Слави Трифонов: Маркировката вече е върху кал

Това е в чест на новия кмет
Обновена: 15 ное 2023 22:39 | 15 ное 2023 21:52, Стела Стоянова
41
Слави Трифонов: Маркировката вече е върху кал
Снимка БГНЕС, архив

"Това, което виждате на снимката, е заснето днес, сутринта в 11:50 ч. пред храм-паметника "Александър Невски" в София. Това е специална техника, полагане на маркировка върху кал. Нововъведение, за пръв път в България и света.

Маркировка, не върху асфалт, върху павета или върху някакъв твърд материал. Маркировка върху кал. Тоест, в София като завали дъжд и маркировката изчезва", написа лидерът на ИТН в профила си във Facebook.

"Това е в чест на новия кмет, защото е от "Промяната". А, промяната е такава! Вече не нанасяме маркировката върху асфалта, а върху калта. Честито, г-н Терзиев! Добре дошъл в нашия град! Ще го оправиш толкова, колкото промяната оправиха България. Всъщност, не знам как е в другите градове, надявам се, маркировката при вас да няма нищо общо със София. Всичко е шантаво в тая държава, дори и маркировката", добави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 6 месеца
Терзиев вчера встъпи в длъжност, докато оправи на Фандъка позорните грешки ще има много зор! Не може нововстъпшл в длъжност да го обвинявате Терзиив за грешките на другите. Слави е едшн подъл манипулатор с мръсен пл.ю,нал.ник!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Самия главен чалгар на страната е най-голямата маркировка.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всичко било шантаво в тая държава.Ми нали беше първа политическа сила бе чалгар ,Що нищо не направи .Три правителства събори под ред.Целта е да била да има 15 депутата макс ,да лае от страни и да му върви телевизииката.Референдумите са били ала бала и шоу за наивници ,още повече че и се намират шmaтки да гласуват за тоя
4
5
 
23
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 6 месеца
На Славчо злобата край няма.Вчера Терзиев се закле,днес Слави го ругае,че маркировката била зле-ами фъндъцата до вчера беше кмет.Ти къде спа?Не може да искаш за два дена,дори за 4 г.да се премахне това,което ГЕРБ са направили в София за 18 г.-схеми,мрежи,прокурори,съдии, полиция и пр. но късата памет на българите е в основата на това да се живее зле.Какво ли щеше да прави Слави,ако не се бяха появили ПП?Слави отговори на този въпрс!
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нов кмет още няма!! ЦИК не са се изказали финално кой е точно победителят, а както знаем ГЕПП и ПП/ДБ обичат да лъжат..
2
1
 
23
 
! Отговори
българин преди 6 месеца
Калта която ти хвърли върху народа ,никога няма да се измие , и никой за нищо няма да ти повярва ,защото си абсолютен нарцис !!Излъга 600 хил. да гласуват за теб , и накрая = голямо нищо направи
1
11
 
13
 
! Отговори
Аноним преди 6 месеца
Слави това са Промените Боневци големи победи Слави да знаеш