Ваня Григорова: Терзиев излъга с 45 млн. лв. и не даде документи за това

Няма да има коалиционно управление с ПП-ДБ, категоритчна е тя
11 яну 2024 22:37, Нели Христова
51
Ваня Григорова: Терзиев излъга с 45 млн. лв. и не даде документи за това
Снимка: БГНЕС

"Няма да има коалиционно управление с ПП-ДБ. Те вече демонстрираха неуважението си към нас. Очевидно за тях няма минало, няма история, от тях започва историята. Много други варианти са възможни и без тях", коментира общинският съветник от БСП Ваня Григорова в студиото на "Денят ON AIR".

"Терзиев говореше срещу "сглобката", но каза и че "сглобката" е изключително ефективна и е добре да я има. Това ще бъде оправданието да започнат да управляват заедно с ГЕРБ. Виждаме как се борят помежду си в рамките на Народното събрание и Министерския съвет. Важно е да се гласуват наши доклади и предложения, които сме обещали в предизборната кампания. Ние не сме формация, подобна на ГЕРБ, която еднолично спуска решенията надолу. До момента можехме да имаме председател на СОС, ако това беше целта на управляващите", добави Григорова.

Тя посочи, че за пръв път вижда с такъв интензитет "настоящи управляващи да оправдават безпомощността си с опозицията". Григорова е на мнение, че има проблеми в отделни сектори в общинската икономика и те трябва да се решават.

"В първите заседания г-н Терзиев се оплакваше че общината ще загуби 200-240 млн. лв., ако не бъдат разплатени 77 млн. лв. за вече изпълнени дейности. Поискахме документи да видим дали това е така и се оказа, че не е. Тези средства могат и трябва да дойдат от държавния бюджет и те не са 77 млн. лв., а са 32 млн. лв. Терзиев излъга с 45 млн. лв. и не даде документи за това. Рекетира, манипулира и иска да покаже, че ние сме безотговорни", каза Григорова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя съобщи, че от БСП са искали информация за финансовото състояние на общинските дружества, но вече втори месец не я получават.

"Публичният градски транспорт се субсидира навсякъде в ЕС. У нас субсидията е замразена вече две години. Г-н Василев е хубаво да си отвори ушите и когато се хвали с нисък дефицит, да каже благодарение на какво е постигнат, а именно на гърба на българския работник", заяви Григорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
,,ВАНЧЕ,, преди 3 месеца
СЕДНИ СИ НА ВЪЗЕЛА ВЕЧЕ ЗАЩОТО СЕ ИЗЛАГАШ
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ваня Григорова е втората Мая Манолова.Баста....
36
2
 
2
 
! Отговори
Али преди 3 месеца
Ах Ванче, ще ти изям Митрата.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Я марш в катуна ***!
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тя е подкрепаджия , на барикадата , мъжко момиче, а не от мажоретките на Сорос дбпп. Ако някой я ядоса много може и да му фрасне един шамар
33
7
 
5
 
! Отговори
Г557дт преди 3 месеца
Дайте биографията на тази Ваня, коя е що е, защо я крие.
32
6
 
6
 
! Отговори
Въпрос? преди 3 месеца
Интересно как тази чистачка в училище е стигнала до кандидат кмет?
31
5
 
7
 
! Отговори
Истината!!! преди 3 месеца
Ваня Григорова е на ниво Махленска Скандалджийка, ниска топка без никакви политическа култура и качества, без елементарно възпитание и провокираща конфликти на ниско улично ниво!!!
30
4
 
7
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Какво стана с обжалването на Ваня Григорова за избора на Терзиев, май беше по-скоро поредната празна PR акция и лъжа на Ванчето.
29
5
 
7
 
! Отговори
Право на мнение! преди 3 месеца
Тя Ванчето се изложи тотално с вулгарния си език преди изборите и показа ниската си култура и това, че не е подходяща за политик! Не може политик да говори като хамалин, това са липса на качества!
28
6
 
9
 
! Отговори
Джим Бин преди 3 месеца
На Ванчето май й пари в банковата сметка нещо, не стана кмет и бесепарите вече не я искат, отчитат я като грешка, пък детето в Италия иска кинти, сроковете по кредита също вървят... не знам, не знам. Добре поне че показва какви калъфи са червените и продължава да ги срами!
27
4
 
7
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Ваня ла...мета пак с напъни в медиите.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Римлянин да говори за лъжа....Все едно съм в римската махала.Прехвърляне закани между оградите, обиди и обвинения в лъжа....Оня зад оградата лъже повече от от пред оградата.
25
4
 
9
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 3 месеца
А какво работи тая ПЦП?
24
11
 
14
 
! Отговори
Офффф преди 3 месеца
На тази остана ли някой да й вярва?!
23
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ванче, ..БСП също излъга , че не е взривила катедралата ,,Св.Ал.Невски".Убивайки стотици .Между които и герои във войните за национално обединение.И като знаеме двулицието на на вас римляните и интереса който гоните където и да влезнете.Предполагам , че не случайно си там.Крадците обикновенно поставят крадец Хем да го държат с досие.Хем да приказва онова което му наредят.А те да са в сянка.
22
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ко да я праиш,не случайно прякора и вече е ллайняното Ванче,то освен за ллайномет нищо друго не става от него.
21
9
 
14
 
! Отговори
Сиганин преди 3 месеца
Со керес мъ Ванчееее,маро има ли а,маро ?
20
7
 
14
 
! Отговори
култура преди 3 месеца
Знаем ,че римляните са бъдещето на нацията. Знаем,че Григорова даже не знае всички български думи и ги изговаря неправилно, с диалект от маалата, като освен това е некомпетентна и платеното И образование е ...мама миа..... Знаем, но....ТОЛКОВА ЛИ НЯМАШЕ ВСЕ ПАК В ДВУМИЛИОННА СОФИЯ ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ? КАЖЕТЕ СОЦИАЛИСТИ, КОМУНИСТИ, ПУТИНИСТИ....
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чай шокарие