Терзиев: Протестите са знак, че футболът не е на ниво

Той поиска СДВР за подсигури реда по време на мача с Унгария
15 ное 2023 17:30, Стела Стоянова
71
Терзиев: Протестите са знак, че футболът не е на ниво
Снимка БГНЕС

Кметът на София Васил Терзиев разговаря днес с директора на СДВР - главен комисар Любомир Коларов, за предстоящата футболната среща между отборите на България и Унгария.

„Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих искал в София да се провеждат футболни срещи, на стадионите да има публика и в същото време да бъдат гарантирани сигурността и реда в нашия град. Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното ниво и има нужда от промяна”, каза кметът на столицата, цитиран от пресцентъра на общината.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури постове за контрол и регулиране на движението в района около Националния стадион “Васил Левски”. Столичният инспекторат, съвместно с организатора на футболната среща, ще извърши проверка за състоянието на обекта и зоната около стадиона преди и след провеждането на спортното събитие.

Във връзка с провеждането на футболната среща се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион.

Още по темата

От 8.00 часа до 22.00 часа на 16 ноември се забраняват престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион „Васил Левски“, както и на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между бул. „Драган Цанков“ и ул. Ген Гурко“ от страната на Националния стадион, на ул. „Ген Гурко между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Любен Каравелов“.

От 13.00 часа на 16.11.2023 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (в участъка между бул. „Драган Цанков“ и пл. „Орлов мост“), по ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Васил Левски“, по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ти нали си на ниво...
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БОЙ С ПАЛКИ ПРЕДАВАТ ПО ДАРИК ПРЕС КАРТАТА НЕ ВЛИЯЕ НА ПОЛИЦАИТЕ
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
РЕПОРТЕРЪТ НА ДАРИК Е НА ЗЕМЯТА ДОКАТО СНИМА С КАМЕРАТА И ПРЕДАВА НА ЖИВО - ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ДС ТИП
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПОЛИЦИЯТА АРЕСТУВА ЖУРНАЛИСТ НЕ НАПРАВИЛ НИЩО, ПРЕДАВАЩ НА ЖИВО, ХВАЛА НА НОВИЯ КМЕТТАБСУРДНИЯТ АРЕСТ СЕ ПРЕДАВА НА ЖИВО...
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
РУШИТЕЛЯТ НА ПАМЕТНИЦИ УЧИ НА НЕРУШЕНЕ ФЕНОВЕТЕ...НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ВЪРШИ А КАКВО ГОВОРИ ХАХАХАХА
33
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
бфс да плаща щетите нанесени на общината и гражданите заради тяхната алчносте всичко това колко години не пускат кокала и сега се хилят
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всяка Плешливост води до сътворяването на празно огромно чело, което понякога започва от врата изпод яката на рубашкъта
31
2
 
2
 
! Отговори
О, нее преди 6 месеца
Този оправи София, почна футбола. За всичко има мнение, по всички теми компетентен.
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
абе дедите и бащите ти са воювали с Хихлеризмите а ти, се завре у тъгъдък студиото на политпервезника и като от некакво нелегално студио пошепна плитки русофобски наречия. Утре ще те извадят на мегдана че си бил русофобче в навечерието на второто кметско гласуване. и макар къс вечер след работа и рано рано преди работа да одиш фъ Общината от прозореца с оня байрЯк да го подмочаш и надосерваш с нищо няма да докажаш в Народния съд ч си носилУринаГовнина от съседите зада донамърляшсиньожлътналото
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БациНалъма. Бион чипик на засъхнала от напукване пета. Тва ли е важното за Софиябеналъм? Шо се фана одма за мензотампоните на града, бе каушсерсем? Тва е толко неграмотно колкото е бел лист от тетрадка на който 5-класници са рисувалу елипси в час по женскаполова анатомия.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вазата Терцеф се захвана с ритниците по футбола. Каквото ритнал-такова че да го отшути поГъзо и да цопне в тинята на Ариана-Уриняна
27
2
 
4
 
! Отговори
НА ЧУЖД ГРЪБ преди 6 месеца
И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО! ВАСИЛЧО СПОМНИ СИ ГО, КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ТЕБ!!...
26
3
 
5
 
! Отговори
ПИТАЙТЕ ГО ... преди 6 месеца
КАКВА Е ФОРМАТА НА ФУТБОЛНАТА ТОПКА...
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Божеее,какво ниско ниво е налазило този сайт! Вие сте дъното,бе!Как пък нищо положително не видяхте в този млад,образован и добър човек.Само злоба и завист!
24
2
 
2
 
! Отговори
Амед преди 6 месеца
Не е на ниво щото българите са гадни, криви хора.
23
3
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 6 месеца
Ти си следващия.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Васил Терзиев 8.."мъж на място"..?....... Виж истинския вот в реално време - 0:10....ченгета,ченгетаааа
21
4
 
17
 
! Отговори
ДС КМЕТЕ, преди 6 месеца
ТВОЯТА РАБОТА Е ДА РЕДИШ ПАВЕТАТА И ТРОТОАРИТЕ... В КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ И КОМПЛЕКСИ.... НЕ СЕ ПРАВИ НА РАЗСЕЯН- ИЗПЪЛНЯВАЙ ЛЪЖИТЕ...
20
5
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 месеца
Бъстър Китън от София вече разбира и от футбол ! Скоро шопите ще разберат по трудния начин какво е да си избереш клоун ! Но пък смехът им ще е през сълзи !
19
5
 
9
 
! Отговори
Тоя преди 6 месеца
От първи ден взе да прави мили очи!