Нова странна "арт"-инсталация впечатли минувачи в центъра на София

Големи дървени греди са оставени на ул. "Цар Иван Шишман"
10 дек 2023 18:18, Красимир Ангелов
95

Снимка: БГНЕС

Нова странна "арт"-инсталация разбуни духовете на минувачи в центъра на столицата, предава БГНЕС.

Странни и доста големи дървени греди са разположени по ул. "Цар Иван Шишман", на тротоара точно пред централния вход на 133-то училище "А.С.Пушкин".

На този етап не е ясно защо гредите се намират там и каква ще бъде точно целта им.

Любопитните пешеходци заобикаляха или пресичаха на отсрещния тротоар.

Вижте още в следващата галерия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: софиядървени греди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Крико преди 4 месеца
Гледам из коментарите , че комунизма плаши и бърка в гаСъ на много мекерета ....е плашете се комунизма ще пребъде , много сме силни сме хахахахахаха
61
1
 
1
 
! Отговори
Миле преди 4 месеца
Щом тъмните братя не са посмели да ги приберат , значи полицията все пак работи . Ако още пречат ще дойда да ги взема , на снимката ми изглежда качествен и скъп дървен материал . Иначе по формата не разбирам каква пейка ще бъде това , явно е мисъл на висока индЖеНерна мисъл от столична община. Нещо европеискУ ще е
60
2
 
3
 
! Отговори
леле преди 4 месеца
ау какво неудобство за новософиянците ,,,,,,,,
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как влизат децата в училище и къде ги чакат родителите, покачени на тези клони ли? Не стига, че не са почистили падналите клони, ами и нови дърва наредихада ги беше прибрал някой човечец за печката вкъщи, да си топли фамилията
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Повяхналата Дияна Дамянова, която се изживяваше като ПиАр на ПП, може би, пак ще обвини Фандъкова, за кича с който новият кмет залива столицата. В сутрешното предаване на Георги Любенов приписа пластмасово грозотило пред храм-паметника, на Фандъкова. Токава й беше цялата дейност като ПиАр, лъжи и обвинения към други и уличен език.
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Новата- СТРАННА арт инсталация е....пейки!
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ето затова от Евростат казват че сме най нещастна нация.
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
АМИ ПРИЛИЧАТ НА "УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ" НАЛЯГАЛИ ПО ПАВЕТАТА.СЪЩАТА ГЛЕДКА. КЮТУЦИ.
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МНОГО ГРОЗНО , АМАМ МНОГОАман от ПСЕВДО артисти, скулптуристи, и неразбрани АРТ Гении.Защо в София. Направето това ИЗКУСТВО извън София МОЛЯ ....АМАН от Столичани - Не ги разбрали на село и дошли да се покажат и Софето
53
10
 
3
 
! Отговори
САТАНАТА преди 4 месеца
Дърти кому няри какво са мрънкате пак че не ви харесва
52
3
 
6
 
! Отговори
Joko преди 4 месеца
Това са дърва за горене. Израз на Благодарност от "Спаси София" за всички , които се изприбиха от бързане и желание да гласуват за Меките Китки !
51
6
 
1
 
! Отговори
АРТ Златна Арка преди 4 месеца
Какви са тия идио т ски въпроси ако некой се спънел ако му дойдел мен зи са ми ще избегнати да ходите там като си немате доверие.
50
4
 
6
 
! Отговори
Мис Бони: преди 4 месеца
"Чувствам се артистично! Танцувам весело сред падналите клони,а вятъра игриво подухва и вдига рокличката ми нагоре... Ау,не така,ветре само по прашки съм и високи токчета! Чувствам се свободна,ще спася София!"
49
4
 
3
 
! Отговори
Умен Красивитет преди 4 месеца
Тео погледни го от добрата страна може да си ги или друг рус0роб.Гледайте по позитивно на живота.
48
4
 
1
 
! Отговори
Тео преди 4 месеца
А ако "дъртиякомунист" е баща ти или *** и строши тазобедрена става, например?!? Или пиян младеж да си удари лошо главата?!? Това, момко, е анархия! Всеки да прави каквото си ще! Ами то и аз мога да сложа пет павета едно до друго и да претендирам, че това е арт инсталация! Но за всичко си има граници. Мржду другото - арката беше окей - изглеждаше добре и ако е осветена не създаваше опасност. Но тия кютюци?!?
47
10
 
2
 
! Отговори
България стана преди 4 месеца
Старчески дом за комунисти и все нещо ново и хубаво като се направи им преми.Искат народа са е беден про ст и в робство.Ее Аре Баста!
46
8
 
1
 
! Отговори
УмноКрасивитет преди 4 месеца
54 Да се Опраа дъртия комунист да си гледа в краката
45
1
 
11
 
! Отговори
Тео преди 4 месеца
Искам да попитам умнокрсивите, населяващи територията на България едно въпросче - ако някой се спъне в тъмното на тия необезопасени кютюци, кой ще носи отговорност? Умнокрасивия умен човек, или столична община?!? За това и горепосочената, трябва да го огради и обезопаси, да подаде сигнал до полицията ако някой си е изгубил кютюците в срок от две седмици да си ги вземе, ако ли не, стават собственост на общината и ги маха!
44
6
 
1
 
! Отговори
На плебеите преди 4 месеца
Заддунайски мутри комунисти и фат маци им премат инаквомислещиге хора и ги е страх от цветовете и светлината искуството е като бич за тях през косматите им ду па ри.
43
2
 
2
 
! Отговори
В чужбина преди 4 месеца
Всичко и цветно светло и хубаво а в БЕГЕ Заддунайския Ке *** мрачно сиво бетоново гето пост комунистическо такова ръбесто и гадно.Мръсно криво!Изгустирало от мизерия!