Лимузина с абитуриенти катастрофира в центъра

Част от предната броня е паднала
24 май 2024 23:30, Стела Стоянова
61
Лимузина с абитуриенти катастрофира в центъра
Снимка БГНЕС, архив

Лимузина с абитуриенти катастрофира на бул. „Патриарх Евтимий“ в София. Инцидентът е станал вечерта, става ясно от публикация в социалните мрежи в групата „Катастрофи в София“.

Част от предната броня на лимузината е паднала след удара.

Полицията призова за внимателно шофиране в дните покрай баловете. Традиционно, полицията предприема допълнителни мерки за сигурност в празничните дни.

„Най-честите нарушения са изскачане на млади хора през прозореца на автомобила, размахвайки ръце, без предпазен колан и въртене на гумите от младите водачи на автомобилите. Всички тези неща са много сериозни нарушения и създават предпоставки за тежки катастрофи“, каза бившият началник на столичната „Пътна полиция“, Тенчо Тенев.

„СДВР дълги години охранява баловете, столичната „Пътна полиция“ също. Следим с камери и снимаме нарушителите, които се движат по улиците на София в коли и са извън прозорците. После ги привикваме и им се съставят необходимите документи и наказания за тези нарушения“, казва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: абитуриентикатастрофа
Още от София
Васил Терзиев всяка вечер чете, коя е любимата му книга?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Данъкоплатците не са длъжни да плащат на полицията извънредни дежурства. Да не говорим ,че здравите младежи най-добре да се учат да ходят пеша. Вместо за балове да си плащат за университет. На запад децата от 16-18 г. Възраст сами живеят под наем и родителите носят скъпи дрехи ,карат скъпи коли и пътуват по света. Пишлеметата да се учат на труд аааа-*** ха.
43
0
 
5
 
! Отговори
До 32 - продължение преди 3 седмици
Разделиха се по живо, по здраво, хлапаците винаги коректно си бяха плащали наем и сметки. Тя разбра от съседи, че същите момчета наели пригоден за живеене сутерен наблизо. Преди да започне освежаващ ремонт, тя реши да премести някои вещи и да донесе нови. Тогава забелязала, че всеки пък заварва пода на банята мокър, топла пара се усещала във въздуха. И какво се оказа? Хлапаците си направили още един ключ и ежедневно идвали да се къпят, защото в наетия от тях сутерен нямало баня. Чешити всякакви!
42
0
 
3
 
! Отговори
До 32 преди 3 седмици
Не се ядосвай. Разбирам, ощетили са те и са много виновни затова. Но все пак не се е случила тежка беда. Ще ти кажа една смешка, която се случи преди няколко години в една от уличките в квартала откъм западната страна на бул. "Витоша". Моя позната даваше под наем малък апартамент. Квартирантите бяха млади буйни момчета, да се чудиш да следват ли са дошли в София или да копунясват. Заради оплаквания на съседите от нескончаемата врява, тя им каза, че ще прави ремонт, затова прекратява договора.
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 36 Аз съм на същото мнение. Само ще добавя, че наистина трябва да им се внуши, че докато се забавляват не бива да излагат на риск и своето здраве и живот, и здравето и живота на случайните минувачи. Иначе, нека се забавляват, абитуриентският бал е ваднъж в живота. И да са живи и здрави!
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Появява се класа на която всичко им е позволено. Положението е трагедия.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
34: Пловдив отдавна е изоставен. Разбити улици, мръсотия, всеки си кара кой както желае, паркирането става даже на булеварди и в насрещното. Всеки си прави кой каквото иска. Положението е трагично и ще става още по зле.
38
0
 
12
 
! Отговори
ПаПа Гал преди 3 седмици
Ама как на "Патриарха"...... кмета каза, че там след реорганизацията дори и задръствания не стават при буря.....
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Напишете за варненската катастрофа и пуснете и видеото на наглите п.иш.ле.ме.та, които добре, че не убиха някого. Не мога да повярвам до къде я докарахме, честно!!!
36
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По злобен, най злобен, българин
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Значи гейовете защитени даже и минусу ми пишат що тъй децата не
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нека се забавляват малките, за някои това ще е единствената наистина тържествена вечер в живота. Както искат, така да си я правят. А мизерните завистници мрънкачи, да го д...
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А на гей парада глоби що няма ?????463
32
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде, сега и чистите, дето се къпели, били лоши. На българина, всичко, което не е tъпо, като него е лошо. Баси племенцето жалко
31
16
 
1
 
! Отговори
Секретар мвр преди 3 седмици
Изскачали през прозорците размайвали ръце и крещели ". Автора мрази деца абитуриенти особено . Можеше да замести. Думата изскачам " с показвам през прозореца. А крещенето не е нарушение . Размахването на ръце също.
30
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тук някой си обижда хората, че не се къпели. А точно къпещите се по два пъти на ден са най- големите мръссници. Голямото добрутро били поради факта, че хабят вода. Много сте напреднали, къпещите се, а вониите отвътре. Ако знаете колко наемателя познавах, дето нито водата, нито тока си плащаха с месеци, нито дори наема, редовно се къпеха и по този начин редовно КРАДЯХА още повече от собственика, вместо да излязат да поработят, да се поизпотят и да платят дълговете си. чистички и умитички наглеци!
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нова организация на движението и паркирането, нови катастрофи.
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
велоалеите са виновни!
27
2
 
31
 
! Отговори
nimportequi преди 3 седмици
Тройкаджиите трошат лимузини а отличниците пеша...
26
11
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 3 седмици
Моцарт ли да пускат, Стелий?!
25
8
 
9
 
! Отговори
Стоян Стелий : преди 3 седмици
"Пускай Миле Китич! Налей ми още,братЕ!"