечена"! А бе "балъков",това е ДС! Не им трябват каръци, които още в началото ще им носят само негативи!
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
като се натиска толкова и се хвали сам дали наистина ще успее да направи нещо добро за софиянци?...
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ех,Волене,Волене...Никога няма да Ви дойде акъла на Вас - "златните пръсти"!
100
1
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Тия докато започнат да работят ще им свърши мандата. Не, че се оплакват, 1 час работа на седмица, 4 седмици и хоп стана време за заплата. За какво ще я вземат и дали са свършили нещо няма значение, важното е петилетката да се отмята. Комунизма уж свърши, но в държавна и общинска администрация никога не си е тръгвал!
99
2
 
6
 
! Отговори
Алфамен преди 6 месеца
Травис иска да става шефка е равносилно на кварталната на която си правят сефтето всички седмокласници да иска да стане началник на Синода.
98
25
 
6
 
! Отговори
Няма повече КРАЖБИ преди 6 месеца
ГЕРБ са побеснели че не могат повече да крадат от Ремонта на Ремонта и от кражби на жълти павета. Представяте ли си КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЛО KOПЕЛE, че да КРАДЕШ от обществените пари и после като народа ти бие шута, ТИ ПАК ДА СЕ ЗЪБИШ И ДА ИСКАШ ДА КРАДЕШ? На зло кучe, зъл прът. Време е да влезем в гражданска война срещу крадливата ***!
97
2
 
20
 
! Отговори
Нахална преди 6 месеца
Нежна Пеперудка !Някой да е очаквал друго?
96
5
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 месеца
ГЕРБ е най-честната пааартия! Аз искам моите деца да завършат вИШО образование... Пииийтаааммммм!!! БОНЕВ ЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРРРРИИИИИИИИИИИ???!?!??!?!??!?!?!??!?!?
95
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
тоя джендер много си е повярвал