Кошмарен жребий за България

Паднахме се в група с Италия, Чехия и Дания за Мондиал 2014
31 юли 2011 08:54,
237
Кошмарен жребий за България
Снимка: Архив, Булфото

Националният отбор на България изтегли наистина много тежък жребий за квалификациите на Мондиал 2014 в Бразилия.

"Трикольорите" се паднаха в Група "В" заедно с отборите на Италия, Дания, Чехия, Армения и Малта.

Със сигурност не можем да бъдем много щастливи от жребия, който ни се падна, макар че имаше и по-добри възможности за съперници.

Нашите имат доста кошмарни спомени от Италия и Чехия през последните години. Имахме срещи и с Дания през миналото десетилетие от които обаче балансът ни също е отрицателен.

Все пак утеха за нас може да бъде не толкова доброто състояние на Италия и Чехия, които очевидно не са това, което бяха преди години.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: Мондиал 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето отбори от нашата черга като Мавритания,Бутан и Бруней се отказаха от участие ние какво правим там.
188
0
 
30
 
! Отговори
Пффф преди 12 години
Объркали сте се ... ние национален отбор по футбол НЯМАМЕ ! :)))))))
187
8
 
4
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
не виждам кое му е кошмарното,всички отбори са преодолими
186
14
 
5
 
! Отговори
ДДДДДДД преди 12 години
Много сте черногледи всички. Повярвайте си малко , че и другите да ви повярват. Що все лошото гледате? Ще падаме , няма да се класираме.... Стига , хайде малко оптимизъм. Италианците са толкава слаби , че просто не ги коментирам. На чехите имаме да им връщаме. А Дания сме ги били и пак можем да ги бием. Малта не е проблем . Армения -не ми е познат много този отбор , но смятам , че ще се справим с тях.Късмет момчета !Българи юнаци с вас сме.
185
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всеки жребий е"Кошмарен" за България :(
184
0
 
28
 
! Отговори
Разумния избор преди 12 години
Ако сега се откажем от участите за 1-2 цикъла , няма да берем срам и ще спестим много пари, които могат да се насочат към няколко детско юношески школи....
183
0
 
8
 
! Отговори
а преди 12 години
Аз мисля , че отбора ще има успех , когато пуснат истински способните футболисти да играят , а не на сулю и пулю синовете и племенниците , защото имали пари. Има толкова талантливи момчета , които тренират с години и никога не стигат до титулярните отбори , защото трябва да се даде поле за изява на този , който плаща и да ставаме за резил пред цял свят . С такъв отбор всеки жребий , ще е тежък .
182
3
 
2
 
! Отговори
национал преди 12 години
Аз съм фотбулис от националния отбор и ви казвам че ще се класираме за мондиала и ще направи даржавата да се горде с нас. Ще тренираме отсега за турнира и няма да разочароваме непустояни игри.
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кое е тва надъхано момченеце на снимката номер 3, дето мяза малко на Бензема ? сори ама не гледам бг футбол и не ги познавам.
180
1
 
13
 
! Отговори
. преди 12 години
Като видя снимка на националният ни отбор по футбол и направо ме напушва на смях .
179
0
 
10
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Ако се бяхме паднали в по лека група че голяма работа щеше да стане,да не мислите че щяхме да се класираме..
178
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГРУПА А.. НА СЪРБИТЕ АДА ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ ТЯСЕН В ЗАГРЕБ!! SRBE NA VRBE! ОБЩА ГРАНИЦА МЕЖДУ ХЪРВАТСКА И БЪЛГАРИЯ!!
177
0
 
8
 
! Отговори
ю преди 12 години
Правилно!На крива ракета... и т.н.Не си виждат некадърните ***. Който е добъ, не му пука вкаква трупа попада!Така Господ помага, че да не се трошат толкова пари!
176
0
 
23
 
! Отговори
6500 преди 12 години
ЖРЕБИЯ НЕ Е КОШМАРЕН,А ПРОСТО НЯМАМЕ ОТБОР.............
175
0
 
30
 
! Отговори
д-р Хаус преди 12 години
Жребият е чудесен! Няма да берем толкова срам като падаме от Италия, Дания и Чехия, понеже вече сме го правили и то сравнително наскоро. Друго щеше да е, ако се бяхме паднали в група G вместо Литва, където щяхме да ядем бой от Гърция, Словакия и Босна, а не се знае дали и Латвия нямаше да ни потупа малко или в група Е вместо Албания, където Норвегия, Словения, Швейцария и Кипър (отново) щяха да ни разкажат играта...
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
jalna kartinka-samo kato vidi6 blago travestita,niki perukata i grozniq popeto,i ti stava qstno kakvo 6te se slu4i-da se smee li 4ovek da pla4e li:D
173
1
 
11
 
! Отговори
и все пак преди 12 години
Франция,Швеция,Австрия,Израел - това бяха отборите в групата за САЩ 94. Нещо да кажете разбирачи? Да не би да е по-слаба от сегашната? Обаче, тогава имаше Стоичков, Балъков, Лечков...и другите...сега не мога да изброя нито един от настоящите. И все пак...тогава да не би някой от вас да очакваше, че ще се класираме? Топка е...
172
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички стадиони в БГ трябва да се ремонтират и да станат чалга клубове и кръчми. Тия муцуни от снимката идеално ще си паснат на местото
171
0
 
15
 
! Отговори
.(. преди 12 години
Този отбор е слаб , така че няма значение с кой са се паднали , истината е , че ние нямаме футбол от 94-та насам ,не може по клубовете да играят разни синковци , готованчета и манекени , които били син , зет , сватанак на някого , да се пренебрегват останлите момчета , които цял живот играят за да може да им вземе мястото някой синковец. Още ...пране на пари , уредени мачове ..няма школа няма национален отбор много е просто. А и групата не е тежка , както сте я описали обикновена група си е.
170
0
 
7
 
! Отговори
john преди 12 години
Те Италия и Чехия не са това,което бяха преди години, ама и ние сме пълен зян, така че няма на какво да се надяваме! Освен ако нашите малко се раздвижат, ама то да не е като да ядеш пържоли и филета и да пиеш уискита! Силно се надявам (предполагам всички българи също), че ще направят нещо, но...