Шалке капитулира срещу Манчестър Юнайтед

Блестящият Нойер не успя да спаси отбора си и получи два гола
Обновена: 26 апр 2011 23:46 | 26 апр 2011 23:45,
63
Шалке капитулира срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вратарят на Шалке Мануел Нойер направи чудеса от храброст, но накрая и той не успя да попречи на Манчестър Юнайтед да спечели с 2:0 първия полуфинален мач от Шампионската Лига, игран на стадиона на германците "Фелтинс Арена".

"Червените дяволи" имаха смазващо превъзходство през целия мач, но стражът на Шалке направи поредица невероятни спасявания. Така гостите бяха на ръба да се отчаят, когато в средата на второто полувреме те само за две минути успяха да нанесат два бързи удара.

Първо Райън Гигс откри резултата след асистенция на Уейн Руни, а след това самият Руни вкара втория гол след подаване на Хавиер Ернандес.

С това отборът на Сър Алекс Фъргюсън си осигури много комфортна преднина преди реванша след 6 дни на "Олд Трафорд". Това от своя страна пък може да позволи на отбора да хвърли всички сили в решителния мач от английското първенство през уикенда срещу Арсенал.

Както е известно, българският нападател Димитър Бербатов изобщо не бе в групата за мача, тъй като се твърди, че има контузия в слабините.
 

Още за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
IKILLU преди 13 години
до 58Ти май не си гледал мача?
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КЪДЕ БЕШЕ СУПЕР НАДЕЖДАТА ЧИКИРИКИ ??? МАЙ НЕ ИГРА В ТОЗИ МАЧ ???
55
3
 
1
 
! Отговори
J.B. преди 13 години
Само не разбрах в този мач игра ли ЧичоРита или го гледа отблизо без билет ???
54
1
 
20
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
Да така е за съжаление.Но каквото и да стане той ще си остане като футболист на Юнайтед много са минавали някои славно други безславно но Бербо ще се запомни аз съм горд че български футболист игра в такъв знаменит отбор.България би трябвало да го аплодира на крака,а те?Не знам какво да кажа.
53
1
 
17
 
! Отговори
до AK-47 преди 13 години
Да знам прав си.Просто ме е яд че с един такъв наш футболист който според мен е първият след Стоичков и съм сигурен единствения занапред(много се съмнявам скоро наш сънародник да заиграе в клуб като Юнайтед) който наистина успява да сложи България на картата ще се свърши по този начин.По скоро като неуспял..което е ужасно..а най-лошото че и повечето от завистливия български народ го плюе,което е най-най-лошото,но то нашта родинка с толкова завист и злоба за това е на такова дередже за съжаление
52
0
 
8
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
Еми ще се разбере какво ще стане само времето ще си покаже.То това не зависи от теб или мен ние сме само зрители но нищо не ни прече да си изразяваме мнението.
51
0
 
7
 
! Отговори
до AK-47 преди 13 години
виж сега според мене няма значение дали ще го продава или не..ще е супер тъпо ако е с такава цел..в крайна сметка заради този футболист ще вземеш премиершип..защото то е очевадно че той е с основния принос..имам предвид заради головете си и точките които само той донесе не омаловажавам целия отбор..а това че е на 30 години няма значение гигс е на 37..бебро не мисля че е за парите,личи си че просто иска да играе в юнайтед..но явно на някой не изнася той да е там,и Съра се литна от тия критики
50
1
 
4
 
! Отговори
Луд за връзване преди 13 години
до ЕхПък ти си най големия разбирач.Сигорно си от първите които са научили АБВ-то на компютъра.Като не ти харесват коментарите на хората не се чувствай длъжен да ги четеш.
49
0
 
4
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
Да така е но аз сам на принципа че трябва да се дава път на младите.Иначе си прав трябваше да го защити пред медиите но не го направи.Защото най вероятно ще го продава през лятото да не забравя ме че все пак е на 30 години,ако го задържи ще трябва да увеличат заплатата,а това не могат да си го позволят пък като го продадат след края на сезона ще искарат доста щото все пак продават голмайстора в Англия.Надявам се като за последна година да вдигне купата на Шампионската лига.
48
8
 
0
 
! Отговори
Ех преди 13 години
Eййй, много психоанализатори на бербатовата душа в този форум, бе! Всеки селски *** научил абв-то на компютъра се чувства задължен да се изкаже по въпроса. А на Митко му е през левия таш... /предполагам/.
47
0
 
4
 
! Отговори
до AK-47 преди 13 години
Не бих могъл да псувам отбора при положение че съм негов фен...но съм на първо място българин и не мога да се примиря че по този начин може да се очерня един футболист,който поне този сезон ти е донесъл толкова много.И отчасти вината е и на великия Сър защото можеше поне веднъж да си отвори устата при тези унищожителни критики на тия мизерници и да го защити но и това не е направил.Трае си и по този наяин се съгласява с тях и скъсва едно 20 годишно хлапе вкарало няколко гола от хвалби.
46
0
 
4
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
Първо не съм ти браточка второ съм фен на отбора от 20 години така че незнам дали разбирам.Не мразя Бербатов на против много го уважавам и ме дразни факта че се навъдиха много псевдо фенове заради него и като не го пускат в игра отбора виновен.Не отричам приноса му за отбора през сезона но това е футбола един ден си на върха,а друг търкаш скамейката.Извинявай все пак не съм разбрал кого псуваш помислих че са за отбора следващия път се изрази по ясно става нали.Със здраве.
45
0
 
4
 
! Отговори
до AK-47 преди 13 години
Първо не ми говори аз какво да правя ясно ли е браточка..второ аз съм фен на манчестър от тогава когато ти не си знаел кво е топка а сигурно и сега не знаеш ама даваш коментари по форуми..трето аз псувам тъпите англичани и главно английските медии не те псувам тебе така ли е?това че си поредния който си излива злобата срещу Бербатов говори само за тебе колко си ограничен и неразбиращ от футбол,ходи в друг форум!!Приноса на Берба този сезон е очеваден но не и за тъпоглавци като тебе!Адиос
44
2
 
4
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
до 35Чичка да вземе да се маха Бербо от Ман.Ю,че да спреш да ги псуваш а,кво ще кажеш.За какво ли ти го казвам не знам то кадето и да отиде такива като нямат спиране не го ли пуснат и там,ти пак ще си псуваш нали.
43
11
 
0
 
! Отговори
Иван преди 13 години
като видя "добавено от : Анонимен " и ми се повръща - толкова ли сте безлични и жалки мишкари ,та не си сложите едно име
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Шампион ще е победителя от Барселона - Реал Мадрид
41
2
 
4
 
! Отговори
до истината преди 13 години
Кой не работи за пари? Всеки го прави! Човека има семейство (колкото и тривиално да звучи) и кариера, която отива към края си! Ако иска може да иде в по-малък клуб, но в Манчестър ще получи шанс за изява! Решението си е негово, така че - спокойно, не се коси за Бербатов! Той си е обезпечил бъдещето!
40
1
 
3
 
! Отговори
HAW-HAW преди 13 години
ДО 37А ве имало срив в играта и намирисвало.Я вземете и се съвземете каде ги слагате Шалке на един кантар с Юнайтед.Разликата в класата е огромна така че ви моля учтиво спрете да пишете глупости.
39
10
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Бербатов, ако е толкова умен и интелигентен вече ясно трябва да е разбрал, че ще е твърда резерва. Ако беше такава икона каквато го описват феновете му, досега да е поискал трансфер в друг клуб за да може да се изяви в пълна степен. Но тук се разкрива едно премълчавано от всички негови фенове качество - АЛЧНОСТА. Готов да бъде твърда резерва, само и само да си взима голямата заплата.
38
1
 
16
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Не ,че защитавам Бербатов ,но Чичарито имаше такива положения които и на Бербатов на лелинкя му баба и щеше да ги вкара!