БФС: Божинов никак няма да ни липсва

Той ще съжалява за думите си, смятат от футболната централа
52
 БФС: Божинов никак няма да ни липсва
Снимка: БГНЕС

Драмите около изваждането на Валери Божинов от националния отбор за мача с Уелс не са болка за умиране, обявиха от БФС.

Първоначално нападателят бе извикан за мачовете с Уелс и Саудитска Арабия, но после Лотар Матеус се отказа от услугите му. От своя страна Божинов пък се закани, че занапред може и да не играе пак за България.

"Когато един човек говори под влиянието на емоции, греши. Божинов ще съжалява за думите си след няколко дни", заяви говорителят на БФС Павел Колев.

Той добави, че тъй като нападателят на Парма има едва няколко попадения за България, отсъствието му няма да се усети много.

"Божинов не е "головата машина", за която да съжаляваме, че няма да бъде в Уелс", категоричен бе той.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
9
 
! Отговори
нед преди 13 години
Абе какъв Тодор Колев бе? Преценявайте трезво бе хора. Кога "отбора на Плевен", както си се изразил, е бил в А група? То по регионалните дивизии има хора, които вкарват по 40-50 гола на сезон, ама това не значи, че имат ниво за националния отбор. Това с Божинов е пълна простотия - Михайлов бил "посъветвал" Матеус... Очевидно избраха Матеус точно с идеята, че ще е пълна пионка и ще могат да си развяват коня на негов гръб.
23
0
 
11
 
! Отговори
кривия преди 13 години
Тоя е ***,първо качество! Егати смешника!
22
0
 
5
 
! Отговори
kiril преди 13 години
TEQ BOKLUCI KAKVO LI GI INTERESUVA OSVEN PARI NE6TASI PRODAJNI K.....TA
21
1
 
6
 
! Отговори
skior преди 13 години
ma niakoi oste li se interesuva ot prirodnoto iavlenie nareceno bulgarski football?
20
0
 
17
 
! Отговори
До кога,стига вече!! преди 13 години
Кога правителството ще забележи игрите в БФС и ще им изпрати проверка???Да проваляш съзнателно квалификации е престъпление и предателство.Няма ли закон по който Перуката да се осъди и вкара в затвора!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
malkata peruka ima 11 pusnati gola v 4 ma4a hahahai e titulqr v nacionala
18
5
 
23
 
! Отговори
niki преди 13 години
Ще се усети липсата на Божинов. По жълтите вестници ще престанат да пишат за него и с коя *** какво е правил. Той друго освен да пишат по вестниците за него не може. Щом търка скамейката на Парма значи няма място в националния отбор.
17
1
 
10
 
! Отговори
Ян преди 13 години
До Dan: Как да извикат такива като Тодор Колев, когато агента му не е в далавера с БФС? Навремето го пускаха за по 10 минути в Левски, за да не засечни големия Гонзьоолу.Сега БФС извика неграмотния, като треньор, Матеус за да симулира някаква дейност. Ще го оставят да се издъни и после ще почнат - нали искахте чужденец - дадохме ви... И пак ще продължат с техните далавери.Решението е да махнат всички от лято'94 и да се избере ръководство, които са преди всичко мениджъри, а после футболисти.
16
0
 
16
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Все пак Божинов няма силни изяви в националния отбор, отсъствието му надали ще се усети особено. Вероятно ще се усети дори по-слабо от отсъствието на Бербатов, каквито и да са нападателите с некадърен вратар връзкар, трагична защита и трагична средна линия сме заникъде. Само Стилиян и Мартин имат прилични изяви в средната линия като атакуващи халфове, липсват плеймейкър и дефанзивни халфове тотално.
15
1
 
48
 
! Отговори
thumbs up ! преди 13 години
палци горе и ако ти си на мнение че това е най-некъдърното ръководство на БФС до сега, което бавно и сигурно гони най-добрите български футболисти !
14
3
 
16
 
! Отговори
моля! преди 13 години
А бе, айде стига сте се правили, че някой не съществува и че никога не е бил на това място! Айде стига с тези типично български простотии! Така беше и с Бербатов- когато обяви, че напуска поста на капитан, от футболният съюз се направиха че изобщо го няма. Забряват, че тези момчета измиват очите на БГ изобщо във футбола...Между другото, който е видял простотията на завистливия български бай ***, андрешко, нане, вуте и прочие герои, се е махнал о време от тази нещастна държавица!
13
0
 
31
 
! Отговори
диагностик преди 13 години
На тия никой не им липсва. Те са онанисти !
12
0
 
64
 
! Отговори
Vikonta преди 13 години
Ако целия БФС се махне, най-няма на никого да липсва!
11
0
 
43
 
! Отговори
Перуките вън! преди 13 години
Нагли ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всички вън мамка ви!!!
10
0
 
13
 
! Отговори
. преди 13 години
hahahhaahha
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чакаме бенефис на националният отбор!Ххахаахаха
8
0
 
15
 
! Отговори
anim преди 13 години
hahahahha голяма глупост. нарича се уважение, като не го позквате, еми ... такъв ще ни е футбола. Иначе какво да ни липсва, факт ли е че навън всички играят та пушек се вдига? (или поне една част от футболистите). като простигнат в нашия национален "отбор" изведнъж нещо се случва.извинението, еми те се пазят за навън не върви вече.един,два пъти да, ама това става малко като "само аз съм нормален, вси4ки оснатали са луди". аиде моля ви се.докатои перуката е в БФС нищо няма да се случва правилно.
7
0
 
14
 
! Отговори
gero преди 13 години
ne sa samo na perykata,ami i na ple6ivia *** sa6to
6
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, при положение , че нямаме и отбор, никой няма да липсва ...Дори на футбола няма да липсваме - никой няма да забележи, ако спрем да се пускаме в състезания, или спрем първенството...
5
0
 
63
 
! Отговори
рамбо преди 13 години
като се откаже и стилян от бфс най накрая щее са постигнали целта си - в националния да играт само роднини н Боби Перуката - синове, зетьове и пр. да се готвят шуреите и баджанаците и за тях щ се намери място