Албена Денкова роди момченце

Максим Ставийски присъствал на щастливото събитие
30 яну 2011 13:50,
793
Албена Денкова роди момченце
Албена Денкова е спортист на България за 2006 година. Снимка: Булфото

Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова роди момченце.

Щастливото събитие е станало към 10 часа в неделния ден.

Денкова е родила със секцио в болницата „Света София”.

Бащата Максим Ставийски и сестрата на Албена - Ина Демирева, са присъствали на раждането.

Албена Денкова е спортист на България за 2006 г., като през същата година стана и световна шампионка.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


793
Още по темата: Албена Денковараждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
538
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно в Петербург съм живял, ***, въпреки че тогава се казваше Ленинград (до едно време от престоя ми).
537
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не мога да разбера какво общо има раждането на едно дете с това, какво е прегрешил бащата???Горкото дете! И то цял живот ще бъде сочено с пръст:(
536
3
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
до колкото си спомням пр калоянчев жената почина за съжаление. Аз обаче не мога да разбера как може толкова много хора да проклинат едно новородено ......*** кълнат , само това ще добавя .....
535
6
 
2
 
! Отговори
До 603 преди 13 години
Там освен пияници като теб-нормални руснаци няма!Сибир е място за престъпници и чуждестранни ...Живял съм в Петербург..там ти не си стъпил за тия 7години....Глъмпер!
534
3
 
14
 
! Отговори
ДО 600 и подобните г преди 13 години
тук не коментираме престъплението на Максим,а появяването на НОВ ЖИВОТ!!!Да е живо,здраво и талантливо новото българче..!
533
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
601 - Много руснаци съм виждал. Все пак съм живял 7 години в Русия за разлика от теб, може би.И не съм казал, че всчики руснаци са пияндета и убийци. Говорех за конкретен човек, ако въобще може да се нарече човек, такова страхливо и подло нищожество като Максим Ставийски.
532
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хора, българи, вие не разбрахте ли, че живоът на политиците, спортистите и въобще на богатите е по-ценен от вашия такъв и този на вашите деца.Зная, че за всеки е неприятно да прочете подобно нещо, но това е тъжната истина, както се казва.Фактите го потвърждават.
531
3
 
8
 
! Отговори
До 594 преди 13 години
"Всеки руснак-комунист и пиянде"!!Ало ,...ти жив руски човек виждал ли си?!Приличаш ми на политпросветата от 80-години-"Всяко яце-бомба срещу капитализма"!!
530
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С тази разлика, че блъснатите от Калоянчев и Маричков хора не бяха убити, а само ранени и сега са си живи и здрави. А тук говорим за два отнети човешки живота при това в нетрезво състояние.Не мога да разбера, как може да има хора, оправдаващи такова поведение.
529
8
 
12
 
! Отговори
опомнете се преди 13 години
ЩО ЗА *** ЗАЩИТАВАТ ЕДИН УБИЕЦ, КОЙТО Е ПОМЛЯЛ И УБИЛ ЕДИН ЧОВЕК, ОСТАВИЛ ИНВАЛИД И ПОЧТИ ЧОВЕК ДРУГ ???КОЙ БИ ЗАЩИТАВАЛ ЧОВЕК, УБИЛ СЛЕД ГОЛЯМО ЗАПИВАНЕ, ОПИТ ДА СЕ ПОКРИЕ ЗАЩОТО Е ВАЖЕН, ЗВЪНЕНЕ НА МИНИСТРИ И Т.Н., КОЙ БИ ЗАЩИТАВАЛ ТАЗИ НАГЛОСТ ???Само *** човек, не вярвам друг.Всички тук имате майки, деца.... представете си някой "ВИП" да ги сгази, да се опита да се покрие, утре да го виждате пак ухилен, и всички да казват "ама той е ВИП, позволено му е".УЖАС. БЪЛГАРИ !
528
3
 
11
 
! Отговори
нервна до 569 преди 13 години
Който е убил да търка затворническите нарове,Верно,прав/а/ си,обаче! Калоянчев също уби човек на пътя,но не лежа! Кирил маричков също уби човек на пътя,но не лежа!И не ги осъждате,нали?! Не знам,с какво имат проблем тука форумците - че е руснак,че е пиян,или че е пиян руснак!.Аз лично не харесвам руснаците от дете.Но,заслужаваше затвор,не защото е пиян руснак,а защото е ПРОСТО ПИЯН УБИЕЦ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ От ЕТНОСА.*** първосигналните бг *** не могат да схванат тая подробност.
527
3
 
17
 
! Отговори
american boy преди 13 години
Какво е това безобразие! Не забравяйте, че бебчето няма никаква вина!
526
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Честито на великите спортисти и големи Българи-Албена и Максим!!!Дано детето им донесе толкоз слава колкото и родителите му!!1
525
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
589 - Какъв БЪЛГАРИН е един руски комунист бе, ти въобще добре ли си.БЪЛГАРИЯ бяха двете му жертви, той е руско пиянде.
524
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре никой без медал, отколкото убиец на българи.Значи излиза, че всеки шампион може да убие човек ли?Ами нека започнат с *** тогава, да видим ще запазиш ли мнението си???????
523
4
 
8
 
! Отговори
марин преди 13 години
do 584 Аз никога не си позволявам да влизам пиян в кола. Като отивам някъде на парти ходя с градския и се връщам с такси и не само аз ами и много мои приятели. Ти питаш колко от приятелите на 578 не са сядали пили зад волана, но въпроса ти не е правилен, питай колко от приятелите му са убивали хора и колко от тях са лежали в затвора заради това. *** и детето на убиеца да се махат от България. Където го видя тоя руснак ще го плюя.
522
7
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Мили хора ,по 15 алкохолни проби се правят на вечер,всички сме един дол дренки ,но умираме да сочим другите с пръст.Завирайре главите си в пясъка и говорете за другите.Всички сме един дол дренки
521
3
 
7
 
! Отговори
УЖАС преди 13 години
Максим не е бил пиян като ***! Изпил е само една ракия! Кажи ми според теб колко процента от твоите познати НЕ са сядали пили зад волана? Аз почти не се сещам за такива хора. Вие не сте съд! Вместо да се радвате, че ДВА ПЪТИ е бил СВЕТОВЕН ШАМПИОН за БЪЛГАРИЯ, вие плюете. ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ И ПОЗНАТИТЕ СА ***.ТЕ СА СЪЩИТЕ ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ.АЗ НЯМАМ ТАКИВА ПОЗНАТИ, АКО ПОЗНАВАМ - ПРЕД МЕН ЗНАЕШ ЛИ КГОА ЩЕ СЕ КАЧАТ ПИЯНИ - ЩЕ ЯДАТ ШАМАРИ ЯКО ОТ МЕН.
520
4
 
4
 
! Отговори
човек преди 13 години
Оставете хората на мира в този момент.... А трябваше първо да им честитим!! ЧЕСТИТА И ЗДРАВА !!!
519
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Максим уби човек.Максим беше осъден от съда.Следователно Максим е убиец !А защо триете, когато някой напише "Максим е убиец" ?Какво в правилата ви се нарушава?