Дрифт в пешеходната зона на храма "Св. Александър Невски", колата – на трупчета

Шофьорът имал и други 7 нарушения
74
Дрифт в пешеходната зона на храма "Св. Александър Невски", колата – на трупчета

Шофьор реши да показва умения в дрифта в пешеходна зона, но в крайна сметка "геройството" му е заснето и ще му излезе скъпо. За последствията съобщи столичния кмет Васил Терзиев.

"Едно от безобразията, към които ще сме безкомпромисни. Ден след като запалихме коледните светлини в пешеходната зона на храма „Св. Александър Невски“, камерите ни засякоха дрифтене на коли на площада.

Това не само е неприемливо, но е и опасно за хората. Пешеходната зона трябва да е сигурна за всички през цялото денонощие.

Веднага уведомих директора на СДВР за случая и поисках бързи действия. Ето резултатите:

Автомобилът на нарушителя е спрян от движение за три месеца и на шофьора е съставен акт. Очевидно това не е първият път, когато този човек е престъпвал закона – днес му бяха връчени и седем фиша от предишни нарушения.
На площада е имало и други превозни средства, които са нарушили пешеходната зона. Те също се идентифицират и ще бъдат санкционирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: дрифтСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хората станаха лоши от тая прроклета криворазбрана демокрация. Особено в България се прилага американския тип демокрация а не европейски. Те затова не ни искат и в Шенген. Ние сме напълно безчовечни станали.
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Престъпниците са много, така е. Не за три месеца, би трябвало да я конфискуват.
22
2
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
Хоратя нямат страх от това че след като направиш белята, е ще пуснеш връзки, може да се отървеш с по лека присъда но цял живот ще лепнеш на името си и на фамилията ди клеймото - убиец. Не се страхуват че като отидеш да си извадиш свидетелство за съдимост вътре ще пише - СЪДЕН!. Няма и свястна работа да си намериш и опропастяват и собствения и живота на невинните участници в тази каша. Уважавайте чуждия живот.
21
7
 
21
 
! Отговори
Теxaсо до 17 преди 6 месеца
Защото и на "полицaитe" им е толкова акъла - същия като на дpифтаджиитe. Половината ченгенца са мотористчета с пистарки, на които шумът от примитивното форсиране не им пречи. Цялото общество е инфектирано от вируса на чалгата и простотията и спасение не се вижда.
20
1
 
20
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
До 17 - Полицайте нищо не правят защото майката на тариката е спала с половината София и сигурно е леля на на накой шеф у мвр-то. И стигаме до следващия проблем - шуробаджанащината която се шири навред в нашата страна. Всеки има човек някъде. От там и безнаказаността, не прилагането на законите и т.н.
19
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А какво става с контранастъплението?
18
2
 
33
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
Няма възпитание, няма уважение към чуждата собственост, към чуждия живот. Простотията е взела връх. Богати но кухи синчета карат бързи и мощни коли и единствената им цел е явно как да скъсят нечии живот, но забравят че ще оцапат и собствения си. Цял живот после ще бъдат сочени с пръст и наричани убийци. Но тряябва да имаш акъл в кофата за го разбереш това
17
2
 
33
 
! Отговори
Не само пред преди 6 месеца
Александър Невски, и не само в София има такъв проблем. Цяло поколение отрасна с "Бързи и яростни", това поколение сега взе книжка и редовно върши такива простотии дори по паркингите на големите вериги магазини и не само вечер, а посред бял ден. Полицаите ако решат много лесно могат да ги хванат, но не зная защо се правят, че не се случва това.
16
1
 
24
 
! Отговори
Нормално преди 6 месеца
за собстениците на тази марка автомобили. Шофьор съм на стар товарен автомобил ЗИЛ , така ме засичат, не дават път. Ще ми писне някой път и като ще ги намаам със ЗИЛ-а та ще стане на консерва. Аман...
15
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В градът на Васил Ухото е така, свиквайте!
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва да бъде съден за опит за убийство. Хората ако не се бяха мръднали щеше да ги удари.
13
1
 
37
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
Никой не вярва че хората в страната ни са на много ниско интелектуално ниво. Голяма от част от тях за зле образовани, зле възпитани, не грамотни. Я дрифтете в Берлин да видим какво ще стане. Затова сме и на това последно място в ЕС, че на което да сме, на първото ли? С този кофти матрял
12
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Честита Промяна!
11
1
 
36
 
! Отговори
BMW преди 6 месеца
Няма как да има селски изпълнения без БМВ.
10
5
 
10
 
! Отговори
Чалгар от ПП-ДБ преди 6 месеца
Яко е.
9
1
 
28
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
Ами толкоз е акъла на днешните младежи. Чай сега да се изфукам пред кифлата дето няма акъл за това как да си завърже обувките. Спокойно и по зле ще става
8
1
 
42
 
! Отговори
Трябва си преди 6 месеца
Трябва си трепане. Хващаш го за косата и биеш във волана със всичка сила до като изкочи еърбега. Но така е с крадените пари се купуват такива автомобили. Ако е работил за този автомобил ще го кара по друг начин. Мошеническа държава!
7
1
 
56
 
! Отговори
смях преди 6 месеца
ypoDa, мина буквално на 2-3 метра от децата. Ако беше изтървал колата и щяхме да имаме кървав декември. Тоя човек е за затвор. Не за отнемане на книжка.
6
3
 
29
 
! Отговори
666 преди 6 месеца
ЧАЛГАРИЯ......
5
1
 
35
 
! Отговори
връзкар ли е преди 6 месеца
Е щом е такъв рецидивист на пътя вземете му направо книжката поне за една година.