Мълния порази електрически стълб и предизвика пожар в центъра на София

Над 200 са сигналите след бурята, има райони без електричество
22 май 2024 22:00, Анисия Иванова
59
Мълния порази електрически стълб и предизвика пожар в центъра на София
Снимка: Bulgaria ON AIR

Над 212 сигнала са получени след бурята, която продължи над час в София. Това съобщи за Новините ON AIR директорът на "Аварийна помощ" към Столичната община Красимир Димитров.

"Мълния порази електрически стълб в центъра на София, пожарът се пренесе върху стара сграда. В района беше спряно движението на трамваите", каза Димитров.

Инцидентът е на кръстовището на новооткритите Централни хали.

След обилните дъждове има излизане на река от коритото ѝ в южните райони на столицата. Продължава отводняването подлеза на бул. "Цариградско шосе", който остава затворен за коли. Ще бъде почистен и измит, след което трафикът ще бъде пуснат.

"Има много райони без електричество, аварийни екипи работят за възстановяването на тока, който ще бъде пуснат до минути", добави още Красимир Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от София
Скъпите жилища в София пречат на трудовия пазар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Къде точно се е случило това? На коя улица?
51
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
А какво остава за малкия човек ....
50
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
А най-долното ниво дето патки пасе - неговите права са 8 часав работен ден , два дни уикенд и всичко подписано в Хага .... В номадските култури има родове на които са им трябвали век и повече да акумилират определено богатстсво - в тази тримерна държава има едни хора дето нямат манталитета нито на горния, нито на средния, нито на малкия...и по Артър Хейли - Хотел ще им кажа една приказка: Мое да имаш милиони, но нямаш манталитета на милионер, може да имаш милиарди - но нямаш манталитета ...
49
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
То трябва определен разум да се разбере за чл. 13 Държавата и църквата са разделени. Е вече под Стара Планина не са! По-скоро са лесбийки , които се карат коя коя да чукааа тоя път, ама много се обичат принципно! Неразделни са и сраснали се до загуба на разум! А разума е много *** - Ум царува, Ум робува, Ум патки пасе. Да го преведем на разбираем език. Богатия има мисия в живота - да развърже кесията за правилните неща. Средно богатия - робува буквално на важните неща и на тези под себе си, а
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ех тоя Путин бееееее
47
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Двойната администрация на Република България е свързана с една институция наречена Българска православна църква или скритата феодална държава - И ако първата администрация е горе долу изрядна то втората е доста престъпна ... което налага едни непреодолими различия и в други сфери между Северната част на страната и всичко под границите на Натура 2000 под Стара Планина - както би казал моя приятел Vol'Jin - "Хайде феодални *** на юг от Стара планина и прав ви път"
46
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Банка ДСК има двойно счетоводство , като Република България има двойна администрация - едното счетоводство са парите на разположение на клиентите, второто счетоводство са откраднатите от клиентите пари.... Това второ счетоводство се използва за покриване на лихви по депозити, допълнителни бонуси за определени мародерски групи и т.н. Сега по третият тефтер - Народна Република България - която е валиден юридически субект - наказанието по НПК е "един в главата 9мм"
45
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Знаеш ли как е прякора на юридическите невестулки дето прикачиха към мен с думите "Каква невероятна възможност" - The Devils brigade! .... Оказвам пълно съдействие на разследващите международни и национални институции, органи и лица .... И в Булгаков стил Майстора и Маргарите - ще си приеме истинската форма бригадата....
44
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Банка ДСК продължава да краде от клиентите си - взима вноски на вече изплатени кредити без оглед на вече погасен, изтеглят се револвирания по кредитни карти преди срокът за сумата... изтеглят се по два пъти. Нали знаеш, че след мен вървят 15 корпоративни адвоката. .... Банкерче на име Сергей ... търгува лични данни и има страхотни порно гордости ....
43
0
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 3 седмици
Tyrael, Tyr, Tengri .... you get the idea right!?
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До МОЛ Сердика падна топола и размаза коли на паркинга. Там има три такива тополи и за тях ежегодно гражданите от 20 години пишат в общината, че са опасни, за да ги махнат. В общината никой не се интересува, пращат отговори, че тополите били безопасни, защото до сега нямало щети по тяхна вина. А то всяка година падат клони и повреждат коли или пешеходци. Вчера след инцидента нарязаха тополата и парчетата и стоят на камара, но това изобщо не прави впечатление на общината.
41
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 седмици
Хюго каза да ви предам, че не вижда тънка червена линия под Натура 2000 на Стара Планина. И така и така сте вдигнали табелки : Хора без капка чест ! Е не ви прави чест! https://youtu.be/GR3vpRFt6pw
40
3
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 седмици
Важното е че има алеи за колеласти и скутерасти. Ще издадат заповед водата да минава само по тези алеи по време на дъжд.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Toва вече минава всякакви граници!! Главанакът да си подава оставката, защото не остана държава.
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин ни метна, безотговорно е да се заигравате с названието. "Сармат" е стратегически носител на ядрени БЧ, предназначени за цели, отстоящи на 18 000 км разстояние. Да удряш София със "Сармат" е същотото, като да стреляш по врабче с 240 мм. миномет "Тюльпан".
37
1
 
11
 
! Отговори
Добрата новина е преди 3 седмици
Че София ще стане като Венеция ще плуват лодки и столична община няма нужда да прави улиците и парите могат директно да си ги откраднат.
36
6
 
1
 
! Отговори
Путин ни метна преди 3 седмици
Един сармат това е истината
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
в района на джамията е нормално да се сипе божията благодат. самата джамия не е за изхвърляне, но нямам нищо срещу това да се получи верига, която да изтреби всичките араби и нигри в радиус от 5 км. следващия път се надяваме на повече.
34
2
 
7
 
! Отговори
Путин е Виновен преди 3 седмици
Очевадно е!
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"След обилните дъждове има излизане на река от коритото ѝ в южните райони на столицата." ---Това ще да е река Чавдар Мутафов. Е, добре де, улица се води, ама е по-пълноводна от река като завали малко дъждец, затова вече я наричаме река. Днес хората бяха сложили гуми и разни неща, за да може да се преминава... Европейска столица сме, и във Венеция има такива улици, кво искаме повече, а? Кметчето така и не се погрижи за проблема. Ама кво да очакваш от него, като е от ппдб, те толкова си могат...