Пак отложиха делото за кметските избори в София

То не трябва да се превърне в политически процес
Обновена: 26 апр 2024 14:40 | 26 апр 2024 14:40, Инна Ангелова
13
Пак отложиха делото за кметските избори в София
Снимка: БГНЕС

Делото за кметските избори в София отново се отложи заради нови искания от страните. Административният съд в София ще заседава отново на 7 юни, два дни преди изборите 2 в 1.

Процесуалните представители на Терзиев и коалиция ПП-ДБ-СС - Александра Стеркова и Жулиета Мандажиева, отказаха да коментират съдбата на делото, ако Григорова бъде избрана на народен представител.

Мандажиева каза, че съдът трябва да се съобрази, че датата 7 юни е последен ден от предизборната кампания, а делото не трябва да излезе извън правната рамка и да се превърне в политически процес.

"Бихме искали да припомним, че дотук всички данни от експертизата показват, че именно Васил Терзиев е ощетен с гласове, но това дело продължава, което разбира се, съдът е длъжен да направи, докато се поддържа жалбата, но дотук всички данни показват, че ощетяването е в полза на Васил Терзиев. Той е ощетеният", каза Жулиета Мандажиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: кметделоСофия
Още от София
В кадър: Новата арт инсталация за 100 бона на мястото на мавзолея в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВАСИЛЧО КОГО Е ПОДКУПИЛ СЕГА ИЛИ ТОВА Е БОНУС ОТ СЪДА??!!!...
9
0
 
1
 
! Отговори
С тия флашки ... преди 1 седмица
..Ваня Григорова , може да извива ръце, както на ПП-ДБ, така и на БСП, преди изборите.....ТЯ НИЩО НЯМА ДА ЗАГУБИ --САМО ЩЕ СПЕЧЕЛИ !...ОЩЕ НЕ Е КЪСНО...!
8
4
 
2
 
! Отговори
Муахаха преди 1 седмица
Чухте ли имало Флашки с Година 2038 и 2015 - това е Честният Машинен Вот! А след толко месеци - повечето доказателства са вече старателно - унищожени - ЦИК им трябвали флашките за новите избори, сякаш нямат 5000 лева да си купят нови 1000 флашки по цена на едро, а трият Старите - трият ги, щото Унищожават Доказателствата!! В Закона най-малкото трябва да Пише - Флашките са пазят 10 години след Изборите и не се Трият - за да може и след 10 години дори да има Народен Съд след Експертиза!!
7
2
 
5
 
! Отговори
Мижав интерес преди 1 седмица
Няма смисъл вече... Ваня Л*а*й*н*о*м*е*т*а се готви за европарламентата,СОСъ и е тесен :)
6
3
 
4
 
! Отговори
Do 6 преди 1 седмица
Идиоото, Ваня е работила за Отворено Общество (Сорос)... Как смееш да дращеш или полицията на истината трябва да те изчегърта до 5то коляно??? хахахахаххаха
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Pycopoби, мечтаете ли си за мирижливата разпльокана ми ,.нджа на калтакът Григорова?
4
1
 
4
 
! Отговори
Писател, не читател преди 1 седмица
"... дотук всички данни показват, че ощетяването е в полза на Васил Терзиев. Той е ощетеният", каза Жулиета Мандажиева. Кой каза е за затвора?
3
1
 
5
 
! Отговори
.. преди 1 седмица
когато наистина не ти пука за тая държава и не искаш да пуснеш кокала
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така по добре, тъкмо ще закопае Нинова на изборите
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Александра Стеркова и Жулиета Мандажиева, отказаха да коментират съдбата на делото, ако Григорова бъде избрана на народен представител." - Какво значние има! Има ли престъпление, трябва да излезе наяве!