Левски победи Гент, поражение за ЦСКА в Турция

На "Герена" вече мирише на история, червените допуснаха фатален гол
16 сеп 2010 22:05,
139
Левски победи Гент, поражение за ЦСКА в Турция
Снимка: БГНЕС

Левски сътвори футболен празник тази есен, след като започна участието си в груповата фаза на Лига Европа с великолепна победа над Гент с 3:2 на стадион "Георги Аспарухов". 

За първи път "сините" успяват да победят белгийски тим.

25 000 души се насладиха на победата на стадиона.

Столичани доминираха през по-голямата част от мача, но на два пъти защитата им се пропука фатално. 

По-късно в четвъртък отборът на ЦСКА допусна гол в последната минута на редовното време и записа загуба с 0:1 от турския тим Бешикташ в първия си мач от Група "L" на турнира Лига Европа.

Домакините започнаха по-настойчиво срещата на стадион "Инюню".

Вижте още за мача Левски – Гент

Вижте още за мача Бешикташ - ЦСКА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
10
 
! Отговори
НО КОМЕНТ преди 13 години
НЕ Е ВАЖЕН ТОЛКОВА РЕЗУЛТАТА.е, ТРЪПКАТА ОТ ПОБЕДАТА СИ Е ТРЪПКА, НО ПО ВАЖНОТО ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ Е ДА ВИДИМ ХУБАВ И НАПРЕГНАТ МАЧ, ДА ВИДИМ ХАРАКТЕР И СЕБЕРАЗДАВАНЕ.В този смисъл-честито на левски, браво и на ЦСКА!бориха се момчетата от първата до последната минута.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
super dano levski pobedi i v belgia che padnat li sas 1 0 levski e svrarsheno ni vzimame cupata a gent da duhat supata
102
1
 
17
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Както съм казвал и преди, не е важно кой пръв ще вкара гол и колко гола ще ти вкара, важното е като свърши мача да си с един гол повече, а освен това и играха хубаво,БРАВО, ето това вече е моят "ЛЕВСКИ"!
101
5
 
6
 
! Отговори
levski преди 13 години
Жоро вратарчето, мога да ти кажа, че извади някой много опасни полижения, и внесе спокойствие в защитата, а и няма вина за 2-та гола, особено за 1-вия, и Чех да беше няма хващане тоя удар...
100
0
 
4
 
! Отговори
Бургазлия преди 13 години
Трябва да има повече такива коментари като на Nikolova! Браво!
99
1
 
11
 
! Отговори
иксвеЛ преди 13 години
От години не бях виждал толкова добра игра от Левски... Страхотна ПОБЕДА със невероятен ХЪС ЧЕСТИТО. Само една малка критика да добавя мисля че е време Петков да отстъпи на по-младите... той е слабата брънка в отбора на ЛЕВСКИ в момента той е слабата брънка в отбора!
98
1
 
34
 
! Отговори
Nikolova преди 13 години
Много ме радва фактът, че има толкова много хора, които въпреки клубните си пристрастия, успяват да се зарадват и на достойното представяне на другия отбор! Все пак и Левски, и ЦСКА представят България в Европа, така че всеки техен успех е и успех за България! Бях на Герена снощи, това чувство трябва да се преживее, не може да се опише! Просто уникално! Поздрави на ЦСКА за добрата игра!
97
1
 
6
 
! Отговори
roki преди 13 години
edinstvenia futbolen otbor v balgaria koito izdiga neinia prestizh samochuvstvie i imidzh tova e levski . toi srazi nepobedimite shvedi a sega i belgiicite koito si biaha kupili sadiata no i tova ne im pomogna. duhat na nai velikia futbolist gundi vitae i krazhi vav levski koito machka kato valiak vsichko nared. gord sam che sam levskar.
96
2
 
12
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
е, тази година левски отстрани двата последни шведски шампиона и би носителя на белгийската купа в групите.рожелавамим успех. браво за селекцията.с малко пари, но успешно вложени. за разлика от цска - дългове за милиони, вкл. за играчи, които са за *** на титаните. показаха го и вчера след мача
95
0
 
32
 
! Отговори
И САМО ЛЕВСКИ,ОЛЕ преди 13 години
Не бях виждал отдавна фенове да плачат от щастие на стадиона.След такава победа, мога само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.Не бях виждал ЛЕВСКИ да се борят така,от първата до последната минута.Кривият остана без въздух,Евала Саше,ти наистина си левскар.Единствената издънка беше на вратата.Добре,че не загубихме защото никой нямаше да му прости.Тук е мястото да кажем едно голямо БРАВО и на ЦСКА.Бориха се момчетата,просто нямаха късмет.Да се учат националите.Борба му е майката от 1ва до 90та минута.
94
4
 
26
 
! Отговори
XXX преди 13 години
БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА, ЛЕВСКИ - ОТБОРЪТ НА НАРОДА, НАКАРА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ! СИНЯ ЛАВИНА, СИНИ БОГОВЕ! ВЕЛИК МАЧ, СТРАХОТНА ПОБЕДА!
93
0
 
31
 
! Отговори
ЦСКА ФЕН преди 13 години
Честитя победата на левскарите :) това са точки за България :) освен това дошла след хубава игра и драматичен като развитие мач :) ! За наште какво да кажа.... Не заслужавахме определено тази загуба в последната минута :( Бешикташак играха ГАНКИНОТО както се казва а и май подцениха мача ! Жалко че не се възползвахме :( ! А и мисля че ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПРОЛИЧА ЗАЩО КИЛИЪН ШЕРИДЪН НЕ Е ИГРАЧ НА СЕЛТИК ВЕЧЕ А Е ТУК ! :( МНОГО ДЪРВЕН! ОПРОПАСТИ МИСЛЯ ПОНЕ 3-4 ИДЕАЛНИ ЗА ГОЛ ПОЛОЖЕНИЯ ! НЯМАМЕ ГОЛАДЖИЯ:(
92
0
 
6
 
! Отговори
... преди 13 години
Глупости не ми се слушат! Естествено, че не са турци, но защитават турската чест, нали?!
91
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за ЦСКА. Пропиляха си шанса да отмъкнат точица или дори 3 от безобразно трагичния Бешикташ. Тези турци само грешаха, почти всички пасове им бяха грешни. Ужас!!! Онова момченце Шеридан ви провали :)А Левски бяха страхотниии! Само защитата и вратаря малко куцаха!
90
3
 
9
 
! Отговори
Dicky_Dick преди 13 години
"прехваленити мръсни турци!!!" хахахаха Гути, Куарешма, Сабата, Холошко, Ернст и т.н. са чистокръвни турци, наследници на Великата Османска империя!!!!
89
3
 
6
 
! Отговори
софиянка преди 13 години
е не само срещу ЦСКА 2:0 3:2 а и в ЕВРОПА
88
2
 
26
 
! Отговори
... преди 13 години
Сааамо ЛЕВСКИИИ! Още не мога да повярвам, страхотен мач, браво, момчета, накарахте ни да се гордеем, че сме българи!!!! А за ЦСКА, много ме е яд!!! Бяха на моменти дори по-добри от прехвалените мръсни турци!!! Цесекарите също трябва да се гордеят с отбора си! Успех и на двата отбора!
87
1
 
15
 
! Отговори
... преди 13 години
Сааамо ЛЕВСКИИИ! Още не мога да повярвам, страхотен мач, браво, момчета, накарахте ни да се гордеем, че сме българи!!!! А за ЦСКА, много ме е яд!!! Бяха на моменти дори по-добри от прехваленити мръсни турци!!! Цесекарите също трябва да се гордеят с отбора си! Успех и на двата отбора!
86
0
 
32
 
! Отговори
George преди 13 години
Браво на Левски, малко радост в сивото ежедневие. Жалко за Цска, заслужаваха поне равен.
85
0
 
39
 
! Отговори
ЦСКА-р преди 13 години
Честито, левескари. Много хубава победа с красиви голове. Ех, защо нямаме и ние един Гара в ЦСКА...