Само конско за футболистите на Левски

На този етап глоби няма да бъдат налагани
Обновена: 1 мар 2011 10:46 | 1 мар 2011 10:45, Красимир Ангелов
47
Само конско за футболистите на Левски
Снимка: Булфото

Здраво конско отнесоха играчите на "Левски" за позорното 1:3 от ЦСКА.

Засега обаче глоби няма да бъдат налагани, но футболистите нямат право на грешка.

Освен това до второ нареждане тренировките остават закрити. Продължава и медийното ембарго за футболистите.

"Сините" обявиха, че нямат контузени от сблъсъка с "армейците". Аут за мача с Локомотив София в неделя е единствено Христо Йовов, който получи червен картон.

Гара Дембеле пък бе пратен във фитнеса след триенето на сол в съблекалнята.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Христо ЙововЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те милите от конско не разбират...трябва говеждо да им се чете :D:D:D
25
4
 
3
 
! Отговори
тано преди 13 години
мача беше спазарен не се косете
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никога не съм се чувствал така засрамен от играта на Левски и то на нашия стадион..имаше нещо в тази работа,или на Ясен не му е ясно каво да прави,или не могат футболистите
23
1
 
11
 
! Отговори
ес преди 13 години
За загубата е виновен Ясен.Второто полувреме трябваше да се играе по друга схема,с един Дембеле,пазен от четирима не става.Защитата ни никаква,вратарчето пък ***.С десет човека играхме по-добре.И Батков да говори по-малко,да посещава повече тренировките на отбора!Имам усещането,че повече ходят на дискотеки и козметици отколкото на тренировки.Честита да им е победата на ЦСКА,докато не играем ще ни наказват.Дано се смеем последни.Има време.
22
5
 
6
 
! Отговори
- преди 13 години
Нашите просто не играха.Интересно защо?Едва ли мача е бил уговорен,но съмненията остават.Сега да се стягат,защото искаме да гледаме Левски,който знаем и обичаме!Не всичко е загубено,макар че този позор трудно ще бъде забравен.Ясен да вземе мерки,ако не може да събира куфарите.И все пак-Левски си е Левски.
21
9
 
3
 
! Отговори
черепа преди 13 години
садък 19,гадно ти е,че ни бихте с уговорен мач:)
20
2
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
Е,как да им спрат заплатите,като докораха на Тара няколко милиона лева с тая загуба..
19
4
 
5
 
! Отговори
хаха преди 13 години
до 18А,бе,***...Парите ги изкара Бай ти ***,а не чорбата...ти как мислиш,че смешника-орденоносец издържа отбора,а?от друга страна пък ако ЦСКА играеха в черното тото,нямаше да имат финасови проблеми..ама какво да се прави,то в говежда глава мозък има ли та да помисли...
18
4
 
5
 
! Отговори
черепа преди 13 години
Тоя мач не го играхме в Еврофутбола,ама мачът Черноморец-чорба някой знае ли как е уреден да изкараме и ние като затъналите Титанци някой кинт?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе не са прави от ръководството на Левски.Не мисля, че конско върши работа а и да им спрат заплатите все тая ... достатъчно са големи и за 2-3 месеца няма и да усетят.Трябва да им вземат най-милото ... дискотечки ... барове ... жени и да им сменят модерните прически. Много лесно се спират от тези неща. ВСИЧКИ ДЕНОНОЩНО НА ГЕРЕНА, ДОКАТО ЗАПРИЛИЧАТ ОТНОВО НА ЛЕВСКИ И ДА СПРАТ ДА СРАМЯТ ИМЕТО НА ОТБОРА!!!
16
7
 
10
 
! Отговори
zxcvb преди 13 години
Смешковци! Мача бил продаден, Дембеле играл симулативно....Кога най-после ще признаете, че сте въздух под налягане. С купени мачове лесно или продажно БФС лесно се става шампион или се участва в Европа. Видя се кой сега работи здраво и тренира. Май тази година ще си останете само с приказките :))
15
8
 
13
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Първото положение за гол пред Левски беше в 71вата минута.И като видиш няколко пъти головете на ЦСКА всичко се изаснява.Толкова емоции за един продаден мач.Жалко.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя който сложи пръст надолу на мнение 12 явно не иска да гледа конкуренция и истински футбол у нас или е турчин фен на Бешикташак. Да но е факт че досега турски и украински отбори са играли 21 пъти и всичките пъти турците са отпадали позорно. Предпоследния път средняшкия Карпатия Лвов очисти Галатасарай с 2 на 2 и 2 на 1. Корумпираното турско първенство не фела. А не нашият умник Шеридан на празна врата да се резили и да ни бият в 90 та минута.
13
3
 
11
 
! Отговори
фен клуб 3 в 1 преди 13 години
Къде си Батков,къде си Батков да ми пееш сладко,сладко..........
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има такива мачове, в които на единия отбор му се получават нещата, а на другия не. Не трябва да се правят трагедии. Дано нивото на футбола ни се вдигне. Дано шефовете разберат, че трябва да вложат милиони за футболисти и заплати, както в Украйна, за да продават после играчите си за десетки милиони и да участват в ШЛ, а не да правят далаверки на дребно. Ей ги от Динамо Киев с Бешикташак общ резултат от двата мача 8 на 1! А моят любим ЦСКА трепереше срещу този средняшки турски отбор. Защо страх?
11
1
 
9
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Тия бой заслужават,играха като една квартална сбирщина,а ходиха на подготовка,5 звезден хотел,глезотийки,контроли с добри отбори,топло време,заплати на време.Какво по дяволите им липсва.Първи мач вместо и двата отбора да изорът тревата от тичане те се влачеха като народна песен
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Левски да се гордеят с Дембеле, а не да го винят за загубата. Нека да видят колко мишоци имат в защитата, връзкаря вратар Митрев. Нормално е ЦСКА да вземат мерки срещу него. А такива комици като Йовов, които никой не пази защо не вкараха. Нашите ако го бяха взели в ЦСКА сега Левски щеше да е на осмо-десето място. Добре че махнахме единия брат Минев, това ни вдига нивото, което и без това не е кой знае колко високо. Добре че Левски не продадоха Дембеле за без пари.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Със сигурност са продадени не малко мачове между двата отбора напоследък, особено тези с резултат дежурно 1 на 1. Тук по-скоро мач се игра, което е добре за футбола. Ако беше продаден, щяха да уредят Дембеле с хеттрик, например 3 на 3. Да не забравяме, че Левски беше трагедия в защита миналия шампионат, а повечето куци коне отново си стоят там. Дембеле беше пазен от двама-трима, които кое с късмет, кое с рикошет се справиха. Никой не остава водещите отбори да се обиграятведин състав две-три годи
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цесекар съм, но Левски няма от какво да ги е срам от тази загуба. Нито ние да се гордеем с победата. Просто в момента ЦСКА играе футбол, който е мъчение за нас феновете, но и за противниците ни. В момента ние трудно побеждаваме слабаците, защото в атака сме шаблонни и срещу сгъстена защита сме много зле. Левски игра открито, той водеше мача и ние използвахме по най-късметлийски начен положенията ни. Обзалагам се че ще се омазваме срещу слабаци. А Левски да си върне Жоро вратарчето, Митрев е нула
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мача смърди здраво, при къде по-малки загуби са хвърчали оставки и глоби, а сега кротко... Някой е напълнил джобовете от тотото.