Тежка катастрофа на изхода на София към Перник

Има двама пострадали, единият с черепно-мозъчно травма
Обновена: 14 яну 2024 12:02 | 14 яну 2024 12:00, Александър Попов
14
Тежка катастрофа на изхода на София към Перник
Снимка: Facebook

Тежка катастрофа е станала на изхода на София в посока Перник. Три коли са се сблъскали преди Владая.

Има заклещен шофьор, екипи на пожарната правят опит да го извадят.

От МВР съобщиха, че пътят от Княжево към Перник е временно затворен. Минути след 11 часа е подаден сигнал за възникнал в района на Черния кос тежък пътен инцидент между три автомобила.

Според данните до момента пострадалите са двама пътници в едно от превозните средства – единият е с черепно-мозъчна травма, транспортиран е до болнично заведение. Жена остава все още заклещена в автомобила, екипи на пожарната са на място, предприети са действия за безопасното й извеждане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Владаякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много се радвам трепете се повече тая пародия на държава трябва да се прочиства..
8
2
 
0
 
! Отговори
ЕЙ КАТО НЯМА ГЛАВА - преди 3 месеца
КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БМВ ли виждам на снимката? Или тези, дето се качват на такова возило забравят за правила, физични закони и правата на околните. Или тази марка има тежка карма.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Като е натоварен, тези от Перник да си стоят там. Няма нужда целият Перник и Кюстендил да се изсипват в София
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този опасен завой може да се премахне.Вдясно към бившата шанца има място завоят да се изправи.София-Перник е най натоварения път в държавата и това трябва да се направи.
4
1
 
13
 
! Отговори
Алекса преди 3 месеца
Всеки ден стават катастрофи на този завой и то при движение с 40 км в час, пътят се заледява, а е и до реката. Ние бяхме в третата катастрофа за деня в събота!!! Няма ли някой да потърси сметка на поредния кмет на София защо поне не опесъчава най-рисковите и натоварени пътни зони за града. Да им купим един камион с пясък, че горката община няма пари и за това?! Някоя медия от новинарските, които преписвате едно и също, няма ли един читав журналист, който не го е страх да попита кмета защо там всекидневно стават катастрофи? Да го заведе на завоя на Черния кос със зимни ботуши и да проверят дали
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Там където е хем тясно, хем се кара бавно, тия неандерталци така са се натресли, че не могат да ги изкарат от ламарините. Някои хора не трябва да слизат от градския.
2
12
 
19
 
! Отговори
шоп преди 3 месеца
Чакаме кмета да подаде оставка!
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как успяват и то по три наведнъж, това Ниро на снимката явно се е опитало да мине между двата джипа най-вероятно BMW-то е правилно нерпваилно изпреварване.