ЦСКА поиска извънреден конгрес на БФС

Димитър Борисов: Шуробаджанащината е на всички нива!
12 сеп 2010 12:04,
152
ЦСКА поиска извънреден конгрес на БФС
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА официално поиска извънреден конгрес и смяна на цялото ръководство на БФС.

"Време е за промяна в българския футбол. Решението ни не е емоционално и продиктувано от мача с Литекс. Видно е, че българският футбол не върви нито на национално, нито на клубно ниво. Това е така заради видимата от всички корупция, която ощетява едни отбори за сметка на други", заяви президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

Вижте какво още искат червените шефове


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: футбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
1
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Крайно време е, защото на Боби Михайлов може да му хрумне да сложи и жена си като централен нападател. Абе, не се знае, може и да е по-успешна от сина му, който е абсолютна карикатура.
135
5
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Ако някой се съмнява че чарбата са ***, да прочете как президента им (бизнесмен?) Димитър Борисов е поканен от Реал Мадрид за събеседване.
134
4
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Цекето незаконно играят в А група, - дължат много пари на много места, всъщтност са ги откраднали, нямат стадиан, неправилно са основани - с указ на партията и вкарани направо в А група, а след като изпадат, изгонват Септемри и играят на негово място. Никога не са ставали шампиони а съдийте са им го уреждали, както и загубите на Левски и не срещу рушвет, а по решение на партията - за разсейване отиват на лагер. Сега също са отбор на власта, иначе щяха да играят в В група.
133
1
 
2
 
! Отговори
швеик преди 13 години
сега пък БФС им виновни на чорбата че не могат да играят- неее глобалното затопляне ви е виновно,пък другия път спокойно можете да обвините Далай Лама
132
2
 
2
 
! Отговори
Малее преди 13 години
Правилно! Аз предлагам всеки,които падне да иска извънареден конгрес:)
131
7
 
2
 
! Отговори
5 преди 13 години
цска-турци
130
4
 
4
 
! Отговори
ааа преди 13 години
А в четвъртък-задна прашка бешикташка и пак съдията ще е виновен.
129
0
 
11
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Футболът на национално ниво отдавна е в агония.
128
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На ЦЕЦА предстои да и вземат 3 т. заради неизплатен дълг към Пирин и затова е тази истерия ! Иначе мача си беше равен с Латекса !
127
1
 
6
 
! Отговори
Жорж преди 13 години
В централата на БФС се изпокараха - Лечков иска смяна на играчите на национ-алния отбор,Гигов изрева от съдии и калпави национали,Коща и той изрева от Ко-це Костадинов и Баничката,Михов избяга; единствено верни на Боби останаха левскарите,които искат да са шампиони тази година, и Г.Ганчев,който също иска Литекс да е тази година шампион, а после - насреща който отбор хване Литекс, той го бие.Защото там няма Коцето,няма Боби и никой не познава Гришата.
126
1
 
2
 
! Отговори
телетекст... преди 13 години
Само да кажа ,че всички от терена един ден отиват в БФС
125
2
 
7
 
! Отговори
Мери преди 13 години
Ст.Стоилов се оплаква във в-к Топсорт:Ако сме нормална държава,ЦСКА не тряб-ваше да започва първенството.Разбира се,че не сме нормална държава - иначе Г.Ганчев,който със заменки завладя 700 дка земя по черноморието, трябваше да бъде в затвора, а президентът взе,че го награди с орден Стара планина, Б.Ми-хайлов пък го пита кой съдия да му свири мачовете.Защо не обявят без мачове Литекс за шампион,Боби да му даде медалите, а после я Батето, я Дебрецен да му надуят шушоните.
124
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ТОЗИ ПАСТИЧКА ЛИ Е, ЕКЛЕРЧЕ ЛИ Е, ТУЛУМБИЧКА ЛИ Е? НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е, АМА Е СТРАХОТЕН ПРЕСТЪПНИК!"
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 137: КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗМИСЛИШ НИЩО, НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ! ЩОТО ТОВА ДЕТО СИ ГО НАПИСАЛ, СИ ГО ПРЕПИСАЛ ОТ ЕДИН САЙТ, ПРИСТРАСТЕН КЪМ КЕНЕФИТЕ ОТ ПОДУЯНЕ!
122
4
 
3
 
! Отговори
аман преди 13 години
Аман от *** привърженици на отбора от Подуяне! То бива бива безхаберие , ама това е ужас- Напред юначета от оня квартал-срам ме е да кажа от кой отбор сте . Но всеки си заслужава гьола в който се е "ожабил".
121
3
 
4
 
! Отговори
RED преди 13 години
На феновете на кварталния отбор от кв. Левски, който е изцяло на софиянци и на никой от провинцията, не им трябва да махат боби, защото си ги поддържа. А оня мъри , чухте ли го какво каза-завиждали му за успехите с Левски- ааааааааааахахахаа, то голям пробив беше!!!!!!!!
120
1
 
4
 
! Отговори
) преди 13 години
ДОСТОЙНИЯТ ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА БАТЕТО Е ДОБРЕ ДА ОСТАВИ БФС-ТО, АКО НЕ НА СИНА СИ ПОНЕ НА НЯКОЙ ПО-КАДЪРЕН РОДНИНА!!!!!!
119
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този е достойният наследник на Батето. Батето пиеше в ефир, този пие уискита по време на работа,когато не го снимат. Пълна деградация е той и цялото БФС. ОСТАВКА! ВЪН от БГ футбола алкохолизирани шимпанзета.
118
3
 
1
 
! Отговори
Синю Гуведу от Лески преди 13 години
ДО 129 / Прав е Загрижения Чорбар от ЛеСКитУ...Си го прав бе Лески!!!ЦСКА е много зле. ама нека Лескиту да е винаги толкова добре като сега, НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЗИ БФС ДА СЕ ЗАКРИЕ . МОИТЕ ДАНЪЦИ НЕИСКАМ ДА ХОДЯТ ПРИ БУКЛУЦИ.

Спонсорирани публикации