МВР с мерки за гарантиране на реда в столицата

Те са провокирани от инцидентите с мигранти
139
МВР с мерки за гарантиране на реда в столицата
Снимка: БГНЕС

Още от днес следобед е организирано засилено полицейско присъствие от служители на СДВР, които съвместно със свои колеги от Жандармерията ще патрулират в районите на централната градска част.

Мобилни полицейски екипи ще осъществяват контрол на реда и на територията на кв. „Овча купел" в района около Центъра за настаняване на бежанци, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мерките са част от предприетите активни действия на полицията за предотвратяване на инциденти като случаите от последните дни, провокирали значителен обществен отзвук.

Разследват побоите в столицата

Полицаи от СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал вчера на бул. „Витоша" в София. Снощи, около 20 часа в полицията е получен сигнал за сбиване между младежи - български и чуждестранни граждани, съобщиха от МВР.

Още по темата
Изпратените полицейски екипи установили на място четири момчета. Те разказали, че малко по-рано били нападнати от група мъже. Изяснено е, че на единия е отнет мобилен телефон. Двама от пострадалите, на 19 години, са транспортирани в болнично заведение за преглед и по-късно освободени.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198 от НК. Предстои доклад на материалите в прокуратурата. Продължават активните действия на полицията за установяване на извършителите.

Инцидентът стана около 21 часа в петък. Тогава няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, но с произход от Пакистан. Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението. По-рано през вчерашния ден пък в социалните мрежи се появи видеоклип, на който пак на столичния бул. "Витоша" група чуждестранни младежи нападат две момчета и едно момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
21
 
5
 
! Отговори
Додж фен преди 2 месеца
По добре пакита от руска сволотч по морето
106
2
 
26
 
! Отговори
Скинар преди 2 месеца
Що ли ми се чини че най- бързо ще се справим с тях без полицейска намеса?
105
3
 
11
 
! Отговори
Питон преди 2 месеца
Държавата на ци гън ите се загрижила че щели да ги нападнат търямбуки
104
3
 
2
 
! Отговори
БИЗНЕСМЕН преди 2 месеца
ТЪРГОВЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯТА НИ СЪМ ГИ УЧИЛ. ТЕ СА НАСТОЯЩЕОТ НА СТРАНАТА НИ. Не тези от политическите ни ЛИДЕРИ ИЛИ ДЕПУТАТИТЕ. Все още чакам, някой от тях да ми каже, здравей бай ТИХОМИРЕ. Ако пък съм седнал, да ме ПОЧЕРПЯТ. Не че, нямам пари, а защото НЕ МЕ ПОЗДРАВЯВЯХА, когато ги учех. НЕ СЪМ НИТО ОТ ОВЧАРИТЕ, НИТО ПЪК ОТ ЧОБАНИТЕ. ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД, нито и от ПЪДАРИТЕ ИМ.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво! За първи път да видя нормално полицейско присъствие пред НДК, както е навсякъде по света. Да вземат да направят франчайз с някой верига за дрехи да им дават по един костюм на служителите по центъра. Те афганистанците са облечени във Версаче.
102
2
 
1
 
! Отговори
ИНЖЕНЕР - ХИМИК преди 2 месеца
Х;Преди около 20 г и казвах, че теТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯАТА НИ. Сега ТЕ СА НАСТОЯЩЕГО. Все си мисля, че има на какво друго и да ги НАУЧА. В БУРГАС ще им ги играя. Може и без да им ги ПЕЯ. САМО С Г-ЖА ГЛОРИЯ ЩЕ СЕ НАДПЯВАМ. С тези за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРЕИТЕ И ИМАЛА МАЙКАТА, тя просто няма ШАНСОВЕ. ЗАЩОТО ТЕ СА МИ ПРИЯТЕЛИ. невена, сашо, георги, АНДРЕЙ И ДРУГИГЕ. А и, което е по-важно, НЕ СЪМ ЗАВЪРШЩИЛ КОНСЕРВАТОРИТЯТА ИМ.
101
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз от баба си знам, че в чуждо ceлo u керемидите бuяm така че доктори, инженери и ядрени физици да я карат по-предпазливо.
100
1
 
2
 
! Отговори
МИЛИАРДЕР преди 2 месеца
Колкото и да ме ЯДОСВАХА, те са ми от моите най-любими. Казах ими им им дадох НАЙ0ДОБОРОТО ОТ СЕБЕ СИ. ТЕ СА СЕГА НАЙ-ДОБРИТЕ ТЪРГОВЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯТА НИ. Все си мисля, че има и още на какво да ги науча. Вече не как да тургуват, а КАК ДА СИ ГИ УПРАВЛЯВАТ АКТИВИТЕ. моите са почти милион в евра. НАБЛИЖАВАМ 60 Г. САМО 7 ми остават, ЗАДА СЕ пенсионирам. ИЗобщо не разчинам на пенсиите им. НА ТЕЗИ ОТ НОИ. ХАЙДЕ СТУДЕНТИТЕ МИ.
99
2
 
1
 
! Отговори
АСИСТЕНТ ИМ БЯХ преди 2 месеца
ЩЕ ГИ НАПРЕЯ ПРИЯТЕЛИТЕ И ГОСТИТЕ ИМ НА ХОТЕЛ ПАРК в БУРГАС. Дори и ще ги НАДПРИКАЗВАМ. КОЛКОТО И НЕВЪЗМОЖНО ДА ИМ СЕ СТРУВА. ОСОБЕНО НА ПРИЯТЕЛКАТА МИ НЕВЕНА. НО, само ако ми каже, здравейте ГОСХОДИНЕ. Аз пък, ще си плащам стаките, на които съм я учил. КОЛКОТО МИ КАЖЕ, толкова ще й ДАМ. ЧЕСТИТО НЕВЕНО.
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен "..а никой не идва в България по желание, карат ги тук с белезници" ------------------------------- ами как ще идват с желание като знаят, че тука никой няма да ги остави безнаказано да обарват, притесняват и изнасилват деца и жени. Това не е скопеената Германия все пак! Вече имаме и нагледен пример - няколко часа след като нападнаха наши момчета веднага успяхме да се организираме и стуупаме група мигранти.. е да, верно не са били същите, но пак е добра демонстрация и послание.
97
3
 
1
 
! Отговори
COMMODITIES преди 2 месеца
Г-жа НЕВЕНА ЖЕЛЯЗКОВА СИ Я ХАРЕСВАХА САШО МЛАДЕНОВ И ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ. ГОРДЕЬЯ СЕ С ТЯХ, че съм ги учил. Предполагам и те с мен, че че ПОЗНАВАТ. Have happy MARCHq 2024 FRIENDS.
96
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва ли "инжинерите и докторите" прескочили оградата с Турция да обезглавят някого или да изнасилят няколко жени за да се вземат мерки???
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А нещо за нападението на тарамуубките над българчетата????
94
0
 
1
 
! Отговори
Младенов преди 2 месеца
ЖЕЛЯЗКОВА Е. НЕВЕНАТА. ВСИЧКИТЕ СТУДЕНТИ ОТ УНСС си я харесваха. А и, ИМАШЕ ШЕ СИ ЗАЩО ДА Е ТАКА. ДОБРЕ СЪМ ГИ НАУЧИЛ, щом МАГАЗИНИТЕ НИ СА ПЛНИ СЪС СТОКИ. ТЕ НЕ МЕ РАЗБИРАХА. Сега пък, аз тях не ги РАЗБИРАМ. Защо само със стоки. Има си и пари, а ДОРИ И РАЗЛИЧНИ. Като валутии. НАПРИМЕР ЕВРА, ДОЛАРИ, различни видове. Дори и юани има.
93
0
 
3
 
! Отговори
до Ема Русева преди 2 месеца
Како Емкеее , до *** то ще го предоставяш ли ? От такива льо льовци кат вас пати тая държава . Напъни се уще малко , чунким приседнеш и *** Шиши в скута .
92
1
 
1
 
! Отговори
СТОКОЗНАНИЕ преди 2 месеца
НЕВЕНА СИ МИ Е ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СТУДЕНТКИ. От преди около 40 г. ТЯ СИ Е БУРГАЗЛИЙКА. Дори и УПРАВИТЕЛКА НА МАГАЗИН Е. Тя ми беше от най-ДОБРИТЕ. СИБИЛЕ АМИ, Невено моме.
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вчера един приятел се върна от Афганистан и от Пакистан бил там нещо по линия на ООН и разправя, че там се носят легенди за цветущата градина България, богатата членка на ЕС и НАТО и всички пакистанци и афганистанци мечтаят да мигрират в България.
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ема Русева не е видяла деедоовия на 8ми март, сега орева света за мигрантски черен шпек. Жалко, но уви така са жените с много котки и 120кв.м апартаменти у СтрелбищетУ
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ема Русева - Хапчетата, хапчетата, пи ли ги днес? Дано не си метнала и нЕкоя хилядарка през балкона, че като те чета.........
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еми има много мигранти в България, винаги е имало, откакто станахме богата европейска държава членка на ЕС и НАТО и живеем на висок европейски стандарт като самодоволни и оядени западняци, и този висок стандарт привлича много мигранти в България, затова имаме много мигранти тука. Ама нещо почнаха да изнасилват българските чесни девойки, затова требе да се обединим и да се сплотим сега срещу мигрантите, да спасим нашите чесни български девойки.